Şimdi Ara

TurkNet internet fiyatlarına zam yaptı: Aylık ücret 699 TL oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
4
Favori
14.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ttkom fiberde yilin firsati 100 mbit 15 ay kafam rahat 410 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binada sadece telekom fiber var 100 mbps üstü vermeyen turknetı bıraktım vodafone fibere geçtim mobil hatta olunca 869 tl dediler bakalım ilk ay bedavası her ay yüzde 10 indirimi derken 12 ay imzaladık şimdilik sorun yok 1000mbps hız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    vodafone.nette vardı gecen ay bastım 1 yıllık VDSL için engelli indirim + fatura indirimi (mobil) 345₺'de o kafa m rahat.

• 1000 mbps ile 50 mbps aynı para gigafiber yoksa türknetin olayı yok

en iyisini yaptınız bende 8 ay önce turknetı (75 mpbs) kapatıp kablonet gpon 1000/125 e gectim ilk yıl 600 tl ikinci yıl 700 tl ödeyecegim içinde kablo tv de dahil turknette gıgafiber dısında mantıklı degil kullanmak resmen tt fiber ve dsl kullananlar gigafiberlileri finanse ediyor dünde shiftdeleteyle video çekmişler(her zam sonrası klasik) neymiş turknette 75 mpbs altında cok fazla kullanıcı yokmuşda bilmem ne

hocam belli bi abone sayısını yakalayınca bence turknetten bi farkı kalmayacak gigaspeedinde suanlık kullanılır ama sonu turknet gibi olucak zamanında turknette uygundu belli bi abone kazanınca en pahalı alternatif oldu

bana 1000 veeiyoe ama boşa gidiyo. Hem ben evde pek olmuyorum hem de cogu site zaten bantgenisligine takiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten kullanma diye fiyatları bu şekilde. VDSL kullanıp TurkNet kullanırsan TurkNet in ortalama hızını düşürmüş olursun  

• İnternet, cep telefonu hattı gibi havadan bedava frekans ile çalışan hiç bir somut maliyeti olmayan sektörlerin böyle fahiş fiyatlara satış yapması, herkesin acizliğini gösterir. Bir kişi bile tepki veremiyor, boykot edemiyor.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • 1. 000/1. 000 kullanıyorum, gigafiber. Hala en uygunu bu sanırım.

• VDSL kullanıyoruz çünkü köyde fiber yok. 70 MB için bu fiyat saçma. Yarın başka operatöre geçiyorum babamın oğlu değil. Umrumda olmaz...

Deva belli değil dert belli değil.”

"Emrolunduğu gibi dosdoğru ol."
  • 1 yıllık peşin ödedim zamsız fiyattan. 6 Taksit. Biraz yüklü olacak ama sonrası için makul de fiyatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
  • Altyapı 100 mbit ve üstünü destekleyenler İçin sorun yok ama bizim gibi 24 veya 32 mbit altyapı olanlar gönül rahatlığıyla bye bye türknet diyebilir , 16 mbit ile 100 mbit alanlardan Aynı ücreti tahsil etmek zulümdür kullanıcılara hakarettir

• 1000 gigaya yeni geçtim başka hatta geçsem 2000 civarında kurulum kitleyeckler sanırım 12 ay peşin ödemek mantıklı fakat hız ne kadar 600 mbps alsamda 100 lük tt bundan iyi 4k oynatıyor buna biraz inanasım gelmiyor 1080 de takılıyor videolar

• turkelvis kullanıcısına yanıt

hacı sen trde memur maaşını kötüleyip memur maaşı alan personeli gibi konuşmuşsunda biz asgari ücretliler 0-100 mbps aynı parayı ödüyoruz biz napalım  

Hacım ne güzel senin asgari ücrette olsa en azından bir işin var çalışıyorsun.

Biz ne yapalım şuan bir işim bile yok,bildiğin hazır yiyorum.

Bu arada keşke her yerde olsa gigafiber.

Maalesef son yıllarda bütün sektörlerde ama özellikle hizmet sektöründe verdiğin paranın karşılığını hiç bir şeyden alamadığın gibi birde fahiş fiyatlar ödüyorsun.

Bir restoranda yemek yiyebilmek bile lüks olmuş.Parisle yarışıyor fiyatlar MaaşAllah!

Yok bende avrupanın kıskandığı ülkede işsizim ben hazırda yiyemiyorum eksiden devam.

Zaten mantıkta ordan yürüyor heryerde fiber yok en çok kullanıcımız vdsl kullanıyor kökleyelim zammı seve seve ödeyecekler kafalarındalar benim bangkoktaki evimde 1gbps var aylık 750tl + 4k medya cihazıyla birlikte iptv hizmeti herşey dahil kullanıyorum şaka gibi sadece verdikleri modemle cihaz minimum 6-7k cihaz ama hepsini ücretsiz veriyorlar sadece 12 ay sabit kullan cihazlar senin olsun diyorlar 1 senedir fiyat 10 lira bile artmadı tam saflar türkiyeden haber olsalardı şimdi 2000-2500 tl olmuştu bile  

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.