|
Bildirim
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 5 Temmuz 2024; 14:15:36 > |
Türknet konusunda Sp, düşündürücü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
O formu kaç yıl önce kaç kere doldurdum fiber getircekseniz buyrun bekliyorum devam edeyim Turknetten ama geleceğini pek sanmıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 5 Temmuz 2024; 14:22:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
kesin öyledir dostum. evet sahte bir şekilde doları tutuyorlar ondan dolayı tl mevduat seviyesi ne durumda görüyoruz. 7 aydır dolar neredeyse aynı seviyelerde seyrediyor. amaa bu süreçte faiz bazlı %25 gelir elde edebilirdin. döviz artıyor ama türkiyedeki isslerin karları dolar bazlı bile tarihi seviyelere gelmiş durumda. sence sorumlusu doların tutulması mı yoksa başka bir şey mi he bu arada seçimden sonra dolar hemen 38 tl olacak hemen dolara yüklenmeyi unutma. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 5 Temmuz 2024; 14:40:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tabii ki kar edecek; ticari işletme. Hayır kurumu mu bu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |