Şimdi Ara

TürkNet kotasız 4.5G mobil internet tarifesi hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

    En azından Türk Telekom'un mobil altyapısını kiralatır
    öncelikle şunu anlamalısınız. şuan sabitte bile full limitsiz verilemeyen interneti LTE ile alınabilir ücretlerle kim nasıl versin? 3 gsm firmasının kendisinin bile böyle bir tarifesi yok. kim kendi alt yapısını baskasına full sınırsız internet versin diye kullandırtsın. boyle bişey işlerine gelse kendileri verir zaten.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Sabitte bir interneti limitsiz vermek mümkündür ama sırf para kazanacaklar diye özellikle hızları limitliyorlar. Altyapın çok iyi olduğu yerlerde bile limitli verecek zihniyetteler. Altyapı yetersiz olayı yalandan başka birşey değildir. Inanın bana. Ülkemizde elbet altyapının kötü olduğu yerler var ama oralara bile limitli veriyorlar o yüzden kötü oluyor genelde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

    Fiber altyapının olmadığı yerlerde 200 GB 4.5G'yi TürkNet bize ucuza sunsa fena olmazdı. Çözüm olurdu.
    buna benzer bir olayı turkcell zaten sunuyor ama ucuza değil o ayrı. zaten kimse boyle bir seyi ucuza filan veremez. sabitte suan sınırsız 35 mbit internet 65 tl. hadi diyelim bir babayiğit verecek sınırsız 4,5g internet diyelim. hız limiti 35 mbit olsun yine sizce ücreti kac olur? 3 haneli rakamlardan olusan bir fiyatla cıkar karsımıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

    Sabitte bir interneti limitsiz vermek mümkündür ama sırf para kazanacaklar diye özellikle hızları limitliyorlar. Altyapın çok iyi olduğu yerlerde bile limitli verecek zihniyetteler. Altyapı yetersiz olayı yalandan başka birşey değildir. Inanın bana. Ülkemizde elbet altyapının kötü olduğu yerler var ama oralara bile limitli veriyorlar o yüzden kötü oluyor genelde.
    ben zaten sabitte alt yapı yetersiz diye bir sey dusunmuyorum ama işte dusunun alt yapı yeterli olsa dahi sabitte sınırsız vermeyen bir zihniyet var ana isslerde. bu yuzden gsm de sınırsız internet hayal değil ama uygun fiyata hayal.
  • Destek?
  • Amerika ve bazı ülkelerde 4G de (örn.) 10gb kota veriyor kota bitince 4G erişimini kapatıp 3G den sınırsız olarak veriyor. Hızı düşürüp kabul edilebilir olarak kullandırmış oluyor en azından. Türkiye'de 4. GSM Operatörü gelmeden böyle rekabetçi paketlerin oluşacağını hiç sanmıyorum.
  • Biri bu rüyayı yorumlayabilir mi arkadaşlar.
  • Rüya değil ki. İmkansız da değil?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faaliyet sektörü içinde mobil iletişim olmayan bir ISP den mobil hemde sınırsız hizmet beklemek anlamsız. Öncelikle üzerinde yaşadığımız ülkenin Türkiye ve firmaların önemli gelir kaynaklarının birisinin de mobil internet olduğunu unutmayalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    Faaliyet sektörü içinde mobil iletişim olmayan bir ISP den mobil hemde sınırsız hizmet beklemek anlamsız. Öncelikle üzerinde yaşadığımız ülkenin Türkiye ve firmaların önemli gelir kaynaklarının birisinin de mobil internet olduğunu unutmayalım.
    Neden Mobil iletişim faaliyeti içerisinede girmiyorlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

    Rüya değil ki. İmkansız da değil?
    İsveçrede mi yaşıyorsun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 3 Nisan 2019; 21:55:13 >
  • Rakibi fazla alt yapısı karın ağrısı olan bir işe neden gitsinler hocam maliyetler kurlar yüzünden 2 değil 5 katı artmışken boşuna hayaller dünyasında yaşamanın anlamı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya daha fazla oy lazım ki süreç hızlanabilsin. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BD386127B

    Fazla flim izleme iyi değil git derslerine çalış.

