Şimdi Ara

Turknet mi Netspeed mi? Karar veremedim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abone olduğum ilk ayda gelen 2 faturanin (Aralık ve Ocak) dekontlarina bakıp kestikleri internetimi açmayan bir turknetten bahsediyoruz. Ocakta odedigim 2 faturayi ödenmemiş gibi gösterip internetimi kestiler.12 gündür bunu çözemediler. Üstelik bunu ikinci kez yapıyorlar. Üstelik aynı faturada yapıyorlar.
    İlk yaptıklarında 2 günde cozmuslerdi. Şimdi ise iptal etmek için uğraşıyor gibiler.

Bende netspeed e geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Mart 2018; 22:15:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

O iş tam öyle değil. Turknete geçtiğimden vodafonedan şimdi ayrıldım taahhütü bozdum diyelim. 100 tl fatura gelecek. Turknet bunu 6 aya bölerek senin faturandan düşecek şekilde ödüyor. Her ay turknet faturasından 16 17 lira (60-16=44) düşecekler. 3. ayda çıkarsan 50 lira zarardasın yani.

Edit: Turknete geçmek kumar gibi birşey ama galiba bu kumarı oynayacağım. İlk önce ADSL olarak geçsem, daha sonra port olup olmadığını sorarım VDSL de. Port varsa vdsl modem alıp aboneliğimi vdsl e çeviririm.

Aslında netspeed e geçmeyi çok istiyorum ama 1.5 ay var taahhütümün bitmesine, beklemek ve AKK den sonraki 5mbps hıza maruz kalmak çok sıkıcı.

Full limitsiz avantajı için bile turknet kumarı oynanır. Zaten yapa alt yapısı yoksa suan ki mevcut durumunuzdan kötü olmayacaktır. Ama iyi olursa kazanan siz olursunuz. netspeed ile arada 4 tl fark var bu fark yuzunden aknli bir paket kullanmanız mantıklı olmaz.

• Netspeed'i bilmiyorum şu sıralar ona başvuru sürecindeyim ama Turknet kullanan biri olarak söyliyim bırak Turknet'e geçmeyi adını bile ağzına alma bence.
  • Bu kumarı oynayıp Türknete geçtim. Geçiş işlemi olduğu için sadece kullanıcı adı ve şifre girmem yeyerli olacakmış. Forumdaki onlarca kötü yoruma rağmen beni şaşırtacağına inanıyorum. Bulunduğum bölgede port sorunu da yok, hadi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizi aramızda görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz. Eğer bu süreçte bir sorunla karşılaşırsanız bana PM üzerinden ulaşın. Size yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 14 Mart 2018; 16:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda görmekten mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz. Eğer bu süreçte bir sorunla karşılaşırsanız bana PM üzerinden ulaşın. Size yardımcı olmaya çalışacağım.

Onu bunu birakinda gecen donanimhaberde gordum, milletin 4 mbitlik uploadini 2 mbit olarak guncellemissiniz, ne kadar etik ?

• turknet mi sakın haaa ben yandım siz yanmayın şu an netspeed e başvuru yaptım telekomdan turknete taşımıştım aman ha direk netspeed e geçin turkneti aklınıza bile getirmeyin.
  • Turknete geçme hangisine geçersen gec. 4 gun olacak internet yok acilen Yeni iss arıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @derniere

Hocam şuan Türknetteyim zaten. CGNat dışında pek sorun olduğu söylenemez. Adsl den vdsl e geçişim 1 saat içerisinde oldu.

• Hala bu ikili arasında kararsızım SuperOnline 24 aylık kampanyam bitiyor. Sizce hangisi daha iyi? NetSpeed diyor herkes.
  • Netspeed geç kafan ağrımasın.
  • 1 haftadır Net Speed kullanıyorum ping ve upload iyi ama download hızım vasat arıyorum sadece kayıt açıyorlar en son santralde çalışma var düzelir dediler gün verdiler hala aynı bu gidişle kapattıracağım sanırım.
  • kapattır
  • Türk telekom 50 megabit taahhütğm bitiyor, 90 küsür liradan 180e çıkıyormuş rakam. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum, hattım maksimum 50 destekliyormuş.
    Turknet 35megabit 75.9 TL, netspeed 35 megabit 66 TL, 75 megabit 76 TL. Ne yapayım nereye geçeyim, boluda yaşıyorum. Kolay kolay hat kopması yaşamıyorum.
  • TURKNET kullanıyorum ben 16mps adsl bana 15 gün evvel hızımı 3mps indirdiler arıza kaydını cözmeyi bi kenara bıraktım muhattap olucak insan bulamazsın. YApa alp yapısındayım. evet sorun yaşamayan arkadaşlarımız olabilir istisnalar kaideyi bozmaz hiç bir şirket babamızın oğlu degil! müşteri temsilcisi olmayan ISS lerden kesinlikle uzak durmanı öneririm. . netspeed ben düşünüyorum arızamı yapmazlarsa ben o ıss yi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 17 Haziran 2019; 1:36:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.