Şimdi Ara

Türknet'ten modem almayın geçiş yapmadan öncede iyi düşünün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şuan sadece merakımdan dolayı müşteri hizmetleriniz ile görüştüm ve yine saçma sapan bir bilgi aldım başvuru evraklarımda eksik varmış.

İşin komik tarafı şu bir kaç gün önce modem için aradığımda öğrendimki kimlik fotokopim okunaksızmış (online işlemlerden indirip bakabiliyorum gayette okunaklıydı.) bundan dolayı fotograflarını çekip paylaşmam gerekiyormuş, yaptımda şimdi evrakta eksik olduğunu öğreniyorum arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz ? Ben müşteri hizmetlerini aramasam bunlardan haberim olmayacak birde online işlemlerde hiç bir işlem yapmamıza gerek yok diye ibare düşüyorsunuz. Bu evraklar size geldiğinde kontrol etmiyor musunuz ? SMS mail ve online işlemler üzerinden gördüğüm kadarıyla ediyorsunuz böyle bir aşamanız var ee şimdi mi yalnışlık buluyorsunuz.

Kusura bakmayın ama bu süreç tamamiyle sadece hizmet almamı geciktirmek için yapılıyormuş gibi geliyor artık...

Başvuru tarihim 07.03.2018 bu gün 21.03.2018 ne başvuru tarihinde satın aldığım modem elime ulaştı nede hattım açıldı, bu hafta içinde tüm bu süreç karmaşınızı çözüm elle tutulur bir gelişme olmaz ise gerekli yerlere şikayette bulunup, başvrunun iptalini ve paramın iadesini isteyeceğim bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 21 Mart 2018; 13:3:53 >

• skid_row kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle PM üzerinden iletişime geçmiştik. Arkadaşlarım aktivasyon işlemleriniz için sizi arayarak detaylı bilgi vermişler. Sizin aktivasyon sürecinizin uzaması, nüfus cüzdanı üzerinde isim ve soy isim okunamaması ve arka yüzünde elle düzeltmeler olması nedeni ile işlem yapamıyoruz.Nüfus cüzdanını güncel ve okunaklı olacak sekilde taratmanız durumunda kontroller sonrası tarafımızca işlemler saglanacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şuanda kimlik fotokopimi mi whatsapp hattınız üzerinden göndereyim yoksa aslının fotograflarını mı çekip atayım ?
    Aslını çekip okunaklı bir şekilde göndermeniz gerekiyor ancak sizde bir sorun da kimliğinizin arka sayfasında olan elle yazılı kısım. Churn olduğunuz için karşı taraf buna zaten onay vermeyecektir. Arkadaşlarım sizi bu konuda bilgilendirmek için tekrar arama gerçekleştirecektir.
  • Yani birader ilk başlar tamam geçen sene falan olsaydı anlardım da burada herkes bağırıyor yakınından bile geçmeyin diye ben de bunlardan biriyim. Yoldan birini çevirsen türknetten şikayetçi bulaşılır mı ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçtiğimiz cuma günü telefonla aradım internet bağlatmak için müracaat ettim. cumartesi sabah saat 11:00 gibi telekomdan bir arkadaş geldi odada ki telefon prizini aktif etti akabinde telefon bağladım ve sinyal sesi vardı fakat sadece gelen aramaya açıktı, öğleden sonra ise 14.00-15:00 gibi modem de aktif oldu. ama salı gün akşama kadar inanın illah dedim. 50 tane sms ve mail geldi evrak eksik diye kardeşim gönderdim baskın buda kargo tskibi cumartesi gün sibel cin diye birisi teslim almış diyorum yok eksik diyor, watsapp hatlarından 10 kez kimlik fotokopisini gönderdim yok anlayan habire yazıyorum ama twetter destek hattına cevap veren yok mail atıyorum cevap yok, online işlemlere zaten girilmiyor activasyon olmayınca salı akşamı modem şifresini gönderdilerde rahatladım bugünde gidip türksat kabloyu kapattım. insan çıksa bile karşımıza anlayan olmayınca derdimizi anlatamıyoruz, bilgisiz cahil konunun muhattabı hiç kimse bulunmuyor. biraz kullanayım bakalım memnun kalmaz isem mecburen telekoma yamulacaz.

