Şimdi Ara

Türknetten uzak durunuz.(Uzak saha dolabına bağlantı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu rezilliğe bakar mısınız?Gelen Türknet ekibi diyor ki hattınız yanlış saha dolabına bağlı ve düzeltilmesi lazım pazartesi öğlene kadar düzelir ama gel görki nakil yapmadan nakil parası istiyor bu Türknet Allaha havale ediyorum adresimdeki saha dolabıda 161metre ve kesinlikle oradaki dolabtan hizmet veremeyeceklerini söylüyorlar birde utanmadan.O zaman ben sana neden 99 tl nakil parası vereyim ben salak mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 21 Temmuz 2020; 11:37:39 >
  • Kesinlikle türknetten uzak durun ben böyle işini düzgün yapamayan başka bir firma görmedim. 1 ay boyunca internet bağlayamadılar. İptal talebinde bulundum şu an bu talep de 2. haftasında hala bir işi beceremediler. Faks yolladım gelmedi dediler hadi dedim tamam kargoyla yolladım. Kargo şirketinde teslim edildi görünüyor 3 gün oldu teslim edileli adamlar hala yazılı dilekçeniz gelmedi diye söyleyip duruyor. 4. Ye falan iptal isteği açtılar. 1 aydır bekleye bekleye ağaç oldum. Kimseye önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aenean A kullanıcısına yanıt
    Bende son aşamadayım iptal edicem bu gidişle.
  • Aenean A kullanıcısına yanıt
    Adresim 161metrelik saha dolabına bağlı ama ben 998 metreden hizmet alıyorum.Türktelekoma en ufak bir yaptırımları kesinlikle olmuyor.
  • @bigcrysis93 hocam nakil ücretine baktiniz mi?Nakil.ucreti 99'Tl gibi asiri FAHİS bir ucretti.Hatta firmalar arasında bu ücreti en fazla alan internet servis saglayicidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yildirimr kullanıcısına yanıt
    Her firmada böyle zatende sorun o değil benim adresim 161metrelik dolaba bağlı görünüyor ama uzaktakine bilerek bağlıyor Tt ekipleri bıktım bunlardan.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35092656 numaralı kaydınız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi aldığımızda teknik uzmanlarımız sizinle iletişime geçecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu hafta son sizlere katlanmam sonrası başka iss ile yoluma devam edeceğim.Yakın saha dolabı evime bağlı ama siz yan adresimdeki saha dolabını hiç bir işlem yapmadan yan adresime taşıdınız.Yazıklar olsun saha dolabımı değiştirmeden hizmetimi düzgünce acmayıp iş yapmış gibi görünüp para alanlara.
  • Sakın bu firmadan hizmet almayın sadece dolandırıyor insanları uzak durun benden söylemesi.Türknetten uzak durunuz.(Uzak saha dolabına bağlantı)
    Adresimin bağlı olması gereken dolab ama gel görki 1km ötedeki dolabtan hizmet alıyorum.Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 22 Temmuz 2020; 9:38:22 >
    Merhaba, nakil işlemi yapan birimimiz ile tekrar görüşme sağladım. Ancak saha dolabını seçemediğimizi ve adres hangi dolaba bağlı ise o saha dolabı için işlem yapıldığını ilettiler.
    Cuma günü iptal talebim gelirse şaşırmayınız.Hayret ettim Türktelekomdan aradılar başvurum üzerine şimdide santralimde çalışma başladı hadi hayırlısı:Türknet birşey yapamadı ama ben bir görüşmede ya sorunu çözdüm yada yanlış gösterilen hızlar düzeltilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 24 Temmuz 2020; 10:37:0 >
    Beklemekten ben yoruldum ama siz halen bekletiyorsunuz.
    Merhaba, arızanın kontrolü için ekipler ile iletişim halindeyiz. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyerek bilgi vereceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.
    Korona var fazla yakına girmeyiniz.Bu arada işin espirisi umarım düzeltebilirsiniz.Bayram girmeden.
    Sorunu çözümlemek için elimizden geleni yapıyoruz. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
    Aylar ayları kovalıyor umarım en kısa sürede düzeltirsiniz. 6 ay oldu biliyorsunuz.
    Merhaba, saha ekiplerine bildirimde bulunduk ve ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri paylaşacağız.
    Tamamdır ama dikkat ediniz yalan söyleyeceklerdir,kimse iş yapmak istemiyor.
    Takibini yapıyoruz ve ekipler bildirimde bulunduktan sonra teknik arkadaşımızda kontrol sağlayacak.
    Bayram girmeden düzeltilseydi keşke.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.