Şimdi Ara

TURKSAT 3A uydu ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , dün bir tanıdıktan receiver (REDLINE BR 1000X) aldım. Turksat 1c kuruluydu ve Star , Ntv gibi kanallar yoktu...

Konuyu okudum 1c'yi sildim ancak 3a uydusunu ekleyemedim... Sorunumu ve ne yapmam gerektiği konusunda daha kolay yardımcı olabilmeniz için fotoğrafları koyuyorum...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Uydu ayarları dedim...

Uydu adını TURKSAT 3A yaptım uydu derecesini ne yapmam gerektiğini çözemedim ve diğer noktalarıda...

Frekans ayarlarına geldim. (Burada sanırım yeni bir frekans eklemem gerekiyor)

Anten ayarları

Yeni frekans eklemek istediğimde karşılaştığım ekran...

• Anlamadığım Sembol oranı , polarizasyon ve N,T-PID ?

Orijinalden alıntı: DJ FreeZeR

Anlamadığım Sembol oranı , polarizasyon ve N,T-PID ?

hocam listeki kalanlara var detaylarını incele derim deneme yalınma yoluyla dene zor birşey değil herşey ortada
    http://www.flysat.com/turksat42.php

örnek ilk sıradaki ANS kanalı ne diyor

10954 H Sembol oranı: 2960 5/6 bence senin yapacağın ilk 3 yeri girmek ilk sırada frekans sonra oran yani 2960 sonra V veya H gerisini girmesende olur bence dene kesin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic0 -- 27 Mart 2013; 16:02:30 >

Orijinalden alıntı: kilic0

quote:

Orijinalden alıntı: DJ FreeZeR

Anlamadığım Sembol oranı , polarizasyon ve N,T-PID ?

hocam listeki kalanlara var detaylarını incele derim deneme yalınma yoluyla dene zor birşey değil herşey ortada
    http://www.flysat.com/turksat42.php

örnek ilk sıradaki ANS kanalı ne diyor

10954 H Sembol oranı: 2960 5/6 bence senin yapacağın ilk 3 yeri girmek ilk sırada frekans sonra oran yani 2960 sonra V veya H gerisini girmesende olur bence dene kesin olur

Eyvallah dostum , peki bu sistemle kanalları tek tek eklemem mi gerekir ? Yani frekans ayarları hepsi 0000'ken otomatik taratma yapsam yine bulur mu kanalları ?

• vay arkadaş sitede yenilere cevap verilmiyor mu nedir ben yazdıklarıma bir cevap alamadım bari sana yardım edeyim

hocam

11844 V 2222 3/4 genel frekansdır hocam dvb-s yayınları için sadece bununla aratman yeterli dvb-s2 yayınları için izlemek isteğin kanalların frekanslarını elle aratmalısın kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic0 -- 27 Mart 2013; 16:34:19 >

Orijinalden alıntı: kilic0

vay arkadaş sitede yenilere cevap verilmiyor mu nedir ben yazdıklarıma bir cevap alamadım bari sana yardım edeyim

hocam

11844 V 2222 3/4 genel frekansdır hocam dvb-s yayınları için sadece bununla aratman yeterli dvb-s2 yayınları için izlemek isteğin kanalların frekanslarını elle aratmalısın kolay gelsin :)

Sağolasın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.