Turknette 1.5 gbps almak mümkün mü?
-
-
mümkün değil ont 1000 mbps destekli veriyorsa paket hızı 1 gbps sabit
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Ontyi ve modemi değişsekte mi mümkün değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hayırlı olsun lokasyon neresi?
_____________________________ -
sultangazi
Mümkün. TurkNetin verdiği ONT cihazındaki MAC,S/N ve yazılım sürümü bilgilerini arayüzden alıp SFP GPON modulüne kopyalarsanız 1 gbps sınırını aşarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 31 Ağustos 2025; 14:20:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tahmini kaç bine patlar sfp ve modem
Sfp 2bin. Sfp destekli router sayısı oldukça az ülkemizde bu arada, eğer LAN kablolu olarak faydasını görmek istiyorsanız şuan işinize yarayabilecek tek router satışta olan ASUS RT-BE88u oda 17 bin.
Anladım hocam yardiminiz için teşekkür ederim :)
ruyalarda bulusursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Rica ederim hocam. Bu uğraşla en fazla 1300 mbps alırsınız, bunun içinde değer mi size kalmış. SFP+ ile hız skorlarını paylaşanlar var forumda ve diğer sitelerde aratırsanız bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 31 Ağustos 2025; 16:59:19 >_____________________________ -
donanımhaber forum
V-SOL V2802RH 2.5Gpbs portlu ONT cihaz kurulumuhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162008022_____________________________ -
boşuna para harcama, 1 gbit üzeri alman mümkün değil. türknette sınırlama yok diye bir şey yok, vdsl için 100 / 20, fiber için 1000 / 1000 sistem üzerinden sınırlama var.
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Millet sınırlama yok diye bağıra bağıra sınırlama getirdiler zorla.
Kaynsk var mı hocam
Böyle forum ve gruplarda konuşuldu hocam. Ha elimde Turk.net olsa patlayacağımı bile bile denemek isterdim yine. :D
Trnet gelse aninda cekecem herseyi amma işte
5 bin tl patlıyor en iyi tahmin
Eğer ben olsam şöyle yapardım:
Operatörden ONT’nin seri numarası vs kimlik bilgilerini alır, yeni cihazın seri numarasını operatöre bildiririm.
HG1’in OLT markasını otomatik tanıması (autodetect) fonksiyonu varsa onu kullanırım.
Deneme yaparım: fiber kablosunu HG1’e takıp LAN çıkışından PC’ye bağlar, doğru parametreleri girerim.
Eğer çalışmazsa, ya operatör cihazı değiştirme izni vermez ya da uyumsuzluk vardır.
Sonuç: Evet, Huawei, Nokia ve AltCel gibi OLT’ler ile teorik olarak çalışabilir.
mediamarktMERCUSYS MR27BE Wi-Fi 7 Router | BE3600 Mbps | Dual-Band | Fiber | 2.5G WAN & LAN | Gigabit Port | MU-MIMO | Beamforming | EasyMesh | 4K/8K Streaming & Oyun Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mercusys-mr27be-be3600-mbps-fiber-destekli-2-25-gbps-port-easy-mesh-dual-band-wi-fi-7-router-1247613.html?utm_source=chatgpt.comwww.hepsiburada.com
Tenda Hg1 Tek Port Gpon Ont Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/SouuLDMorK96trendyol.com
Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10gbps 600mhz Fiyatı - Trendyolhttps://www.trendyol.com/alfais/4262-cat7-ethernet-rj45-modem-internet-kablosu-10-metre-10gbps-600mhz-p-35919741_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
-
Hocam gelen ontde yazmiyor mu?
Sizin için yazıyorum: Benim ONT cihazım Huawei ve port sınırlaması bulunuyor. Türk Telekom tarafından indirme hızı 1 Gbps olarak tanımlanmış, ancak yükleme hızı yalnızca 50 Mbps olarak tanımlı. Bu nedenle, cihazdaki port sınırlaması olduğu için fark etmiyor.
_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
Benzer içerikler
- xdsl numarası öğrenme
- ev interneti başka operatöre taşıma
- yetkilendirme gerekiyor ne demek
- türknet kurulum ücreti
- turknet modem iade
- gigafiber nedir
- turknet smartyfi nedir
- modem kurulumu
- ping düşürme
- turknet fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı