Şimdi Ara

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
18
Favori
41.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

quote:

Aradılar az önce
    Speedtest sitesine güvenmeyin diyor
    Dl yaparak dene diyor Adam
    Tam 76 mbit alamazsın zaten diyor
    Aynı seyleri tekrarlayıp duruyor
    76mbit kullanıp testlerde 71mbit görenler var dedim . Abone numaralarını yollayın kontrol edelim dedi
    Görüşmeyi sonlandirdim

Ben sonuç aldığım şikayet metnini aşağıya kopyalıyorum. Belki faydası dokunur.

3 ay uğraşlarım sonucu, suçu bana atmanıza rağmen sorunun sizden kaynaklandığının bilincinde olarak diretmelerimin karşılığı olarak bugün hızım vdsl hızlarına çıkarıldı. Ancak hala hız sınırlamasına tabiyim.

1-Vdsl kampanyanızda hattınızın desteklediği 100 mbit’e kadar internet yazıyor.
    2-Hattım 100 mbiti kaldıyor.(Snr margin’im bazen yükseliyor 125’i kaldırdığı bile oluyor) Kanıtı :http://i.hizliresim.com/VEMLoq.png
    3-Hattıma 77 mbit tanımlanmış ancak. Bana gelen hız daha önceki şikayetlerimde olduğu gibi kısıtlanmış. Bu sefer 13 mbit değil ancak 60 mbite sınırlanmış. Daha önceki gibi siz bukadar alabiliyorsunuz diye diretmeyin öyle olmadığını sorunun sizden kaynaklandığını gayet net gördük. 17 mbit’lik bir hız kaybı olamaz. Aynı hattan, aynı modem’den komşumun süperonline aboneliği ile giriş yaptığımda, böyle bir sınırlama olmadığı için çok daha yüksek değerler alabiliyorum.

Kanıtı : (Video benim değil forumlardan aynı sorundan müzdarip ve sizden çözüm bekleyen başka bir kullanıcının. Tekrar video çekme ihtiyacı duymadım)

https://www.youtube.com/watch?v=0CJAXH-9uPA

4- Forumlarda aynı sorundan müzdarip ve sizden uzun uğraşlar çözüm bulmuş başka bir kullanıcının kanıtı. Hattı şikayetleri sonucu 100 mbit’e çıkarılmış
    https://store.donanimhaber.com/33/56/43/3356437988137c5d9ae99928364849c3.png

Artık taahüt ettiğiniz gibi hattımın desteklediği max hız olan 100 mbite tanımlanmasını istiyorum. Tanımlandıktan sonra arada defalarca yaptığınız gibi ikinci bir sınırlama istemiyorum. Tanımlanan 100 mbit ise bu hıza max yaklaşabilmek istiyorum. Adil kullanım kotasında olduğu gibi tanımlanan sinyalin dışında ikinci Hız sınırlaması yaptığınız artık biz kullanıcılar tarafından kanıtlandı. Aynı hat üzerinden aynı paket düzeyinde süperonline’da tanımlanan hızı alabiliyor iken sizde alamıyoruz. Bariz şekilde sınırlama yapıyorsunuz. 77 mbitlik pakette 17 mbit hız kaybı olmaz.

Hattımın alabileceği max hız belli, sizin daha önceden hız sınırlaması yaptığınız şikayetlerimden ve çözümün sizin tarafınızdan bulunması sayesinde belli.

BTK’ya ve şikayetvar.com gibi şikayet platformlarına sizi tekrar şikayet etmek istemiyorum.

Tek istediğim abonelerinize taahüt ettiğiniz hizmet kalitesini, benim gibi tam faydalanabilecek kullanıcılara tam olarak vermeniz.

