< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet ile yaşadığım enterasan problem (2. sayfa)

-
-
Doğrudur hocam, Turk Telekom kullandığım dönem ben de Google kullanıyordum, fakat Turknetten memnundum açıkçası, özellikle netflix ve steam de tatmin ediciydi. 3 Yılın sonunda böyle bir sorun yaşadım.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir. -
DNS girerek normale döndü. Çok ilginç. Türk nete derdini anlatmak çok zor. Standart mesajlar. Son 1 hafta stres zirvede oldu. 1.1.1.1 Güvenlik açısından bir sıkıntı yaparmı.
-
Merhaba, DNS kaynaklı sorun yaşıyorsanız oluşturduğunuz kayıt içerisine detaylı olarak iletmeniz durumunda network ekiplerimiz sorunu çözümleyecektir. -
Destek kaydı oluşturdum. Turknet kaynaklı sorun yokmuş. Denediğim 2 modeminde bozuk olduğunu düşünüyorlar :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, destek kaydını tekrar aktif ederek farklı cihazla test ettiğinizi belirtebilir misiniz? Takip edebilmem için ve arkadaşlarıma kontrollerin tekrar yapılmasını talep edebilmem için kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Farklı cihazla test ettiğimi belirttim. Fakat dns/vpn falan kapatın demiş. Sorunu yaşadığınızda ilgili websiteye tracert atın demiş. Denediğim şeyleri bana tekrar yazmış. 37621019
Aynı sorun bende de oldu hocam, telefonla arandım ve DNS değiştiğimde internetin koptuğunu belirttiğimde sorununuz modem kaynaklı denildi, ardından farklı modemle denediğimi söylediğimde sorununuz donanımsal denildi ve konu kapandı. Velhasıl ortalama 1 hafta sonra bu sorun ortadan kalktı şuan DNS değişmeden kullanabiliyorum, fkat bir kaç gündür de hız problemim mevcut. 30mbps yerine 0.80 dolaylarında geliyor akşamları.
-
hızı pek sorgulamıyorum ama orda da fail zaten. Gün içerisinde kablolu 20mbitle 50mbit arasında gidip geliyoruz. Yakında modem şifremi komşulara satacaklar diye düşünüyorum .d Cgnattan çok çekicez.
Superonline'a geçtim, 1yıllık sözleşme imzaladım ertesi gün superonline iptali ettim. THH ve btk üzerinden sözlerini tutmadıkları için superonlineyi şikayet etmiştim de ceza cayma bedeli ödemedim.
Alternatif bakıyorum; turk telekom leş, superonline kendi altyapısı yoksa çöp, turknet sırf cgnat sebebiyle çöp. Bunlar dışında turk telekom vdsl altyapısından hizmet veren kaliteli neresi var acaba? Özellikle ip paylaşımı yapmayan biryer lazım.
CGnat kullanmayan yok sanırım hocam. Ben sorunlarım devam ederse altyapısı olması sebebiyle Kablonet düşünüyorum.
-
Kablonet arkadaşımda var, düşünmen hata. Direkt kablonete geç, sürünme.
Mi box kısmına da yazdım uyguladığım çözümü buraya da yazayım. Bende aynı sorunları 10 gündür yaşıyordum. Bende mi box da netflix e girip film açabiliyordum. Ama YouTube yada başka hiçbir yerden birşey yapamıyordum. Evdeki telefon bilgisayar da nete girmiyordu. Netflix in çalışması bana saçma geldi. Ayarlara baktım. Netflix modem arayüz numarası olan 192.168.1.1 i dns olarak almış. Bende modeme ve mi box a elle dns verdim. 8888 ve 8844. Mi box ı açtım kapattım. Bir kaç kez deneme yaptım. Hiçbir sorun yok şuan. Bence mi box yanlış dns i otomatik olarak aldığı için modemi kitliyor. Bu arada bazı arkadaşlar mtu değiştirmiş. Bende denedim ama kısa sürdü etkisi eski haline aldım mtu ile ilgisi yok. Dns i elle verirseniz. Sorun çözülür -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorunu network ekiplerimize iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?Arkadaşlar bu @TurkNetDestek isimli ne olduğu - kim olduğu belirsiz kişi her TurkNet rezaletinde konuya zıplar , alıntıdaki mesajı yazar... Görüntüde sanki ilgileniliyor havasını verir. Buna pm atınca da "arkadaşlara ilettim ilgilenecekler" diyerek klasik bir BOT cevabı verir. İş orda kalır. Gereksizdir yani. Yapacağınız en güzel şey foruma şikayetlerinizi oluşturup(ki herkes okusun-karar verirken belirleyici olsun) aynı şikayetleri ve mağduriyetinizi BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu)'na da yazmaktır. Üşenmeyin yazın lütfen. Emin olun ki sorununuz çok daha kayda değer bulunup çözümlenecektir (göç korkusundan sebep)...
-
Merhaba, PM'e ben destek olmuyorum. Farklı bir arkadaşım bakıyor. Kayıt numarasını buradan iletebilirseniz ben doğrudan ilgileneceğim. Ayrıca size de bilgi vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X