< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoresol -- 30 Temmuz 2025; 14:6:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turknet TT Altyapı VAE 1000 Mbps

-
-
Yok hocam Turknet in tt alt yapıda 100 üstü hız verme gibi bir durumu (anlaşması )yok kendi alt yapısında 1000 verdiği için böyle bir planıda olmadığını açıklamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altyapı sahibi kim ise direk kendinden hizmet almak her zaman daha iyidir.
-
Kesinlikle FTTH vae üzerinde ek ücretlerle de olsa bir şekilde 500-1000 mbps hızları vermeleri lazım. Birkaç yıl öncesine kadar 100Mbps iyi bir hızdı ama artık standart oldu sayılır.
-
Hocam DPI olmaması vs nedenli Turknet kullanmak daha avantajlı ve yıllardır kullanıyorum belki fiber altyapı olduğundan dolayıdır kopma vs hiç olmadı hız düşümü de o yüzden değiştirmek de istemem açıkçası ama bu gidişle mecbur kalıcaz gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır değildir, örneğin benim durumumdan bahsedeyim, ben 2 aylığına köye geldim, burada TT Fiber altyapı var. Ben 2 ay için TT fiber almaya kalksam taahhüt yapmam lazım, taahüt cezası gelir 2 ay sonra kapatamam, taahhütsüz paketlerden almaya kalksam 2000 lira civarı kol gibi kurulum + aktivasyon + aşırı yüksek tarifeden ücretlendirilirim. Ayrıca TT den hizmet aldığınız zaman DPI yüzünden sitelere erişmekte zorluk yaşıyoruz.
O yüzden altyapı sağlayıcıdan hizmet almak konu TT ise iyi değildir. Gider kırılıkyarkmakNet'ten hizmet alırım da TT 'den almam.
-
Tercih meselesi abone olduğumdan beri kesinti yaşamadım :) bilim adamı değilim geç açsa ne olur erken açsa ne olur
-
Bencede hocam tercih meselesi 1100 1200 tl istesin diğer iss ler gibi taahütsüz olması vs isteyen parasını verir alır zaten tt portuna bağlı turknet için ekstra bir zorluk olacağını sanmam ancak bu politika işin sonunda tamamen kendi altyapısını kullansınlara getiriyorlar gibi hissediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X