Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Sizi Millenicom'da görmekten mutluluk duyarız! 179.9 TL'den başlayan kampanyalarımıza https://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response adresimizden ulaşabilir ve başvuru talebinizi kolayca iletebilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız olduğunda biz buradayız💜💛🚀 


    www.milleni.com.tr
    Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
    https://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response


    www.milleni.com.tr
    Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
    https://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response




  • Merhaba, Sizi Millenicom'da görmekten mutluluk duyarız! 179.9 TL'den başlayan kampanyalarımıza https://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response adresimizden ulaşabilir ve başvuru talebinizi kolayca iletebilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız olduğunda biz buradayız?????? 


    www.milleni.com.tr
    Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
    https://www.milleni.com.tr/?utm_source=social_media&utm_medium=response




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    31 ocak tarihine kadar demişsiniz ancak ben bir önceki yılın fiyat sabitleme kampanyasını kullanıyorum ve 28 şubatta bitiyor online işlemlerde bu sebeple bu kampanyaya başvurdurtmuyor.

  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut kampanyanız sonlanınca güncel kampanya fiyatından sabit fiyat kampanyasından yararlanabilirsiniz.
  • fiyatlar çok hızlı artıyorda alternatif var mı ki ? 1000 lik için daha uygun olan fiyat var mı?

  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuan sizin için 2023 fiyatlarıyla 2024 ü sabitlemeyle ilgili çok iyi teklif hazırladık ancak TurkNet olarak amacımız iyi bir fiyat ile alt yapıda en kaliteli hizmeti verebilmek.https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati Ayrıca bağımsız test platformu speed test , ve BTK verilerine göre en yüksek ve en stabil hizmeti sağlayan firmayız. İnternetin hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı buna göre devam ettiriyoruz.
  • tekniking kullanıcısına yanıt

    299.90 iken 279.90 dı; 399.90 iken 299.90 oldu.

    Daha iyi olmuş, 20 TL yerine 100 TL indirim yapmış.

    100 TL daha ucuza kullanma imkanı vermiş. Tuhaflık nerede anlamadım. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Vergi (%20 KDV, %10 ÖİV), harç ve yerleşik operatör kaynaklı toptan bazlı fiyat değişikliği hariç ; tabii ki keyfi fiyat arttırımı yapamaz hiçbir firma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes fahiş fiyat politikasından dolayı şikayetçi ama kimse ayrılmıyor.

    Öyle bir firma oldu tebrik ederim kendilerini güzel strateji.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, 'Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi' sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için:https://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi adresimizi kontrol edebilirsiniz. Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık.https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati
    Bugüne kadar aldığım 51 mbps internet 46ya düşüyor upload oynuyor türknetteki arkadaş ekip yönlendiremiyoruz altyapınız bu kadarsa bu kadar alırsınız diyor. Bugüne kadar türktelekomda yaşadığım saçmalıkların aynını yaşamaya başladım bu konuyla ilgili destek istiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyla ilgili daha önce açılan bir kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • Millenicoma geçeceğini söyleyenler olmuş sakın öyle bir hata yapmayın bu fatura tutarını mumla ararsınız. Milleniye geçeceğinize zırt pırt nete geçin daha iyi.

  • Ağladıklarına bakmayın, Türknet Apple'dan sonra marka algısını sonuna kadar yerleştirip kullanan, müşteriyi de gönüllü bağlayan firma.

    400 tl'de yapar 500 tl'de. Az bile yapıyor. Birçok marka fanı gördüm de iss fanı ilk kez görüyorum. Böyle firmaları sonuna kadar destekliyorum. Bunları çırpmazlarsa piyasada para nasıl dönecek. Halı gibi silkele Türknet reis ,kablolarına zeval gelmesin . 500 TL yap .


    Türknet sadece Fiber altyapısı kullanan yerlerde faaliyet gösterse kimi ne kadar sevdiği beni ilgilendirmez. Ama bu arkadaşlar Telekom omurgası üzerinden xdsl hizmeti de veriyor. Ve onlarda da ayrı tarife yok. Şakkk 400 tl!


