Şimdi Ara

TürkNet YAPA Geçenlerin Ping /Ms Değerleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
7.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. SuperOnline'a alternatif olarak TürkNet'e geçeceğim. Adresimde YAPA altyapısı olduğunu öğrendim. Genelde indirme yapmayan, interneti sadece oyun oynayarak, Twitch'de yayın izleyen birisiyim. Gerçi ne kadar oyun oynasam da benim aylık kotam 200 GB civarı. O yüzden AKK olsun istemiyorum çünkü 3 Mbps düşünce Twitch yayınlarını da izleyemez oluyorum.
    Şu an alacağım ping değerleri 8 veya 16 MBps'den çok daha önemli. İstanbul veya daha farklı illerde YAPA'ya geçen kişilerden ping değerlerini rica ediyorum. (Speedtest olur, League Of Legends olur, CS:GO olur fark etmez.) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 21 Nisan 2017; 13:1:7 >

• Pingin yapayla ilgisi yok. 60 dan basliyor cs go pingleri türknette. tabi aklini calistiran 25 ilede oynayabiliyor offical serverlerde.
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yorumda arttığını görmüştüm ping değerlerinin. Geçmeden önce merak ettiğim tek şey ping.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Bir kaç yorumda arttığını görmüştüm ping değerlerinin. Geçmeden önce merak ettiğim tek şey ping.

Yurticilerde pek sikinti yaratmiyor ama

Türknet baglantilari bulgaristan yunanistan italya rusya ukrayna gibi ülkelerden ciktigi icin avrupa ülkelerinin bazilarinda ping sikintisi yaratiyor..

twitch in serverleri saydigim ülkelerdeyse sikinti yok :D yok degilse ping sorun yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

Türknet baglantilari bulgaristan yunanistan italya rusya ukrayna gibi ülkelerden ciktigi icin avrupa ülkelerinin bazilarinda ping sikintisi yaratiyor..

twitch in serverleri saydigim ülkelerdeyse sikinti yok :D yok degilse ping sorun yaratabilir.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125706782
    Mesela YAPA'ya geçtikten sonra ping değerlerinin arttığını söylüyor. Bu beni çok korkutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 21 Nisan 2017; 13:18:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125706782
    Mesela YAPA'ya geçtikten sonra ping değerlerinin arttığını söylüyor. Bu beni çok korkutuyor.

Ayni konuda benimde verdigim tracert resimlerini göreceksiniz yapa sadece santralin türknet eline gecmesi gibi birsey

Gittiginiz server izlediginiz yol degismedikce sorun yok. yani diyebiliyorum ki

Almanyaya istanbuldan direk 30 ms ile de baglanabilirsiniz romanya dan ukraynaya gecip ordan almanyaya dönüp 80 lede baglanabilirsiniz. yapa da sikinti oldugunu söyleyenler hala tracert paylasmadilar.

Bu arada avrupa baglantilarini bix den aldigi icin süperonlineden pek farkli olmaz tahminimce. superonlineninde bix cikisi var.

O zaman mayıs ayında geçiş yapayım TürkNet'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman mayıs ayında geçiş yapayım TürkNet'e.

Yinede garanti icin bekleyin. öteki arkadaslarida dinleyin Bende yapa yok ama ping degerleri normal. ki yapa listesindede oturdugum yer gözüküyor yapa bence sikinti yaratmaz da

Türknette türktelekom gibi tek hatta 50000 kisiyi bir baglamiyorsa..

zamaninda benim oturdugum yerde istanbuldan istanbul icine ayni sokakda oturdugum cocuk istanbula 250 ms alirken ben 6 ile baglaniyordum yani mümkün
  • Bu konu benimde aklımı karıştırıyor. TurkNet kullanıyorum ve 150gb fazlasıyla yetiyor şuan. Hali hazırda YAPA da desteklediği gözüküyor sorguda. Ancak geçip geçmeme konusunda emin değilim.
  • İnternet sitesinde ki sorguya aldanıp AKN yok diye yola çıkma. Benim adresimde de yok görünüyor ama bugün online işlem merkezlerinde ki müşteri temsilcisi inatla altyapınız uygun değil diye diretti. Çok güven vermiyor açıkçası.
  • Hem internetten sorgulattım hem de telefondan müşteri temsilcisi ile görüştüm. YAPA'nın desteklediğini söylediler. Var mı bu YAPA'yı başka kullanan arkadaşlarımız? Lütfen cevapsız bırakmayın.
  • 60 ping alıyorum LoL'de. Genel olarak memnunum fakat interneti bağlatma süreci biraz sıkıntılıydı benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

60 ping alıyorum LoL'de. Genel olarak memnunum fakat interneti bağlatma süreci biraz sıkıntılıydı benim.

Tatmin etmez bu değer beni ya, SuperOnline'da 46-48 arası alıyorum 2 senedir ADSL'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 21 Nisan 2017; 13:55:29 >
  • CS:GO'da ki ping aslında önemli olan. FPS'de ciddi anlamda fark yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salimania -- 21 Nisan 2017; 13:59:43 >
  • 46-48 i ancak Almanya serverında gördüm ben csgoda YAPA dan önce 45-60 arası ping alıyordum şuan 48-70 arası ping alıyorum . Ama ilk YAPA ya geçtiğinden hattın interleaved modunda çalışacak onu fast path aldırman lazım yoksa bu dediğim pinglere +15-20 ping ekle öyle hesapla diyeyim , ve fast path moduna geçirene kadarda baya uğraştım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrsmurfs

46-48 i ancak Almanya serverında gördüm ben csgoda YAPA dan önce 45-60 arası ping alıyordum şuan 48-70 arası ping alıyorum . Ama ilk YAPA ya geçtiğinden hattın interleaved modunda çalışacak onu fast path aldırman lazım yoksa bu dediğim pinglere +15-20 ping ekle öyle hesapla diyeyim , ve fast path moduna geçirene kadarda baya uğraştım açıkçası

46-48 arası pingi League Of Legends'da alıyordum.
  • Ping önemli ise kullanıcılardan ciddi cevaplar almadan geçmeyin derim. Zamanında işyerimizdeki hat Turk.net idi. Traceroute yaptığımızda hemen static.turk.net diye sunucu adlarından çıkardık nete, tabi Turk Telekom ağındaki sitelere pingler de TTnet ADSL kullananlardan daha yüksekti. Ama Superonline ağındaki sitelere pingler fena değildi ki TNAP üstünden bağlı idi alternatif şirketler o zaman. Şimdi TNAP de öldü sanırım.
  • YAPA'ya ilk geçtiğmizde Interleave modunda olduğumuzu sonrasında müşteri hizmetlerini arayarak FastPath'a geçirince ping değerlerinin düştüğü yorumunu gördüm.https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125708630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 21 Nisan 2017; 16:5:49 >
  • O yorumu zaten üstte ben yaptım bende YAPA dayım dedim ???????
    Csgonun trde serverı yok official olarak o yüzden 25 ping imkansız gibi en yakın vienna serverları var o da 39 falan oluyor en az o da geceleri falan ttnette.

Ayrıca konuya gelirsek şu programı indirebilirsiniz csgoda ping karşılaştırmak için
    http://gamebanana.com/tools/5684
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.