Benzer süreci 3 ay dan beri sizinle yaşıyoruz, lütfen sorun sizden kaynaklanıyor gibi bahaneler ile beni arayıp başınızdan savmaya çalışmayın. Herşeyi yukarıda kanıtları ile sundum. 10 yıllık aboneniz ve sizi bir sürü kişiye tavsiye etmiş ve size abone kazandırmış biri olarak rica ediyorum sorunumu sorunsuz! bir şekilde çözün.

akk sonrası hızlarda bile kısıtlama var.

sizin upload hızı hala düşük.
    hat değerlerinize göre 100mbit alamazsınız snr düşük.
    modeminiz ac68 mi ?

Upload hızı gayet iyi. Testte 10 mbit ile başlıyor 3,70'te sonlanıyor. Yani neredeyse tamamını alıyorum.

Snr değişken akşamları nadiren 12,5'a düşüyor gündüzleri 18'de. O ss'yi alırken 12 olan zamana denk gelmiş. Onlar tanımlasınlar 100'ü sorun olursa ben düşürttürürüm hızı. Düşürmek problem değil yükseltmek problem.

Modemim dsl ac52u.

Bende snr 20.2db ama vermiyorlar 100mbit

100mbit verseler kısıtlama ile 80kusuru görürüz

Ya zaten snr yüzünden vermiyor değiller canları vermek istemiyor.

100 mbit tanımlasalar 80 mbit'te olur. Fazladan 8 mbit :D Bir adsl aboneliği :D Onlara tanımalatabilsem 100'ü daha sonra hız sınırlamasını kaldırtmak için bir daha baskı yaparım. Adım adım :D Buralara 13 mbit'ten adım adım şikayet ede ede geldim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut

4 Mbit upload hızı tanımlıyken 10 Mbit'i göremezsiniz. Arka planda çalışan bir program, hız testini yanıltıyor olabilir. Şuan upload hızını 3.4-3.5 Mbit'e sınırlamışlar. Sınırlama olamasaydı yaklaşık 3.8 Mbit görmemiz gerekirdi.

Zaten 10 mbit alıyorum demedim orada belliki bir sapıtma oluyor hemen başta saniyelik 10 mbite vuruyor sonra hemen 3,60 lara düşüp 3,70'te sabitleniyor. Tanımlanan 4095 kbps. 0,30 mbps kayıp olur artık.
  • akk sonrası hızların düşük olması nedeniyle online işlemlerden yazdığı şikayete dönüş yapmadılar.hemen dönüş yaparlardı normalde.

ayrıca şikayet var ve btk şikayet ettim. görselleride ekledim.

akk yi aşıpta upload hızı düşmeyen var mı ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    bugün birisiyle konuştum bana akn sonrası upload hız düşmez demez mi. birde uzman sıfatlı kişilerden hattınız bu kadarı verir bu normal cümleleri duymak ayrı bir güzellik. birbirlerinden haberleri yok. sosyal medya hesaplarından da akn sonrası upload 1 mbite düşer diyor yukarıda resmi var.

vdsl de herkesin hızı 3mbit yapıldı diyor birde. zaten sözleşmenizde 4mbit upload yazmıyor demez mi?
    işlerine gelince sözleşme akıllarına geliyor kesinlikle iyi niyet yok. akn sonrası upload düşer yazıyor mu dedim sözleşmemde zaten upload hızı düşürülmüyor diyor.

zaman kaybı bunlarla konuşmak işi çözecek insan bulmak çok zor.

sonuç olarak biz böyle çalışıyoruz bu şirket politikası dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Nisan 2017; 14:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

bugün birisiyle konuştum bana akn sonrası upload hız düşmez demez mi. birde uzman sıfatlı kişilerden hattınız bu kadarı verir bu normal cümleleri duymak ayrı bir güzellik.
    ismi sadık teknik destek uzmanı. birbirlerinden haberleri yok. sosyal medya hesaplarından da akn sonrası upload 1 mbite düşer diyor yukarıda resmi var.

vdsl de herkesin hızı 3mbit yapıldı diyor birde. zaten sözleşmenizde 4mbit upload yazmıyor demez mi?
    işlerine gelince sözleşme akıllarına geliyor kesinlikle iyi niyet yok. akn sonrası upload düşer yazıyor mu dedim sözleşmemde zaten upload hızı düşürülmüyor diyor

zaman kaybı bunlarla konuşmak işi çözecek insan bulmak çok zor.

sonuç olarak biz böyle çalışıyoruz bu şirket politikası dedi.

