Şimdi Ara

Türknet hat taşıma sürecim ve sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karalama konusu değildir. Taşımayı düşünenlere bilgi amaçlıdır.

    Türkneti hem tavsiye ediyorum hemde tavsiye etmiyorum. Neden? Tamamen şans işi çok iyi de olabiliyor çok kötüde. Kafanız karışmasın ben ikisinide bire bir yaşadığımdan söylüyorum kulaktan dolma değil bire bir iki hattımı da türk telekomdan türk nete taşıdım bir tanesi sorunsuz ama öteki bin pişman oldum detayları anlatayım.

    Birinci hattım yalın internetti. Tahüt dolar dolmaz türknete belgeleri gönderdim sorunsu geçiş yaptık. Tamda sorunsuz sayılmaz ilk günler 35 hızı göremedim açıldıktan bir kaç gün sonra düzeldi o yüzden sorunsuz diyorum şuana kadarda sorun yok çok şükür.

    İkinci hattım yalın değildi hem telefon hem internet lakin telefonu taşıyamam dedim onun tahütü farklı olduğundan bozmak istemedim. Başta olur dediler sadece internet veririz telefona gerek yok dediler belgeleri yolladım. İlk sorun başladı olur dediler ama olmuyormuş illaki telefonuda taşıyalım dediler. Tamam dedim ama tahüt ücreti? 120 tl ye kadar bizden dediler tamam dedim. Onunda belgelerini gönderince türk telekom 140 tl civarında ceza kesti bana. Faturayı türknete gönderidim inceledik 120 tl yi karşılıyacaz dediler. 6 fatura boyunca 20 tl indirim. Süper dedim herşey yolunda. Taaki türknetten mesaj gelene kadar. Mahallenizde alt yapı çalışmasından kesintiler olabilir uyarısı olan bir mesaj. Gerçektende sokakta çalışmalar oldu kablolar sökülüp takıldı. Ne olduysa ondan sonra oldu telefon hattım kesildi. Lakin nasıl oluyor ise internetim çalışıyordu sadece telefon kesildi. Daha sonra altyapı çalışmaları bitti diye mesaj geldi. 1-2 gün bekledim destek bölümüne yazdım. Hemen hallediyoruz dediler 2 hafta oldu hat kapalı. Hadi telefon neyse dedik şimdide 5 gündür internette kesildi. Buradaki turknet destek pm ile mesaj attım tiwitter destek bölümüne mesaj attım ve tabiki türknet uygulamasındaki destek bölümüne. Hep aynı standart cevaplar hem ilgileniyoruz ama halen çözülmedi. Karşımda sesli muhatap olmayınca derdini anlatmak zor oluyor dedim suçu kendimde buldum dedim nasılsa tahüt yok başka yere geçeyim. Millenicoma başvurdum. Hemen açalım halledelim dediler ama işin içinde iş varmış. Yapa diye bişi varmış türk net yapa olunca hat taşınamıyormuş. Ancak hattı kapatıp tekrar açtırabiliyormuşuz. Bu seferde açılış ücreti 120 tl. Kapattırırsan 120 tl ceza açtırırsan 120 tl açma ücreti :))) yani tahüt yok cümlesi bir işe yaramıyor. Olsun ok yaydan cıktı bir kere dedim internetsiz mi kalalım bu sefer türk nete iptal başvurusunda bulundum. Oda olmadı önce sizi bir arayalım dediler sonra iptal edersiniz. Bekledim bugün ararlar diye arayan da olmadı. Şimdi aramalarını bekliyorum kapattırıp diğerine geçeyim. Kapama 120 tl si de açmak için 120 tl de bana ......... 20-30 tl uyguna gelsin diye bu yola girdik ama yol bana ........ neyse en büyük tesellim türktelekom ve türk net 16 dan fazla hız vermez iken nasıl oluyor ise milenicom 35 vereceklerine söz verdi. Bakalım neler olacak.

