Şimdi Ara

Türknet yüzünden mahçup oldum. İşyerimde huzur kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayın başlangıcını anlatayım. Annemlerin eve internet bağlatacaktım ve araştırmalarım sonucu fiyat performans kıstaslarımda türkneti uygun bulup abonelik yaptırdım. ve herkes çok memnundu.

    taaaaa ki iş yerimdeki arkadaşlara tavsiyede bulunana kadar. turk telekom kullanıyoalardı. bende dedim niye daha fazla para veriyosunuz ki ben böyle böyle annemlerde kullanıyorum çok memnunum dedim. Ciddi anlamda diyorum dilimi eşşek arısı sokaydıda tavsiye etmeseydim.

    İş gereği internetsiz iş yapamıyoruz ve ortalama hıza sahip olmamız gerekiyor. turknete 35 mbite kadar olan paketi almıştık. ilk 3 gün müthişti. sonra bi düştü 3-5 mbitler. defalarca arıyoruz ve çok uzun ugraslar sonucu müşteri hizmetleri kaydımızı açıyor ama hiç bir sonuç yok.

    bu arada yapa altyapısı içindeyiz. internet hızı ile ilgili çok çok sıkıntı yaşadık. Tavsiye ettiğim için dükkanda turknetle beraber benimde belam okundu. hergün ayrı sitem. artık ağzımı açamıyacak hale geldim.

    Neyse yavaş hızımızla iyi kötü idare ediyoduk. ta ki bu pazartesiye kadar. şuan internetimiz hiç yok. ve 4 gündür hiçbir servis elemanını göndermediler. taahhütsüz diye anlaşmış arkadaş şimdide 7-8 ay civarı bağlantımız vardı o da yarım yamalak. iptal için 900 lira istediler. 900 lira ne demek yahu. modem vermedin bişey vermedin. hizmet yarım yamalak verdin. 35 e kadar dediğin hizmetin 3-5- 10 mbit hızları arasında hız verdin. bu arada yan dükkanda 100 mbit kullanıyor komşum. ayrıca onada dalga konusu oluyoruz.



    velhasıl kelam turknet beni mahçup ettin pişman ettin. turk telekomada taahhüt bozduğumuz için 400 civarı para verip geçmiştik. gerçekten lanet olsun ya. yaşadıklarım sırayla aklıma geldikçe çıldırıyorum. İnternet çok önemli iş yeri için ama bu türknetin yüzünden keydim kalmdı. iş yerine gidince ağzımı açsam sen sus türknetle bizi mahvettin diyolar. kuyruğu kıstırıp defolup gidiyorum ortamdan.


    bimer cimer btk her yere de şikayet etti arkadaş. ama tabiki kimsenin umrumda değil.


    çok damarıma basılırsa sırf bu yaptıkları için web sitesi açıcam cebimden google reklam vercem. yeter ki kimse turknete bulaşmasın diye. destek mestek sıfır. bir yerin iyi olup olmadığını probleminiz olduğunda anlıyorsunuz.


    Turk.net lütfen problemimi çöz. Aramızı düzeltelim. İşyerimde başım dik alnım açık dolaşayım. rica ediyorum.







  • Türknet açıldığı ilk 3 gün benimde hızım güzeldi ama 4. hızı hemen düşürdüler. Bende akabinde hemen iptal dilekçemi verdim kapattım. Bir daha hayatta işim olmaz Turknet ile.
  • iptal için 900 lira istediler.

  • Tahaahhütsüz olan sözleşmeden cayarken nasıl 900 TL isterler? Sadece son bir fatura gönderirler benim bildiğim, yanlışım varsa TurkNet destek ekibi buralarda idi, cevaplayabilir mi?
  • Merhabalar, öncelikle bu durum ile karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizi mağdur etmek ve mahçup etmek hiç istemeyiz. İsterseniz bu konuyu bana PM üzerinden detayları ile birlikte müşteri numaranızı paylaşarak iletin. Ben elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya çalışayım.
  • hala geri dönüş yapılmadı ama ?
  • cemalefendi kullanıcısına yanıt
    maalesef yapmazlar dostum turknette sorun olunca kapatıcaksın yoksa cözülmüyor maalesef.
  • 10 hazirandan beri çözülmedi. utanmadan iptal ettirmemek için uğraşıyolar.lanet olsun. mahkeme yolu gözüktü. gerçekten çok ilginç. adamlar hem hizmet vermiyor hemde para istiyorlar. kesinlikle benimle beraber bir sürü abone kaybedecekler. turk.net müşteri kazanmasın diye elimden geleni yapacam.
  • cemalefendi kullanıcısına yanıt
    Kobi hizmetimizden yararlanıyorsunuz ve evet uzun süredir devam eden bir arızanız var. Biz konuyu ekip arkadaşlarımla birlikte yerel operatör tarafı ile takip edip sorunu çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Bazı durumlarda yerel operatör tarafından geri dönüşler bekliyoruz. Müdahaleler yapılmadıkça biz size mağdur oluyoruz. Haklısınız. Ben konuyu tekrar aciliyetli bir şekilde ilgili ekibime iletiyorum.
  • ilginiz için çok teşekkür ederim. Amma hala gelmedi. Sanırım hiç gelmeyecek. dükkana selam vermeden nerdeyse sızarak giriyorum.of diyim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    up
  • bugun internet geldi. ama 13 mbit devam ediyoruz. yani kaç gün üstünden sonra geldi. 3 metre yandaki komşum 100 mbit alırken biz 13 mbit alıyoruz zoruma gidiyor.
  • Bu tür işlerde sorunsuz geçiş olursa mesele yok ama sorun olunca günah keçisi oluyorsunuz.Sizi suçlamasalar bile üzülüyorsunuz kendinizi suçlu hissediyorsunuz.

    En iyisi karışmamak.

    Umarım kısa sürede çözüme kavuşturur sorunsuz kullanırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 5 Temmuz 2019; 0:59:43 >
  • cemalefendi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • İş yeri için kefil olmak büyük cesaret ister hocam. Cahil cesareti diyelim daha iyi olur. O kadar yazdık konulara hiç mi okumadiniz hocam? İşinizden olmazsiniz inşallah. Turknete kefil olmakta ne bileyim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.