Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
58.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol sağlayacağız.

• Kocaeli İzmit te Kadıköy Mahallesinden başlanmış Gigafiber. Yani pek de hayal olarak görünmüyo. Fatih Mahallesi Beyhan Sokak için sordum Kocaeli yeni çalışma sahamız vakit veremiyoruz dediler ama çok fazla bekletmeyeceğiz dediler. Doğru olduğuna inanıyorum. @TurkNetDestek

Adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Altyapı talebinizi ekibimiz ile paylaşabiliriz. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden "GigaFiber İstiyorum" talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz.

• cerkain C kullanıcısına yanıt

Kadiköy mahallesinden rastgele bir sokak ve ev seçtim, yakında fiber adresinizde diyor. Bu rastgele seçtiğim adreste Türk telekom fiberi de çıktı. Bu mudur yani, zaten fiber olan yere getirip onlarla rekabet mi ? Yoksa kendiniz bir şey beceremediğiniz için mecbur Telekomun falan kazı yapmasını fiber için kanallar açıp altyapıyı oluşturmasını bekleyip aynı açılan kazı ve kanallara ek türknet kablosu mu sokuyorsunuz bu mudur yani ? Adı Kocaeli gigafiber, asıl izmitin en merkezi olan, cumhuriyet parkı, fethiye cad, yürüyüş yolu falan etrafındaki fiber olmayan mahalleler yerine yine zaten fiber olan yerden başlamışlar. Gel de çıldırma, yıllardır bekliyoruz, vdsl kitlendik kaldık, arkadaşlar yine fiber olan yere getirecek ilk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namor -- 7 Ekim 2025; 17:9:57 >

Kadıköy Mahallesinde bende tesadüfen fark ettim gigafiber olduğunu. Bende Fatih Mahallesi tarafındayım. Zar zor 1 2 yıl önce Türk Telekom Fiber getirttim. Ama Gigafiber geldiğini görünce yazdım.. Kocaeli ye yayılma sürecindelermiş. Yeni çalışma alanımız ama çok bekletmeden geleceğiz diye yazdılar. Ben gigafiber gelsin ona geçicem tabi.. Türk Telekom Kocaeli de baya ilerliyor gördüğüm kadarı ile. İzmit de de baya ilerliyorlar. Ama sizin mahalle neresi mesela gelir sanırım er ya da geç.

Mahallemizde yapım aşamasında turknet altyapı evimin dibinden geçiyorsunuz buraya neden vermiyorsunuz altyapı okadar başvuru yaptık burayada getirirseniz seviniriz kocaeli izmit turgut mahallesi abidin aral sokak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Darıca hakkında bir gelişme var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kocaeli İzmit Yahyakaptan mh için bir çalışma var mı? @TurkNetDestek

Sitenizden gigafiber istiyorum kısmına talep oluşturdum. Konudan gördüğüm kadarıyla bize 3 km ötedeki Kadıköy mh.de hizmet vermeye başlamışsınız. Yahyakaptanda kullanmak çok isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatgokcek -- 13 Ekim 2025; 22:23:5 >
    Halen kutu aktif değil. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, buradaki yetkiliye özelden yazdım. Ortalama 2 haftadada bir kutuları kurcalayan görevlileri yakaladım; 2 aydan beri aldığım ortak cevap 1-2 hafta içinde aktif olur.
    Yani sonuç olarak beğenmediğim ttnet'in müdahaleleri, turk nette göre çok daha iyiymiş.
    Yani abone olabilsek bile bunlar, herhangi bir arıza durumunda çözüm sunmayacaklari aşikar...

1 yılda SOL Fiber’de 1 kere kopma farklı problem yaşamadım. Arkadaşım Türknet kullanıyor devamlı arızalardan yakınıyordu.

Gigafiber de bölgeden bölgeye değişiyordur ama daha yeniler kurulumda bile baya bekletiyorlarsa vay halimize gigafiber talebini baya uzun bir süre önce ilettim ama nafile şunu bile demediler ne sms ne mail tebrikler Darıca’da fiber altyapı getirmeye başladık ilk planlanan şu mahalle ilerideki süreçlerde mahallenize fiber altyapı getirmeye çalışacağız gibi bir bilgilendirmeler gelse güzel olur. Gelse de 2-3 ay aktif olmasını bekler insanlar orası ayrı konu tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Ekim 2025; 1:47:42 >
  • Kocaeli İzmit Mehmet ALi Paşa Mahallesine Gigafiber gelmiş bulunmakta. Bizim tarafa da bir yönelseniz ne güzel olur @TurkNetDestek Gültepe - Fatih Mahallesi tarafı. Yaklaşık 3 4 yıl önce bir dünya form doldurmuştuk. Çalışmalar devam ediyor dendi ama bir hareket göremedim.

• Binanın girişine takılmış umutlanmalımıyım

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt

Hangi mahalle acaba ? Hayırlı olsun..

Kablo çekmişler ya hayırlı olsun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.