Şimdi Ara

Turknetten Ttnette geri geçebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben turknet kullanıcısıyım.beni arayıp firma ismini vermeden siz tel+internete 80 tl veriyonuz bizde 59 lıra dıyıp evımize kadar gelip babama imzalat. 3-4 hafta oldu.Ttnetten turknete geçeli.Geçmez olaydık hiç memnun değilim.bazen kopmalar oluyo aksamları ping artıyo delircem ya bide kotayı aşmadığımız halde.ttnette böyle kopmaymıs pingmis sorunları yoktu youtubeden şarkı açtığım halde sabit 70 pingte kalıyordu.turknette 120 - 150 ping oluyor uyuz firma. neyse arkadaslar turknetten ttnete geri gecebilırmiyım. Bu arada en ıyı pıng sorunsuz ınternet sağlayıcı ttnet fıber mı. Kayseride oturuyorum.kayseride fibernet varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Arkadasim mağaradami yasiyorsun apartmanda fiber kutusu varsa vardir.

Taahhüt verdiyseniz yuksek fatura gelir.

• yokmu yardım ya

• abi aynı ping sorunu bendede var 2 aydır devam ediyo. geçen cuma ttnetle sözleşme imzaladım turknet taahüt cezasını ödemeyi göze alarak. ya bugün ya yarın ttnete geçicem işte firmalar arasında halledicek artık top onlarda.

turknetdeyim hala, 2 gündür internet süper. ping sorunu düzeldi. google'a tracert yaptığımda beni kocaeli'ne falan yönlendiriyodu(istanbuldayım) şimdi değerler gayet güzel istanbulda dolaşıyo ttnet gayrettepeden yurtdışına çıkıyo. sanırım datacenterlarda çalışma falan yapıyolar.

benim için çok geç geri dönemem ama ara müşteri hizmetlerini, sözleşmede başka madde yoksa bugüne kadar ödediğin indirimlerin parasını alıyolar. ben 200lirayı gözden çıkarmıştım 30tl ceza çıktı bana 2 aydır kullanıyorum turkneti.

bide sakın turkneti iptal ettirip ttnete başvurma. ttneti ara size geçmek istiyorum de hatta ttnet ofisine git yap bu işleri daha hızlı olur. ama önce turkneti ara kaç para ceza çıkar onu öğren.

burdan cevap bulamazsın arayıp konuşacaksın

• aynı şey benimde başıma geldi dün babamı arayıp turknete geçirmişler ttnet sandım diyordu ucuz olunca geçtim dedi ttnet ile 2 yıllık sözleşmede vardı o kadar pislik o kadar dolandırıcılar ki bu ay sonu ttnet geçirecek faturayı şimdi....
    cayma hakkı da faks ile oluyormuş şaka gibi bu devirde kim faks kullanıyor
    doğru düzgün internet siteleri bile yok kaçak internet sağlayıcısı da çıktı heralde...

14 gün geçmemişse FAKS(şaka gibi) ile cayma hakkınız var

oluşturduğum ancak daha faks atmadığım cayma dilekçe örneği oluşturdum belki işinize yarar:

Türk Net İletişim A.Ş. Müdürlüğüne

Şirketinizle ....................... tarihinde imzalamış olduğum, TurkNet Bireysel Hizmetler Abonelik sözleşmesini Türk telekom ile 2 yıllık sözleşmem olduğu için ve Türk Telekom'daki Aboneliğimi devam ettirmek istediğim için sözleşmedeki Abonelik sonlandırma Başlığı Altındaki; hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin ücretsiz olarak sözleşmeden cayma hakkına sahiptir ve Cayma hakkı, abonenin, TURKNET ile sözleşme imzalanmasından itibaren 14 gün içerisinde kullanılabilir. Maddesine istinaden sözleşmenin iptal edilmesini yani Cayma hakkımı kullanmak istiyorum.

Ad, Soyad
    Tarih
    İmza

Adres:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 9 Aralık 2014; 18:23:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.