Şimdi Ara

TurkNet'te ADSL + Ev Telefonu + Bedava Konuşma = 49.99 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
7.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet e geçeli 1 hafta oldu, minimum hızın 3 Mbit olması gerekirken akşam saatlerinde gece 12ye kadar hızımızı 1Mbite kadar düşürüyorlar sonra tekrar 10-16 Mbitleri görüyoruz.. bununla ilgili ne yapabilirim? adamlar verdikleri sözü yerine getirmiyorlar, bir yaptırımı yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

Türknet e geçeli 1 hafta oldu, minimum hızın 3 Mbit olması gerekirken akşam saatlerinde gece 12ye kadar hızımızı 1Mbite kadar düşürüyorlar sonra tekrar 10-16 Mbitleri görüyoruz.. bununla ilgili ne yapabilirim? adamlar verdikleri sözü yerine getirmiyorlar, bir yaptırımı yok mu bunun?

Akşam saatlerinde internet veri trafiği yoğun oluyor. ancak sizdeki sorun sadece bundan kaynaklı değil . hattınızda bir sorun olabilir. isterseniz turknet'i arayıp bir arıza kaydı açtırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın türknete abone olmayın. Babamla konuşup mevcut internetimizi kötülemişler. Babamda tamam size geçelim demiş şu anda kurtulamıyoruz. Berbat bir durum. Her gün her 15 dakikada bir ping 800-900 ms oluyor. İndirme hızımın 0.80 mbps a düştüğünü gördüm. Artık asla ama asla turknetle alakam olmayacak. En kısa zamanda ttnete tekrar geçiyorum.
  • Turk.net'de bende online oyunlarda ping sorunu yaşıyorum.Download hızım gayet iyi 1-1.5mb/s verebiliyor.Oyunlarda neti tek kullanıyorum ama ping 200ms altına nadiren iniyor.
  • Gecen hafta carsamba gunu telefon+internet icin basvurdum gecen gun telefon hatti cekildi bugun internet acildi. Hiz olarak 9.6 mbps goruyorum. Ping 14 cikiyor testte

• quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

Gecen hafta carsamba gunu telefon+internet icin basvurdum gecen gun telefon hatti cekildi bugun internet acildi. Hiz olarak 9.6 mbps goruyorum. Ping 14 cikiyor testte

Ben de yeni aldım türkneti. 4 gün içinde hızımı 8 mbit ten 4 mbite düşürdüler

• bi keresinde tmm dedik gelin kurulum yapın sözleşmeyi de imzalayayım dedim. sonra adam gelmiş sadece elinde sözleşme diyor önce sözleşme başka birgün de modemle beraber gelip kurulum yapıcaz dediler anında hayır dedim postaladım
  • herkesin ortak şikayeti hız sorunu ben pek interneti kullanmıyorum am sınırsız olmasını istiyorum bide telefon turk telekomda 100 dk ya 25 tl odediğim için artık turk nete gecısı yaptıracam.su anda 44+25 toplam 69 tl den aşağı vermiyorum turknetle 49 a bıtecek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Turk.net'de bende online oyunlarda ping sorunu yaşıyorum.Download hızım gayet iyi 1-1.5mb/s verebiliyor.Oyunlarda neti tek kullanıyorum ama ping 200ms altına nadiren iniyor.

İşte aynı sorun bende var online oyunlarda ping yüksek oluyor bağlantı hızında indirme hızında hiç sorun yok 15 m/bit indiriyor, birtek sabah erken saatlerde pingin düştüğünü gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Turk.net gelen şikayetlerin hattı hesabı yokk..ee gerek yok