• Türk net, denemekten zarar gelmez, ne eksilirki bizden.

Olurda iyi hız alırsak 25 ve üstü sabit şekilde, oooo deme keyfe olur.

Alamazsakta taahhütlü mü sanki, ayrılır başka şeyler deneriz.

Ben superonline kullanıyorum, yaklaşık 2009dan beri ve ilk defa bu sene ayrılma fikrim var.

Tvplus ekleyip 25te hızınız değişmeyecek dediler, hızı 24e indirmişler, hayır yalana ne gerek var. Zaten bana 8 filan yetiyor zaten sabit. Beinconnect ve blu tv kullanan biriyim.en fazla. Bir yere yalan dolan uyanıklık falan girdi mi soğurum fena halde. Öylede oldu. Hizmetlerinden memnunum yoksa. Ama o güven ve imaj gitti gözümde. Taahhütün bitmesini bekliyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır Türknet kullanıyorum, çokta memnunum. Her platformda savunur ve tavsiye ederim. Türk Telekomun ABV! Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey
  • Evet güncel olarak dün modemim gelmiş deneme amaçlı mevcut kurup denedim sıkıntı yok, kimlik fotokopisinide tekrar whatsapp'tan gönderdim şuan sadece hattımın açılması kaldı
    Merhaba, PM üzerinden iletişim halindeyiz. Konu hakkında detaylı bilgi verdim. Elimden geldiği kadar size buradan yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Farkındayım hocam yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • Evet, kimliğimin tarihiyle ilgili sıkıntı olduğundan ehliyetimin görsellerini whatsapp hattından paylaştım (Müşteri hizmetleri ehliyetinde olacağı hakkında onay verdi)

Şuan itibariyle internet geçiş başvurum red edilmiş. Nedenini müşteri hizmetlerindeki arkadaş bilmiyormuş, detay hakkında destek ekibinin beni aramasını bekliyorum.
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizde sizden çok memnunuz Çok kibarsınız, teşekkürler. İyi kullanımlar
    Merhaba, sizin sorununuz karşı tarafla bizden istenilen belgelerin birebir olarak uyuşmaması... Biliyorsunuz kimliğinizin arka sayfasında elle yazılan bir yazı var. Bunu sistem kabul etmiyor. Ehliyeti neden onay vermediklerini bende bilemiyorum. Süreç biraz sancılı geçiyor bunun bende farkındayım. Ben bir kere daha arkadaşlarımdan net bir bilgi almaya çalışarak size geri dönüş yapmak için uğraşacağım.
    Merhabalar,

Şuan anladığım kadarıyla evraklarla ilgili bir sıkıntı yok, ADSL'den VDSL'e geçişle alakalı bir sorun varmış gibi geliyor. Sizden ricam reddin detayını benimle paylaşabilir misiniz ?

Yeterince uzamış olan süreci en azından bilgi beklerken daha da uzatmak istemiyorum açıkçası eğer varsa tarafımdan beklenen birşey bilgi dönüşü yapıldığı taktirde karşılamya çalışırım. Ancak şuandaki durumda açıkçası neden red edildiğini ve nasıl ilerleneceğini bilmiyorum.
    Hocam size PM'den iki tane sorum oldu rica etsem ilgilenebilir misiniz ?
  • Hafta sonu internet hattımın taşıma işlemi gerçekleştirildi ve tanımlı hız 16mbit olarak görülüyordu, bu gün bu hızı 35mbit'e çıkardılar ve modem kullanıcı adı şifremi paylaştılar sonuç olarak artık internet bağlantım var ve ilgi hızı kayıpsız alabiliyorum.

Son kalan sorunum ev telefonundan bana aramalar geliyor ancak ben arama yapamıyorum. Konuyla ilgili destek kaydı oluşturdum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.