Şimdi Ara

türknetten pişman olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden netspeed e geçmiosunuz arayınca müşteri hizmetlerine ulaşabiliosunuz enazından netspeed de

• akşamları herhangi bir sebep yokkken hızlarının düşmelerini istemiyorlardır ya da ulaştığı müşteri hizmetlerinin hiç bir faydasının olmadığını anlamak istemiyorlardır ya da twitch gibi bazı platformlarda kısıtlanmak istemiyorlardır, 6-7 ay netspeed kullandım bölgemde adsl varken herhangi bir problem yoktu bölgemde altyapı çalışması yapıldı vdsl'e geçiş yaptım bende geçtikten 2 ay sonra hızım akşam 8-12 arası sürekli düştü 75 mbps hızdan 20-25 mbps'e saat 12.30 veya 1 gibi eski haline düzeldi müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim tamam düzelttim dedi hattınızı düzelmedi sonra tekrar aradım tekrar düzelttim dedi yine düzelmedi 1-2 hafta bekledim düzelsin diye hattım düzelmedi arkadaşımda netspeed kullanıyordu o da aynı hız düşümünü yaşadı birdaha netspeedi kullanacağımı sanmam türknet kullanıp yarı hız kullanırımda netspeed'e geçmem

• https://netspeed.com.tr/arkadasini-getir/

Ref No: 45HEHJ 

NETSPEED üyeliği için referans kodumu kullanırsanız 12ay boyunca aylık 5tl lik indirimi siz de alıyorsunuz ben de alıyorum.

(35mbps en uygun fiyat burada, birde 12ay boyunca aylık 5tl indirimle daha da avantajlı oluyor ki sizde davet ederseniz daha fazla indirim kazanmanız da mümkün) 

bakır(ttnet) veya fiber altyapısı varsa kullanılabiliyor.

((şuan35mbps lik vdsl-bakır altyapı- kullanıyorum, upload u 6mbps olarak ayarlamışlar, virüs sebebiyle online eğitim için ama ne kadar süre daha devam eder sormak gerek))

fiyat/perf internet sağlayıcı NETSPEED!

.........2 yılı geçti netspeed e geçeli... müşteri hizmetlerini aradıysam 1 kere aramışımdır belki, 1-2 kez de facebooktan iletişime geçmiştim, bölgesel kesintiler vardı ttnette, onun dışında çok sorun yaşamıyorum, MH yi de aramadığım içni ulaşılabilir olup olmadıklarını bilmiyorum :D

hızım 35 mbps, upload da şu sıralar 6 mbps(normalde 3) genelde 2 telefon 1 pc bağlı online oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. 76tl aylık, bu hız içinde şuan en uygun fiyatı veren netspeed yanlışım yoksa, hatta yeni gelenlere tavsiyem 63tl olan tarifeyi seçmeleri, 100gb kota var onu geçince fiyat 76 tl ye kadar çıkıp orada sabitleniyor(( https://netspeed.com.tr/kampanyalar/netmax-avantaj-smart-kampanyasi/ sadece yeni üye olanlar veya başka sağlayıcıdan geçenlere özel)), yani normal fiyata geliyor, ee çok download yapmayan veya bazen yapanlar için daha avantajlı tarife bence.

türknetten pişman olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

https://netspeed.com.tr/arkadasini-getir/

Ref No: 45HEHJ 

NETSPEED üyeliği için referans kodumu kullanırsanız 12ay boyunca aylık 5tl lik indirimi siz de alıyorsunuz ben de alıyorum.

(35mbps en uygun fiyat burada, birde 12ay boyunca aylık 5tl indirimle daha da avantajlı oluyor ki sizde davet ederseniz daha fazla indirim kazanmanız da mümkün) 

bakır(ttnet) veya fiber altyapısı varsa kullanılabiliyor.

((şuan35mbps lik vdsl-bakır altyapı- kullanıyorum, upload u 6mbps olarak ayarlamışlar, virüs sebebiyle online eğitim için ama ne kadar süre daha devam eder sormak gerek))

fiyat/perf internet sağlayıcı NETSPEED!

.........2 yılı geçti netspeed e geçeli... müşteri hizmetlerini aradıysam 1 kere aramışımdır belki, 1-2 kez de facebooktan iletişime geçmiştim, bölgesel kesintiler vardı ttnette, onun dışında çok sorun yaşamıyorum, MH yi de aramadığım içni ulaşılabilir olup olmadıklarını bilmiyorum :D

hızım 35 mbps, upload da şu sıralar 6 mbps(normalde 3) genelde 2 telefon 1 pc bağlı online oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. 76tl aylık, bu hız içinde şuan en uygun fiyatı veren netspeed yanlışım yoksa, hatta yeni gelenlere tavsiyem 63tl olan tarifeyi seçmeleri, 100gb kota var onu geçince fiyat 76 tl ye kadar çıkıp orada sabitleniyor(( https://netspeed.com.tr/kampanyalar/netmax-avantaj-smart-kampanyasi/ sadece yeni üye olanlar veya başka sağlayıcıdan geçenlere özel)), yani normal fiyata geliyor, ee çok download yapmayan veya bazen yapanlar için daha avantajlı tarife bence.

ping için boşa 75mbps tarifeye geçmesin kimse ben fark göremedim 35mbps ile 75 arasında uplad 2mbps farkediyor pinge etkisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Ekim 2020; 20:38:35 >

• Bende netspeede geçmeyi düşünüyom. ALtyapı adsl, kaç günde geçiş yapıyolar birde turknete mail atmama gerek varmı? Gönderdikleri forumda iptali biz halletcez yazıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt9417

Bende netspeede geçmeyi düşünüyom. ALtyapı adsl, kaç günde geçiş yapıyolar birde turknete mail atmama gerek varmı? Gönderdikleri forumda iptali biz halletcez yazıyo.

Edevletten iptal edebiliosun diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknete abone olmalı mıyım?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.