Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumdan bazıları sayesinde bu sorunları yaşıyorsunuz. Sorumluları uzakta aramaya gerek yok.

• Temmuzda bitiyor ttnet çilem hemen geçeceğim sorun olsa ne olacak taahhüt yok çıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasansay K kullanıcısına yanıt
    Hocam bı sakin ol. Bütün isslerde aynı problem var şuan. Dereden kastım diğer isslerdeki çözümler. Daha hiçbirinde çözüm yok. Demek ki bı sıkıntı var. Hizin dusurulmemeli,haklısın. Ama çok fazla tepki vermişsin. Bı yıldır turknetteyim. Herhangi bir sıkıntıda ellerinden geleni yaptılar. Yaşadığın sorunla ilgili de ellerinden gelen bişey olsa yapacaklarına eminim.

• Bu Turk.net bir bana yâr olamadi nedense?

Tek faaliyeti iletisim hizmeti vermek olan firma 35 gundur bana hizmet vermiyor.

Aksine bir de sanirim egleniyorlar benimle,

Siz sinir kupu olmussunuz artik, ariyorlar hicbir bilgi vermeden artik hizmetinizi kullanabilirsiniz diyorlar, 3 saat sonra da ariza kaydiniz devam ediyor seklinde mesaj atiyorlar.

Gozumdeki o sempatik imaj yikildi gitti yemin ediyorum, arayip ozur dileme, elimizden geleni yapiyoruz vs. demek bile yok.

Uygun fiyata hizmet alacagiz diye akil saglimizdan edecekler.

• Kasansay K kullanıcısına yanıt
    Dun bir arkadaşla konuştum 2-8 arası indirme yaptığı halde 150gb dolunca hızını azaltmışlar. Benimde bütün indirmeler yansımış dolunca hız düşecek büyük ihtimal.

• Bu adamı sevdim çok samimi geldi bana, çekirdekten yetişme, dünyadan haberi var en azından
  • Diğer paragöz ISS'lerin olduğu bu ortamda Turk.net'e kesinlikle destek vermeliyiz. Ben de en kısa zamanda geçeceğim Turk.Net'e.
  • Mühendis adamın hali başka oluyor.Sorun çözme odaklı mantıklı düşünen insanlara başka şirketlerin başında da görmek isteriz.
  • Uzun özetten aklımda kalan tek şey "diyor" kelimesi oldu. Paragrafı kurup en sonuna diyor yazamadınız mı

Şaka bi yana taahhüdüm bitince geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 5 Mayıs 2017; 14:22:4 >
  • sin goat kullanıcısına yanıt
    bende yaptım aynısını benimde 61de sabit hızım.bana yok kablo tesisatı ok bilmemne falan diyip durdular.Bu sorunu nasıl halledicez bilmiyorum valla.Baya konustum derdimi anlamadı canlı destekteki adam.Değerler normal diyip duruyo sadece
  • 2019 Ulaştırma Bakanı adayım Artık bakanlar dışarıdan atanıyor, umarım kendisine Bakanlık yada Müsteşarlık teklifi gider.
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda hızını TTNET'den kontrol edip sana geri bildiriyorlar. kendi başlarına yaptıkları birşey değil. benim 8mbit görünen hızımı bölge TTNET müdürlüğüne gidip zoraki düzelttirerek 52mbit internete kavuştum. ha aldığım 30mbiti geçmez ama hiç yoktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

Sözleşmem bitsin geçeceğim ISS dir Turk.net

Bu ttnet bana 630 lira ayrılma tazminatı çıkardı herifler yolunu bulmuş valla ayrılamıyoruz da.

Sorma benimde 200 lira çıkıyor :))
    El mecbur bekliyoruz...

120 lirasını Türknet faturalardan düşüyor.

• Genel müdürde ne kadar şirin görünmeye çalışmış öyle :)

• Ben kullanıyorum ve memnunum sorun çözümü ve hız konusunda sıkıntı yok tavsiye ederim

• Arkadaşlar 420 tl ttnet cayma bedeli ödeyip türknet e geçiyorum. Hayırlı olsun. Umarım pişman olmam.
  • 120'sini TurkNet öder.
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 6 ay boyunca aylık 60tl yerine 40 tl ödeyeceğim. Hali hazırda ttnete aylık 120 tl ücret ödüyorum zaten...
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Canlı destek , telefonla müşteri hizmetleri vs bunlarla hiç uğraşmayın. Bunların başı çok kalabalık sürkülasyon halindeler, sizinle ilgilenecek, uzun uzun tartışacak araştıracak vakitleri yok. Bilgileri de yok.

Siz online işlemelerden tüketici şikayeti kısmından yazacaksınız veya aşağıdaki mail adresine mail yollayacaksınız. Tabi buralara yazarken, Cem beyin konu hakkındaki sözlerini, forumlardaki tüm kullancıların birebir aynı hız düşüşüne sahip olduklarını ve hat değerlerinizin görüntüsünü yollayacaksınız. Bir kere de de haledilmeyebilir. Bir kaç kez şikayet ediceksiniz. Benimkisi yaklaşık 4 ay sürdü. Tabi öncesiyle beraber. Kademe kademe. 13 ten başladık şikayet ede ede, 35-50-72-75-82 mbite kadar geldik :)

musterihizmetleri@turk.net
  • Altyapınızda şu ana kadar sıkıntı yaşamadıysanız bundan sonra da yaşamazsınız. Umarım Türk Telekom bir şeyler yapmaz ve doyasıya kullanırsınız hizmetinizi. Bu arada iptal ettirmeyip geçiş yapmalısınız, iptal ettirirseniz çok beklersiniz yeni hat için.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.