Modeme gelen hızdan %10-15 kırparak ellerine ne geçiyor acaba
    Kendilerine zarar veriyor bu durum
    Çalışanları bizim şikayetlerimiz ile uğraşıyor boş yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 23 Eylül 2016; 15:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30-40mbiti geçmiyor hızlar bu saatlerde
  • şikayet vara yazdık. ama şikayet uçmuş
  • Bizim ttnet netlimizsizde upload 0.67mbps ... bunu nasıl yülsltebiliriz bilen varmı?

başvururken telefondaki müşteri temsilciisne upload hızı nedir dedim.. 8mbps 50gb den sonra 3mbps oluyord dedi ... upload'un ne oldugunu anlattım o konuyu bilmiyorum demişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

Bizim ttnet netlimizsizde upload 0.67mbps ... bunu nasıl yülsltebiliriz bilen varmı?

başvururken telefondaki müşteri temsilciisne upload hızı nedir dedim.. 8mbps 50gb den sonra 3mbps oluyord dedi ... upload'un ne oldugunu anlattım o konuyu bilmiyorum demişti

turknete geç.
    en büyük avantajı taahüt yok.
    bu konuda hızlardan biraz kısmalarından şikayetçiyiz ama ttneti vs katlar.

ttnet in en pahalı paketini alsan upload 2mbit.

turknet 4mbit upload veriyor ama 3.4mbit i kullanılabiliyor.

facetime ile görüşmesi yaparken .modemden anlık yapılan uploada baktım saniyede 250Kb tı . yani 2mbit.
  • bende de ilk önce 10mbit le başlıyor videoda da görünüyor.

bende değişen bir şey yok 2.40mbit upload hızımı düzeltmiyorlar.
    forumda ki reklam konularında da halen 4096 upload yazıyor. sonuçta kandırılmış oldum.
    51200/4 diye satılan paket için benimde 3.40mbit almam lazım ama direniyorlar bende direniyorum.

adresime de basılı fatura istedim 4 fatura toplamda, halen gelecek.

vdsl de upload 3mbit demeye başladılar. facebook twitter hesaplarında şikayet yorumlarını silip banlıyorlar.
    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 25 Eylül 2016; 23:22:04 >

• PowerPC kullanıcısına yanıt
    kardeşim yani 100 mbps kadar hattınız destekliyor turknet almak zorunda değilsiniz ayrıca 2 mbps upload hız nersi yavaş onu söyleseniz ben 16 aydır 4 Mbps kullanıyorum 0.65 uplaod var sizi şimdi az bişey paket kayıp vardı diye mi böyle yapıyorsunuz o zaman geçin turk telekom superonline vadafone fixnet turknet almayın o zaman biz ne yapalım altyap yok ayda 100 tl veriyor 16 mbps 50 gb akk kullanıyorum Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

• Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

gayet yeterli hızlar bunlar ama bu kısıtlamadan akk sonrası hızlarda etkileniyor.

2.5mbit dl
    0.8mbit ul hızı veriyorlar.
    btk şikayetime cevap vermediler hala.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Sizin mesafeniz mi uzak?

• scatter kullanıcısına yanıt
    evet hocam 2.5 km metre noldu ? onu anlamadım

• Hepsi ayri kurnaz olmus

• akk sonrası upload hızınız kaç düşüyor ?
    0.79kbps bende speedtest sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

0.79kbps bende speedtest sonucu.

sabah aradılar turknetten açmadım.
    saçmalayacaklar yine :(

akk sonrası hızların düşük olması kötü oldu turknette.
    ttnette tam 3mbit dl, 2mbit ul hızı alıyorduk
    hocam sizce 4K efsane izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaller diyarı -- 29 Eylül 2016; 12:54:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.