    8-16 mbit kullanan gariban da 400 tl ,1000 mb kullanan da 400 tl. Türknet yıllardır Fakirden alıp zengine veriyor. Xdsl kullanan Türknet tercih etmesin lakin diğer servis sağlayıcıları da piyasadaki oyunculara göre tarife belirliyor. İki yukarıda millenicom 179 tl demiş, 3 gün sonra 279 tl yapar onlarda. Yani sizin kıça giren kazığın ucu bize de dokunuyor. Yoksa banane para benden mi çıkıyor isterseniz modeminize sarılıp yatın .

    Turknet kardeş bize güzellik yap xdsl aboneliklerini bırak. Bunları istediğin kadar sev ama biz 2024 bile xdsl ile sınanan kullanıcıların çorak topraklarına teşne olma.


    Birçok kullanıcının elektirik /doğalgaz faturası 400 tl gelmiyor . Ne yaptınız acaba starlink benzeri işe mi giriştiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 20 Ocak 2024; 15:23:22 >




  • Ev taşıdım,yeni eve türknet yetkilisi geldi.1,5 saat boyunca kuramadı,modem satmaya çalıştı bana sizinki eskimiş çalışmıyor diye.Alalı 1 sene oldu ihtiyacım yok,eski evde gayet iyi çalışıyordu dedim.Abi taşinirken hasar olmuştur çok oluyor dedi,ulan kendim getirdim internet gereçlerini de kablolarinı da hasar falan yok kuracaksan kur yoksa şikayet açıcam diyince tamam abi diyip 5 dk da kurdu.Yani pahalı da olsa ödüyorduk ama bu isportaci kılıklı saha elemanını da görünce üstüne de zam gelince tmm artık dedim buraya kadar.Zaten müsteri hizmetlerine ulaşılmiyor,siz sıkıntı var diye kayıt bırakıyorsunuz onlar size uygun olunca dönüyor.Parasıyla ızdırap ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet olarak Dünyada herkes eşit hızlarda internet kullanmalı inancıyla kendimizi sürekli geliştiriyor ve tüm alt yapı çalışmalarımızı sizleri yüksek hızda buluşturmak için yapıyoruz. ''Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi’’ sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için https://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık. Sabit fiyat avantajımıza göz atmak için https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 20 Ocak 2024; 15:26:59 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hariçten gazel okumayın be güzel kardeşim. Muhtemelen senin çalıştığından bile öncesini bilirim Türknet'in. Ben mesela 40 mbit kullanıyorum. Neden çünkü alt yapım bu .

    Ne vereceksin 80 mbit mi? hali hazırda olan hızı verince uçup kaçmıyorsun

    xDsl aboneliklerini bırakta 2024'de hala xdsl ile cebelleşen bizlere enflasyon baskısı oluşturma. Daha müşteri hizmetlerin yok nasıl fark yaratan hizmetmiş bu?


    Ha yanlış anlama destekliyorum yakalamışsın halı gibi silkele ki dökülsün paraları. Baksana muameleden pek bir memnunlar.Bize de yolun açık olsun demek düşer.Sadece şu xDsl'i sal yeter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 20 Ocak 2024; 15:34:20 >
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar turknetten daha uygun umarım sizde geçtikten sonra zam yapmazsınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1-2 ay önce 1 yıllık peşin ödeyip zam dan yırttım ama bu süre bitince %99 ihtimal TurkNet üyeliğimi iptal edeceğim. Bu zam insanların aklına hakaret gibi bir şey, ayıptır.

  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet’in sunduğu hizmetler, alışılmışın çok ötesinde. Bu nedenle, sizden taahhüt istemiyoruz, biz size iyi internetin taahhüdünü veriyoruz. Bu yüzden taahhütsüz interneti yüksek kalitede sizlere ulaştırmak ve altyapımı çalışmalarımızı güçlendirmek için bu güncellemeyi miminum seviyede tuttuk. TurkNet ile dünya kalitesinde internet deneyimiyle nelere sahip olduğunuzu linkten öğrenebilirsiniz. https://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 20 Ocak 2024; 16:29:20 >
  • Giga Bite kullanıcısına yanıt
    Turknet in reklam kampanyası :) Şükür hocam 22 senedir internet kullanıyoruz sizin diğer bahsettiğiniz internet ülkelerin istihbarat birimlerinde var onu biliyoruz çok şükür :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.