    Taşımak isteyenlerin dikkatine. Her iki hatta benim hattım bire bir yaşadıklarım. Örnek olur belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 22 Nisan 2019; 16:31:30 >







  • hocam yalın internet için sorun yaşamamissiniz. benim de yalın. VDSL için telefon hattı gerekiyor diyorlar. 10 gün oldu geçeli. hala adsl veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    O ilk hattım. Onu bir kaç günde hallettiler sorunsuz 35 hız alıyorum. Sorun olan diğer hattım. Aradılar beni yine iptal etmediler başkası arıyacakmış. Bugünde arasalarda aramasalarda millenicom u arıyacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bina ankastresini kontrol eder misiniz ? Yapa için yeni tel bırakılmış olabilir ? Yoksa destek kaydı içinde eliTT gönderin yoksa iptal edeceğim diye yazın. ( eliTT ücretli ama turknet ödüyordu en son yani ekipler ücretli der ise kabul edin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Yok nerdeee
    2 haftadır sürekli yönlendiriyorlar gelen giden yok
    Bazen türktelekom arabaları geliyor soruyorum oralı bile değiller biz bakmıyoruz diyorlar.
    Mağara adamı gibi olduk internetsizlik ne kötüymüş türk telekomu mumla arayacağımı söyleseler inanmazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JQKER kullanıcısına yanıt
    elitt başka o ücretli ekip daireye kadar girip interneti çalışır hale getirmeleri gerek, diğer gönderdikleri ekip bina girişinde bırakır orada da nerede görecen yalan beyan ve müşteriye bilgi vermek zorunlu değil elitt de zorunlu
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Dün millenicom ile iletişime geçtim. Bilgilerimi verdim. Telefon numaranız aktif görünmüyor işlem yapamıyoruz dediler. Nasıl dedim ben hattımı size taşımak istiyorum. Hesap no tc no tel no ne varsa verdim olmadı. Benden bir numara istediler bunıda servis sağlayıcınızdan isteyin dediler. Türknette MH yokki biri ile konuşup numara istiyeyim. Kapattıktan bir kaç dakika sonra türknetten aradılar son bir şans verin çözelim diye. Dedim ben 5 kere verdim o şansı destek açalı 15 gün oldu çözemediniz. Kararım kesin dedim kapattım. 1 saat sonra türk telekomdan geldiler sorun varmış diye. Dedim sorun 15 gündür var yenimi geliyorsunuz? Bize bugün söylendi dediler acilmiş. Binadaki sokaktaki bütün kutuları karıştırdılar 1 saat uğraştılat. Sokakta alt yapı çalışması olmuş bazı bağlantıları bağlamadan bırakmışlar dediler. Dedim böyle bir şey olabilir mi? Olmaması lazım dediler sabah gelip ilk iş bunu halledecekler dediler. Ben inanmadım ama sabah 9 dan beri şu an saat 12 sokaktaki kutunun başında iki telekom çalışanı habire bir şeyler yapıyor hat halen gelmedi. Az önce yanlarına gittim bugün bitecek unutulmuş diyor dalga geçer gibi.

    Yani suç kimde desek belli değil. Tamam türk telekom yarım bırakmış ama ben 15 gündür destek bekliyorum ve bana türktelekom ekipleri yönlendirildi dediler her seferindi ama gelen giden olmadı. Siz görmezsiniz diyorsunuz ama inanın kuş uçsa görüyorum sebebini sormayın :))) en son arayan bayan bana bir şans daha verin dedi ben hayır dedim kapadım 1 saat içinde olan oldu. Ne tesadüftürki bunu millenicomu arayınca yaptı. İptal başvurusunda bulunmuştun derseniz onuda yanlış anlamışlar sorun olmayan ilk hattım için iptal başvurusu yaptım sanmışlar onun içinde aradılar hayır dedim o değil iptali geri çektiler. Yani bu hattım için iptal başvurusu bile olmamış.

    Neyse merakla bekliyor ve izliyorum çalışmaları. Bugün düzelirse türknette kalıcam yok olmazsa o numarayı bir yerden bulup millenicoma ileticem.

    Not; tekrar söylüyorum konu karalama konusu değil bilgilendirme konusudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JQKER kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bazen bina girişinde işlem yaptık gerisi müşteri sorumluğunda diyip kayıt kapatılıyor ancak gelmiyorlar bile o tür bir durum da olabilir ama durum daha karışık sizin anlaşılan,

    Artık hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.