Şimdi Ara

Turknette internet satıyorum soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o 3 ay olayı sadece bizde degil eger başka bir sağlayıcıya geçersenizde başınıza gelecekti bu yasal bir işlem o nedenle işlem yapılamıyor en az 3 ay geçmesi gerekiyor.Eger sizin için tel no nuz önemli degilse onun içinde sıfırdan ücretsiz olarak sağlanıyor.Dedigim gibi bazen merkez evraklarda da karışıklık yapabiliyor veya kaybedebiliyor dedigim gibi çagrı merkezini aramanızda fayda var.
  • IQsuyüksekadam kullanıcısına yanıt
    Hocam _A_N_I_L_ nickli arkadaşımızada söylediğim gibi sadece adsl hizmeti verilebiliyor. Bu da 16 mb kadar hızlı oluyor daha üstü için varsa da benim bilgim yok.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Kampanya ne zaman biter bununla ilgili net bir bilgi verilmedi bizlere normalde geçen ay bitmesi gerekiyordu fakat uzatıldı artık kısmetse hocam.Ama bitiriceklerini sanmıyorum kampanyayı yani altın yumurtlayan tavugu kesmezler.
  • bencede superonline da aynısını yapmıştı her ay değişiyodu bitiş tarihi 1 sene sürdü

bu mayıs 28 de çıkan yasa 6 ay sonra yürürlüğe girecekmiş.. 2 sene taahhütler kalkacak galiba eğer o yüzden bitirmezseler kampanyayı daha devam eder gibi.
  • Çağrı merkezini aramak mi, akraba olduk neredeyse, neyse artık sorun çözülürse gelecek adsl ama alacak insanlar bu sorunları göz ardı etmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Çağrı merkezini aramak mi, akraba olduk neredeyse, neyse artık sorun çözülürse gelecek adsl ama alacak insanlar bu sorunları göz ardı etmesin.

Turknetin musteri hizmetleri sıfır bile degil eksilerde. Coluk cocuk calisiyor zaten. Ne beklenir ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Çağrı merkezini aramak mi, akraba olduk neredeyse, neyse artık sorun çözülürse gelecek adsl ama alacak insanlar bu sorunları göz ardı etmesin.

Turknetin musteri hizmetleri sıfır bile degil eksilerde. Coluk cocuk calisiyor zaten. Ne beklenir ki.

her aradığımda 48 saat sonra bağlanacak başka laf bilmiyorlar.

Boşuna para vermesinler o kadar adama benim cep numaramı yazın sitenize ben her arayana daha mantıklı cevap veririm ve yarı parasına yaparım bunu, evet gerçekten yapabilirim bunu.

+Alo internetim bağlanmadı.

-48 saat sonra bağlanacak beyefendi.

+Alo modem çalışmıyor sinyal yok.

- Modemi yan yatırın hanımefendi.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle dediginiz gibi olur hocam zaten tahüt olayı tahminimce bi Tr de vardır başka yerde yoktur.
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu çoluk çocuk olarak değilde işini bilmeyen insanların çalıştırıldığı şeklinde düşünüyorum.Çünkü emin olun gün içinde teknik destek servisinden adam bize destek almak için yönlendiriliyo hangi kafayla bunları yapıyorlarsa zaten onuda anlamış değilim hem bize iş çıkartıyorlar hemde yanlış yönlendirmişler diyince insanlar bize bagırıp çağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

Hocam ben bunu çoluk çocuk olarak değilde işini bilmeyen insanların çalıştırıldığı şeklinde düşünüyorum.Çünkü emin olun gün içinde teknik destek servisinden adam bize destek almak için yönlendiriliyo hangi kafayla bunları yapıyorlarsa zaten onuda anlamış değilim hem bize iş çıkartıyorlar hemde yanlış yönlendirmişler diyince insanlar bize bagırıp çağırıyor.

Çoluk cocuk demedim, üstteki arkadaş demiş ama su dedigimin hala arkasındayım. Ben sizin musteri hizmetlerinin yaptığı işi yarı fiyatına yaparım.

• derniere kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış oldu sanırımda gerçekten mhz ye işini bilen adamlar lazım görseniz nası adamları çalıştırdıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

Benim ttnet'e olan taahütüm bitti ama şuan aldığım hizmetten memnun olduğum için devam etme taraftarıydım ama fazla fiyat çıkardılar (Fiber internet kullanıyorum 24 mbpsye kadar 20-21 Mbps hızın altına pek düşmüyorum Pingde 8-10ms). Pazartesi kapatma dilekçesi vermeyi düşünüyorum. Türknet 0'dan üyelik açtırmam mı avantajlı oluyor yoksa nakil yaptırmam mı?

+1

• bende evraklari gonderdim dun saaat 11:00 de ellerine gecmis bakalim sisteme girilmesini bekliyorum

• bu arada modem olarak ordan almayain 49 liralik modeme 118 yazmislar ben gittim dun golddan kampanyadan 62 liraya asus modem aldim verdikleri modeme on basar

• quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

Hocam yanlış oldu sanırımda gerçekten mhz ye işini bilen adamlar lazım görseniz nası adamları çalıştırdıklarını.

Turknetin face sayfasinda gordum. Cocuk yazmis turknette calisiyorum nasil yardimci olayim diye. Profiline bi girdim. Bildigin 15 yasinda cocuk. Belki tektir belki daha vardir bilemem. Ama ozetlersek gercekten bu konuda bilgisiz insanlar çalışıyor firmada.

• vasel kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende modemin alınmasını tavsiye etmiyorum bir kaç gün önceye kadar 60 tl ye satıyoduk bir anda (aldıkları paramı az geldi ne) pahalılaştırdılar 120 tl ye satılıyor.
  • IQsuyüksekadam kullanıcısına yanıt
    Hocam k bakmayın biraz geç oldu.

Geçişiniz sağlanır eger ev telefonunuz varsa geçiş yaptıgınızda bu degişmez ve daha az beklersiniz 0 dan açtırınca biraz daha uzun sürüyor.
  • dün öğlen 4 gibi aradım sözleşme göndereceklermiş bugün gelir mi sizce(yer izmir)? evden çıkamıyorumda. birde diyelimki geldiler beni bulamadılar ups e nasıl ulaşcaz tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

dün öğlen 4 gibi aradım sözleşme göndereceklermiş bugün gelir mi sizce(yer izmir)? evden çıkamıyorumda. birde diyelimki geldiler beni bulamadılar ups e nasıl ulaşcaz tekrar

Hocam sizin is uzun ya :) bana numara tahsis ettiler. Daha net icin onay gelecekmis. Port acilacakmis. Vs.vs. bide modemim eskiydi kabloluymu meger. Kablosuz almam gerek simdi. Ona da moralim bozuldu. Neyse yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Size Allah sabir versin :)

• Internet ucuzlayacak mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.