< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğrudur hocam, Turk Telekom kullandığım dönem ben de Google kullanıyordum, fakat Turknetten memnundum açıkçası, özellikle netflix ve steam de tatmin ediciydi. 3 Yılın sonunda böyle bir sorun yaşadım. |
|
|
|
Aynı sorun bende de oldu hocam, telefonla arandım ve DNS değiştiğimde internetin koptuğunu belirttiğimde sorununuz modem kaynaklı denildi, ardından farklı modemle denediğimi söylediğimde sorununuz donanımsal denildi ve konu kapandı. Velhasıl ortalama 1 hafta sonra bu sorun ortadan kalktı şuan DNS değişmeden kullanabiliyorum, fkat bir kaç gündür de hız problemim mevcut. 30mbps yerine 0.80 dolaylarında geliyor akşamları. |
|
CGnat kullanmayan yok sanırım hocam. Ben sorunlarım devam ederse altyapısı olması sebebiyle Kablonet düşünüyorum. |
|
Arkadaşlar bu @TurkNetDestek isimli ne olduğu - kim olduğu belirsiz kişi her TurkNet rezaletinde konuya zıplar , alıntıdaki mesajı yazar... Görüntüde sanki ilgileniliyor havasını verir. Buna pm atınca da "arkadaşlara ilettim ilgilenecekler" diyerek klasik bir BOT cevabı verir. İş orda kalır. Gereksizdir yani. Yapacağınız en güzel şey foruma şikayetlerinizi oluşturup(ki herkes okusun-karar verirken belirleyici olsun) aynı şikayetleri ve mağduriyetinizi BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu)'na da yazmaktır. Üşenmeyin yazın lütfen. Emin olun ki sorununuz çok daha kayda değer bulunup çözümlenecektir (göç korkusundan sebep)... |
|