Şimdi Ara

Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
17
Favori
16.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zyxel modem modelini yazarmısınız. DNS ayarı yapılabiliyor mu?

Bana da ZTE modem verildi.

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt

Bazı DNS'ler engelli maalesef TÜRKSAT'ta, Ayrıca çalışanlarında ping değerleri çok kötü.

Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü

Bu da kendi DNS'leri :

Pinging 178.233.140.110 with 32 bytes of data:

Reply from 178.233.140.110: bytes=32 time=29ms TTL=55

Reply from 178.233.140.110: bytes=32 time=26ms TTL=55

Reply from 178.233.140.110: bytes=32 time=40ms TTL=55

Reply from 178.233.140.110: bytes=32 time=26ms TTL=55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 8 Ocak 2023; 0:56:27 >

• Beni sanırım 195'li bloğa sabitlediler. 3 gündür kaç kere reset attım hep aynı blok geliyor, hep SOL çıkışlı.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Test sonuçları için teşekkürler. Ben de bi kaç ping attım ve benzer sonuçlar aldım. Hemen quad9'a değiştirdim kullandığım dns'yi.

• İnternet profilini değiştirin blok değişmesi lazım sonra tekrar standart yapın.

@SerkanGD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 8 Ocak 2023; 12:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece yine berbat. Türksat'la iki sene sürünücez sanırım. Şimdiden böyle olacaksa yandık.

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Denedim bir çok kez ama maalesef işe yaramadı, SOL çıkışından kurtulmanın bir yolu yok sanırım.

• Bende Maşallahı olduğu için, hiçbir şeyi ellemedim. Modeme bile girmedim, ayarımı bozarız falan diye :)

Hala ilk gün gibi;

Download Mbps 94.59

Upload Mbps 4.25

• 195 ile başlayan ip'lerin süperonline'a ait olduğunu nereden biliyorsunuz anlamadım. Bu arada Türksat'a geçtiğimden beri aldığım tüm ip adresleri (ki sanırım toplamda 3'ü geçmedi, reset atınca bile değişmiyor bazen), 195.174 ile başlıyor. Yani bu süperonline alt yapısı mı oluyor?

• @twilightened İp adresleri türk telekom'a ait, bloklar farklı yurt dışı çıkışlara sahip.

195li blok superonline ile çıkıyor, ayrıca ip değişiyor hatta vea üzerinden hizmet alanlarda cgnat kimsede yok görmedim.

Hız sorunu yazmışsınız sizin bölgesel türk telekom arızası vardı dün ondan olabilir genel sorun yok.

Ayrıca davet kampanyası gelmiş maksimum 3 arkadaş davet ediliyor her davete cihaz kiralama bedeli hariç 2 tarafa indirim veriyor.

Bu fiyatlara yeni abone zor bulurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 9 Ocak 2023; 20:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam detay ayrıntıları bu şekilde, kablonet fiyat avantajını kaybetmiş gibi duruyor artık. Benzer TT paketleri ile aradaki fark 40 46 Türk Lirası ortalama.

Birkaç tane örnek sonuç atoyorum bazı sitelere TT ile çıkarken bazılarına SOL ile çıkıyor. Bulunulan ip bloğu ile alakalı olmaya bilir mi. ?

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Farklı sitelere multi çıkması normal, örnek 2 farklı blok

• Arkadaşalr enpara da otomatik ödeme talimatı nasıl veririm? Daha önce türknet kullanıyorduk, seçeneklerde türknet dahil bir dünya iss ismi var, kablonet yok!

Telekom olarak mı seçeceğiz? Talimat veren var mı enparada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 11 Ocak 2023; 0:42:48 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Halkbank da televizyon ödemelerinde çıkıyordu muhtemelen enpara da öyledir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • verdikleri modem türknet'te iken verdikleri modem ile aynı olmasına rağmen (zte marka) ilk günden sonra 5ghz görmemeye başladı.sadece 2.4 ghz olarak bağlantı sağlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 11 Ocak 2023; 12:18:20 >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Hemen hemen her bankanın uygulamasında "televizyon" segmenti altında çıkıyor Türksat. Abone numaranızı yazınca otomatik ödeme talimatı oluşturabiliyorsunuz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Kime ne anlatıyon kardeş, ben seni tanımıyorum. Sorma bana bişey. Haziran ayından sonra:

TAAHHÜT YAPMAYAN TAAHHÜT YAPAN

Çok büyük zamlar gelecek. Bu sene başında yapılanlar filmin fragmanı.

50mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 11 Ocak 2023; 22:1:36 >

• Pingler biraz yüksek gibi.

TAAHHÜT YAPMAYAN İSS TAAHHÜT YAPAN İSS

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.