bağlanması uzun sürdü 15 20 gün filan ama ttnetten kat kat ilgililer bi kere aradımmı 1 dk içinde karşıma insan çıkıyor carta bas curta bas diye dellendirmiyor beni
  • RENAT27 R kullanıcısına yanıt
    Bir kaç hafta deneyip ona göre cevap vermek istedim. Hızdan oldukça memnunum, kopma vs. sorun da yaşamadım hiç 20 günlük sürede. TTnet ten eksiği yok fazlası var diyebilirim bu 20 günlük süre için. TTnette müşteri hizmetleri çıldırtırdı beni. Türknette ise müşteri hizmetleri ve mail yoluyla sorularıma net cevaplar aldım ve ne istediysem ilgilenildi. 49TL ye 2 yıllık taahütlü kampanyadan yararlanmıştım sanırım şimdi 59TL oldu bu kampanya. Ben oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim Türknet'i
  • KAHRAMANMARAŞ için yazıyorum: Arkadaşlar benim 1 aydan fazla süredir annemlerde Türknet var ve 1 haftadır da kendi evimde Türknet kullanıyorum. Annemlerde daha önce herhangi bir telefon ve internet aboneliği yoktu, evrağı kargo getirdi, imzalandı geri götürdü, evraklarınız elimize ulaştı dediklerinde 2 gün sonra telefon bağlandı ondan 1 gün sonrada internet açıldı. 30-40 gündür kesintisiz 14-15 Mb hızında bağlanıyorlar. Özellikle erkek kardeşim çok oyun indiriyor ilk ay 100 GB kullanmışlar. AKK 50 olduğu halde hızı 90 GB dan sonra düşürmüşler.
    Benim aboneliğime gelince, çok maceralı oldu, ama sorun Türknet değil TTNET ten kaynaklı. Telefonum TTNET ALO daydı internetimde fibernet limitsiz di. TürkNet e başvurduktan 10 gün sonra internetim Türknete geçti, TTNET kesildi modemi Türknetin verdiği şifreye göre ayarladım ve hiç kesinti yaşamadan devam ettim, ancak sabit hattımı TTNET iptal etmiş, sebep olarakta başka operatöre taşıtmayız TTNET ALO da böyle bir hak verilmiyor, sadece Türk Telekom a taşıyabilirsiniz dediler. Ben telefonum olmadan interneti Türknetten kullanmaya başladım ve pes etmeden numaramı geri almaya çalıştım, Türknetten aradılar size yeni bir numara verelim hiç uğraşmayın dediler kabul etmedim. TTNET i tüm platformlarda şikayet ettim, BİMER, BTK, Şikayet Var, Keni iletişim sayfaları v.s.
    Tam 1 hafta telefonum kesikti ve sonunda TTNET ten arayıp suçu Türknete atarak numaramı Türknete taşıyabileceğimi belirttiler ve ertesi gün Türktelekomdan bir ekip geldi apartman girişindeki kutuya bir kablo bağlayıp telefonumu açtılar, ancak gelen ekip bir kabloyu koparıp attı, bunu neden attınız deiğimde gereksizdi dediler. Eve çıktığımda bu sefer telefon gelmiş internet gitmişti. Tam 4 gün yine Türknete arıza kaydı bırakıp bekledim, sonunda internetimide TÜRKTELEKOM dan bir ekip gelip tekrar bağladılar. Yani sonuç olarak TÜRKNET internet ve telefonum zorda olsa bağlandı ve sorunsuz olarak kullanıyorum. Yaşadığım sorunlarda TÜRKNET in suçu yok, sonuçta adamlar biran önce bağlanmasını ve para kazanmaya başlamayı isterler. Benim telefonum olmayıp internetimin olduğu, sonrada internetin kesilip telefonun bağlandığı dönemleri hep sıfırlamışlar, herhangi bir faturalandırma yapmayıp onlardan hediye gibi oldu. Yani 30 gün değil 15 gün parası ödeyeceğim.
    TÜRKNET altyapı kirası ve teknik ekip ücreti ödüyor TÜRK TELEKOMA. Yani evinize gelen internet TTNET te hangi kalitedeyse TÜRKNET tede aynı kalitede oluyor, herhangi bir arızada aynı ekip geliyor. Tek bir fark var yasal süre 72 saat olduğundan TÜRKNET in arızasını son dakikada onarıyorlar. Ancak şunuda söyleyeyim evinize internet bir kez bağlandıktan sonra modeminizde arıza yoksa bidaha asla kesilmiyor, arıza kaydıda açtırmaya gerek olmuyor. Bazı mahalle ve şehirlerin altyapısı sorunlu, sık sık kesinti olabiliyor, bu bölgelerden birinde yaşıyorsanız TTNET tede aynı kesintinin olacağını unutmayın. Yan komşunuz TTNET, siz TÜRKNET kullanırken alt komşunuzda SUPERONLİNE kullanıyor olabilir. Yani apartmana gelen kablo koptuysa sadece TÜRKNET in interneti kesilmez, hepsi kesilir, kablo bağlandığında hepinize internet aynı anda gelir.
    BEN ŞİDDETLE TÜRKNET i Tavsiye ediyorum, boşuna para vermeyin, TTNET Ve TÜRK TELEKOM 5 Milyon abone kaybetti son yıllarda , fiyat politikalarını değiştirmeyede hiç niyetli değiller, altyapı bizde zaten TÜRKNET tende internet alsalar biz kazanıyoruz diye düşünüyorlar. Onlar daha çok tivibu, süper lig falan gibi şeylerle uğraşıyorlar, TÜRKNET çok maceraya girmeden sadece 1 tarife ile internet ve telefon satma peşinde.

