Şimdi Ara

Turknet YAPA'dan VAE'ye Geçişte Oyalama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önceden de konu açmıştım hız ile ilgili arkadaşlar vae'ye geçmemi söyledi ama hala ses yok.Turknette talepte bulundum paketimi vae'ye geçirdiler hattımı da 3 gün içerisinde geçirceklerini söylediler hala bir ilerleme yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Aralık 2023; 3:16:36 >

• Sen 2 günde vae ye geçmişsin yine beni oyalayıp duruyorlar. Başka müşterilere 2 günde yapılan şey bende neden yapılamıyor açıklar mısınız ?@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İplenmemekten Bıkan Adam -- 15 Mayıs 2020; 6:45:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yapa'dan vae geçişi talebe göre gerçekleşmiyor. Bu konuda santral mesafesi kontrol ediliyor. Santral mesafesi nedeniyle altyapının desteklediği hızda yarı yarıya düşüklük varsa arkadaşlarım geçişin uygun olup olmadığını ve boş port olup olmadığını kontrol ederek geçiş işlemlerini başlatacaktır.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa'dan vae geçişi talebe göre gerçekleşmiyor. Bu konuda santral mesafesi kontrol ediliyor. Santral mesafesi nedeniyle altyapının desteklediği hızda yarı yarıya düşüklük varsa arkadaşlarım geçişin uygun olup olmadığını ve boş port olup olmadığını kontrol ederek geçiş işlemlerini başlatacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.