|
TurkNet’ten Tencent Games ile iş birliği: PUBG ve COD Mobile’da daha iyi bağlantı!

-
-
güzel
-
Cod Mobile severiz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PUBG Mobile da kene gibi zararlı olan Erangel haritası kaldırılıp harita seçimini iptal ederek random haritalarla oyun başlatmadığı sürece bu oyunu bitmiş ilan ediyorum.
-
Pubg mobilin ihtiyacı olan şey kimsenin oynamadığı haritaları kaldırıp iyi bir şehir haritası getirmesi.Cod mobil bile Krai diye bir şehir haritası getirdi.Önümüzdeki sezonlarda Urzikistan haritası gelicek.Pubg mobilinde aynı şekilde artık bir şehir haritası getirmesi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nihayet birisi bu mevzuya el atmış diyecektim ki sponsor yazısı gözüme ilişti...
Oyun oynayanların artık ISS'lerde istediği bir hizmet olacak O'da Tencent ve diğer oyun sunucu sağlayıcılarıyla işbirlikleri, bu sayede 100mbit hattı daha az sinir bozucu olacak..:))
-
Geçen telefonu test edeyim diye yükledim. Transformers eventi gelmiş optimus prime eklemişler erangele. Saçma sapan her yerden kostüm çekilişi, eventi çıkıyor. Oyun çok kötü hale gelmiş ciddiyet kalmamış. Cod mobile da oyun 30 gb ise 15 gb si skinlerdi. Şu sıralar sadece delta force ilgimi çekiyor çünkü saf fps deneyimi sunuyor.
Habere gelirsek güzel haber ama bunu mobil değil pc oyunlarında da görmek isteriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 16 Temmuz 2025; 18:1:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hali hazırda TurkNet’in gigafiberinde tüm oyunlarda Türkiye’den bağlanan kişiler arasında lobideki en düşük Ping bende oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olamaz! Mükemmel bir haber! Zıponsorlu içerik.
Ea games ile anlaşsa Fifa ve Battlefield ihemen Geçerim Türknete
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 16 Temmuz 2025; 19:13:16 >
Warzone mobil en iyisiydi ama optimize edemedikleri için kaldırdılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim en sevdiğim haritalar Miramar ve Vikendi, hatta o sevmediğim Sanhok haritasını bile özledim. Erangel denen kımıl zararlısına sürekli mod getire getire insanları madde bağımlısı gibi yaptılar. Steam versiyonunda ki tüm haritaları mobile getirip Erangel kaldırılmalı.
-
TurkNet'ten beklediğimiz tek şey; altyapı yapması. çağı yakalayan tek telekominikasyon şirketi.
-
Bunu yazmaya gelmiştim ama sadece mobil için değil bilgisayar konsol bütün platformlar için anlaşma yapılsın lütfen
-
Bendeki skinleri indirmesi baya yer kaplamıştı diye hatırlıyorum. Ben orada toplam skin boyutunu tahmini rakamlarla söylemiştim. Oyunu full her şeyiyle indir 30 gb ise 15 i skindir herhalde. Oyun içinden bakmıştım tüm skinleri indirme boyutuna baya yüksekti şimdi yüklü olmadığından tam hatırlamıyorum. Ben de de baya skin vardı bir kaç yıldır aralıklı oynuyordum. Oyunda silah sayısı bile çok fazla olmuş durumda hangini oynasam şaşırır hale geldim. Her yerden skin çekilişi çıkıyor merak edip bakmak istiyorsun indiriyor falan. Bir de bizi mena bölgesine atıyor galiba, eşleşmelerde ya bot ya kötü oyuncular geliyordu o yüzden iyice soğuyup bırakmıştım. Sırf meraktan tekrar yükleyeceğim kaç gb diye :) Şuan pubg yüklü her şeyi indirmedim hd lobi 1.2 gb falandı yüklemedim 8.5 gb gözüküyor. Bendeki skinler 700 mb falan galiba pubg mobile de. Şimdi baktım pubg de transformers codda gundam eventi var. Birbirlerini kopyalamışlar galiba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 18 Temmuz 2025; 3:12:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X