kablonet her evde kampanyası kullanıyordum.Sözleşme 10 gün sonra bitiyor.181 tlye kullanıyordum.Az önce aradılar yine 100 mb sınırsız ilk 12 ay 439 sonrası 539 tlmi ne dediler.Birde içinde galiba 160 kanallık dijital bir servis varmış.Düşüneceğimi söyledim.2 yıl taahhüt verip kullanabileceğim başka bir firmanın 100 mb paketi vardır belki diye onları araştırmaya başladım. |
Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü (19. sayfa)
-
-
Aynı şekilde benim de 1 hafta sonra doluyor. Arayanların çoğu aracı kişiler sitede ki fiyattan 100 TL daha fazla ücret verdiler. Doğru fiyat için sitesinde yazan numarayı arayın hocam 3-4 farklı numaradan arıyorlar sürekli açmadan engelliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğiniz gibi farklı numaralardan aradılar.Ancak az önce kendi sitesine baktım yanlış anlamadıysam fiyat olarak bir fark yok sitesinde görünen ile.
-
Aradıkları numaralardan hep normal fiyattan fazla teklif sundular bana. Kablonet'e bu numaraları sorduğum da bizim değil dediler şikayet oluşturdular. 507, 537'li farklı farklı numaralardan arıyorlar.
bende dediğiniz gibi kendi numaralarını arayıp bilgi alacağım bugün içerisinde.Gördüğüm kadarıyla farklı firmalarda 2 yıl taahhüt yok varsada fiyatları genelde daha pahalı gibi 100mb için.Fiyatlar epey artmış herşeyde olduğu gibi.
-
24 ay taahhüt olanı ben de göremedim araştırmalarım devam ediyor. Büyük olasılıkla tekrar 24 ay taahhüt yenileyeceğim. Daha düşük 24 aylık taahhüt kampanyası olursa buraya da yazarım.
Arkadaşlar bu kablonetin verdiği vdsl modemi kullanıyorum Zyxel VMG3625-T50B, 2 aydır 3 4 dakikada bir 10 saniye internetim gidiyor ben modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Taahhütümü uzatmayı da düşünüyorum tekrar yenisini verirler mi acaba ?
-
merhaba,
comnet zedeyim oturduğum bölgede vdsl maksimum hız 89mb. Size fikir vermesi için biraz konuyu acmak istedim. Comnet sonrası aklınıza gelebilecek neredeyse tüm ön ödemeli servisleri kontrol ediyorum ve sanırım ben yarın turksat ile yoluma devam edeceğim. Nedenine gelirsek. 100mb hız başvurusunda tam hızı alamıyorum buna karşılık ilk 3 ay ya da ilk 6 ay 300 ile 360 arasında her ay ödeme çıkıyor (secilen iss durumuna göre). haziran ayından sonra hepsi zam yapacak ama rakam belli değil. Ön ödemeli yıllık ödeme seceneği olan iss'ler ise yıllık ortalam 3800-4200 arası tek seferde ödeme istiyor.
kablonet ise ilk yıl kira dahil 470 2.yıl 570 bana verdikleri teklif ortalama 520 gibi bir rakam. Hız olarak oturduğum bölge kayıpsız. 24 ay için ortalama 520 bana iyi gibi geliyor. ön ödemeli iss şirketlerinin yıllık artış oranlarına bakarsanız %100 gibi. İsim vermeden bir örnek vereyim bu yıl haziran ayına kadar 170tl olan ödeme haziran sonra 340tl yapan iss var ve bu çok bilindik fir firma. Gene isim vermeden bugün üyelik başvurusu yapmak istediğim iss ilk 3 ay 300 sonrasında 470tl diyor.
-
teşekkür ediyorum.Aslında 100 mbps bana yetiyor ancak insanoğlu işte 1000 gibi hızlar varken aklım o tarafa kaymıyor değil.Ancak tabi fiyatlarda ona göre artıyor doğal olarak.Dediğiniz gibi sanıırım bende tekrar kablonet ile devam edeceğim (Bulunduğum bölgede direk kablonet hizmetleri yok ttnet üzerinden kablonet firması hizmet veriyor) en azından 2 yıl sabit fiyat garantisi olacak.
-
Vdsl kullananlar söyleyebilir mi 50 mbitte upload kaç oluyor? En azından 8 mbitse geçmeyi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 oluyor. 20 olan da var ama fiyatı farklı attığım linkten ücretlendirmeye tıklayarak bakabilirsin
türksat kabloHer Eve Kablonet Kampanyası (24 Ay Taahhüt) | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/tumkampanyalar-detay.aspx?q=aWQ9MTM4OSZiaW5hX2lkPSZkYWlyZV9ubz0mQkJLPSZzZWJla2VUdXJ1SWQ9JmFkcmVzPQ%3d%3d-2vlDeS9yQpE%3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qake00 -- 13 Aralık 2024; 15:15:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
50 ve 100 Mbps için upload hızı 4 Mbps hocam.
@qake00 20 Mbps upload hızı Türk Telekom altyapısında geçerli değil sadece Türksat'ın kendi GPON ve Docsis altyapısında geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 13 Aralık 2024; 15:19:19 > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim
kablonet online işlemlerde mevcut kampanyalara girdiğimiz zaman örneğin her eve kablonet kampanyası adlı kampanyaya normalde paket içerisinde verdiği hız 50ye 4 ilk 12 ay 339 sonraki 12 ay 439 tl şeklinde görünüyor.Ancak hızı 100 olarak seçtiğimde 339 olan kısım 439 oluyor ancak bu 439 ilk 12 aymı sonraki 12 aymı oluyor onu anlayamadım.Müşteri hizmetlerini aradım ancak oradaki kişiyede sanırım durumu tam olarak izah edemedim.
-
Orada gözüken fiyat her zaman ilk 12 ay için geçerli hocam. MMÖ kampanyası kişiye özel değil zaten herkese açık o yüzden kampanya fiyatlandırmasında yazan ücret geçerli kira ücreti hariç ilk 12 ay 399TL sonraki 12 ay 499TL.
Link veremiyorum çünkü hatalı olarak gidiyor foruma, kısaltma yaptığım zaman ise forum engelliyor o yüzden siteden kendiniz bakın: Mevcut Müşteriye Özel
Her Eve Kablonet Kampanyası (24 Ay Taahhüt)
-
diğer evimde comnetten sonra turksata geçmeyi düşündüm fiyatlar da uygun geldi ama uploadın 4mbit olması oldukça düşük en azından 8 yapsalardı tercih ederdim
-
Upload konusu Türksat'ın hiç bir şekilde umrunda değil hocam ben eskisi gibi cloud yedekleme kullanmadığım için 4 Mbps asgari düzeyde işimi görüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X