Şimdi Ara

TURKNET TELEFON + İNTERNET 49,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya başlığı Sınırsız internet+ telefon 49,99 TL

Sadece telefon için heray 18,75 sabit ücret ödüyorum ve dışardan gelen aramalar haricinde hiç kullanmıyoruz. İnternet sadece akşam mesai sonrası ve hafta sonu kullandığım için normalde 12 gb işimi görüyor. Kampanyada sınırsız diyor ama 35gb akk var bana fazlasıyla yeter. 24 ay taahhütle sınırsız internet + sabit ücretsiz telefon 49,99 TL ye sunuluyor bundan daha uygun seçenek varsa link belirtilerek yönlendirme yapılmasını rica ediyorum.

Not: Uzun yıllardır TTnet kullandım hiç Türknet deneyimim yok hizmet kalitesi vs hakkında bilgi sahibi değilim.

http://www.turk.net/

• Altyapı aynı sonuçta Telekom. 1.5 yıldır kullanıyorum pek bir sıkıntı yaşamadım.
  • kampanya yeni değil. 9-10 aydır var. bende yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. telefondan vazgeçmek istemeyenler için en uygun tarife şuan. ama telefonda hiç dakika yok. alo deseniz para ona göre. daha fazlası kaldırmadığı için hattım 12 megabite sabitlendi. ve sorunsuz alıyorum. torrentlerda falan indirmede 1100 kb görüyorum. bu kadar zamanda 1 kere kesnti yaşadım. onda da genel arıza dediler. ttnet falan varmıydı bilmiyorum. 2 saat içinde düzelmişti.
  • Biz telefonu hiç kullanmayacağımız için isterse dakika ücreti 10 Tl olsun sorun değil sadece gelen aramalara bakacağız :)) ayrıca sabit ücret zaten yok. Bu olumlu yorumlardan sonra ciddi ciddi değerlendirmeye alayım.
  • İyiki zamanında TTNET ikna paketine taahhüt yapmisim 44 tl ye sinirsiz adsl ve ttneet aloyu kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve yeni fiber bağlattık.Normal fiyatı 78 tl olan pakete 49 veriyoruz.Ek olarak telefonu kapattırmamak koşulu ile de ona 10 lira veriyoruz.Toplam 59 a geliyor.Sayfada verilen fiyat iyi ama kalitesi önemli tabi.Deneyenlerin yorumlarına bakmadan almayın

iptal etsem cezası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 22 Temmuz 2015; 20:38:30 >

Orijinalden alıntı: BatuKır

telefon + netlimitsiz 16mbs = 65
    2 yıl taahhüt

iptal etsem cezası var

o zaman vodafone.net'e git, 120TL ye kadar cayma bedelini ödüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 22 Temmuz 2015; 21:32:14 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.