    Öyle diyordun da bak şimdi neler oldu. :)

    Webtekno Plusyoutube
    TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler ile birlikte TurkNet’in gelecek planlarını ve internet hakkında konuştuğumuz videomuz yayında. Cem Çelebiler, TurkNet ile ilgili çok önemli bilgileri ilk kez bizimle paylaştı. Videomuzda fiber internetten tutun da 5G internete kadar her şeyi konuştuk. Keyifli seyirler! TurkNet bizi kırmadı ve öğrenci, öğretmen paketlerini hazırladı. 👉TurkNet Öğrenci Paketi: https://bit.ly/38vW3gl 👉TurkNet Öğretmen Paketi: https://bit.ly/3yDuZ9i Webtekno Podcast serilerini Spotify’dan Takip Etmek için: https://spoti.fi/2Wmboxz Fiber internet ne zaman yaygınlaşacak? TurkNet Fiber internet altyapısı hakkında takipçilerimizin sorduğu soruları TurkNet CEO’su Cem Çelebiler’e yönelttik. Bu soruları ve cevapları da videomuzda bulabilirsiniz. #TurkNet #İnternet #Webtekno 👉Daha fazla Webtekno Plus videosu: ►Elon Musk Boşuna Türkiye'ye Gelmemiş | Starlink Ülkemizde! https://youtu.be/saUXtOleEjA ►Tecno Camon 16 incelemesi: https://youtu.be/0JC2GJiz2HQ ►Her Cebe Sığan Kulaklık! | Huawei FreeBuds 4 inceleme: https://youtu.be/dZiiW3p590I ►Kalp Kıran Oppo Reno 5 Lite İncelemesi: https://youtu.be/_9nn4F-xQZI ►Uzay Gemisi Gibi Oyuncu Koltuğu incelemesi https://youtu.be/ENxT0uX6-NM ►TP-Link Deco X90 inceleme https://youtu.be/6Nh8ycSpPgI ►Huawei Freebuds 4i inceleme https://youtu.be/mUj99Ve7OvE​​ 🚀 Gündemi ve şahane içerikleri kaçırma: 👉 https://www.webtekno.com​​​​​​​​​​​​ 🚀 Diğer YouTube kanallarımıza da göz atabilirsin: 👉 Webtekno Plus’a abone olun: https://bit.ly/3hIRYJR​​​​​​​​​​​​​​​ 👉 Webtekno’ya abone olun: https://bit.ly/2TIYMit 👉 Mobil uygulamalar için Fobito’ya abone olun: https://bit.ly/3yGhTc7 🚀 Bizi sosyal medyadan takip et: 👉 Instagram: https://www.instagram.com/webtekno​​​... 👉 Twitter: https://www.twitter.com/webtekno​​​​​... 👉 Facebook: https://www.facebook.com/webtekno​​​​... 👉 Telegram kanalımız: https://t.me/webtekno​​​​​​​​​​​​ Webtekno Plus YouTube kanalında bilgisayar, tablet, telefon ve aksesuar gibi teknolojik cihazların inceleniyor, sadece ihtiyacınız olan bilgileri veriyoruz. Ayrıca uygun fiyatlı ürün listeleri ve gündelik hayatta işinize yaratacak teknoloji tüyoları veriyoruz. Daha fazlası için abone olup bildirimleri açmayı unutmayın, seviliyorsunuz ❤️‍🔥 Kanalımıza abone olmayı unutmayın. Hepsi ve daha fazlası için : https://www.webtekno.com/​​​​​​
    https://www.youtube.com/watch?v=F9r8c0nPE0I
  • Vermesi için lisans alması lazım. 5G için belki girerler ihaleye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eee 2023 geldi sonuç ???

  • @TurkNetDestek cevabınız nedir ? ne durumda mobil operatör çıkaracak mısınız ?

  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, böyle bir şey olması durumunda kullanıcılarımıza bilgilendirme yaparız ancak şu an için bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.