• Bu taşıma olayından sonra ttnet gaza geldi sanırım, geçen aradılar, 46 tl ye iki yıl taahütlü 16Mbps neti 46 tl ye verdiler. Ttnetten memnundum kabul ettim. Hat ta iyi çıktı kopma vs de olmuyor. Ama 16 değil 14 geliyor, limitim bu kadar sanırım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbit dediler hat desteklemiyor diye 8 mbit verdiler fakat 50 gb kota 1 hafta geçmeden doldu. Kısaca 3 mbit sınırsız interneti 50 liraya kakalıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

16 mbit dediler hat desteklemiyor diye 8 mbit verdiler fakat 50 gb kota 1 hafta geçmeden doldu. Kısaca 3 mbit sınırsız interneti 50 liraya kakalıyorlar.

Kotanın dolması Turknet'in suçu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 aydır Turknet i kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ve yakın çevremde bir kaç kişiyide Turknet e taşıdım.
    Fiyat yükselmiş kampanya fiyatı olan 49,99 Tl şuan 59,99 tl olmuş.
  • dukkanımda 49tl lik paketi kullanıyorum 4 kısıyıde ben tasıdım sayılır (turk net duysa bana madalya takar herhalde)

yanlıs hatırlamıyorsam...16mb hız 50gb tan sonra 3mb a dusuuor ..ayda3000 dakıka veriyordu

3 ay oldu daha kullanalı ama hıc bır problem ıle karsılasmadım arkadaslarımda karsılasmadı.........belki birinin isine yarar....diye yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 17 Aralık 2014; 20:18:59 >
  • Bedava konuşma olayına dikkat edin. Açıklamalarda her aramada sadece ilk 1 saati ücretsiz aramaya giriyor. Cep telefonunu aramada bedava konuşmaya dahil değil.
    3bin dakika olayı hikaye.

dakika saat olarak düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 18 Aralık 2014; 0:05:01 >
  • Cep telefonu arama yok. Konuşurken hepsi dahil deyip, ilk fatura sonrasında sözleşmeyi okuyun orada cep telefonu dahil değil yazıyor diyen, dolandırıcı firma.
    Kesinlikle uzak durun. 3 kuruş kâr edelim derken hepten zarar etmeyin. Aman dikkat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

16 mbit dediler hat desteklemiyor diye 8 mbit verdiler fakat 50 gb kota 1 hafta geçmeden doldu. Kısaca 3 mbit sınırsız interneti 50 liraya kakalıyorlar.

Kotanın dolması Turknet'in suçu mu?

Kota yi dolduracak bir şey yapmadığım halde doluyorsa evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 17 Aralık 2014; 21:46:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.