Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
26
Favori
108.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • sithcem S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Mctuntas M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe bilginizi de paylaşır mısınız?
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz bir gelişme bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Ayvalı Mahallesi planlar içerisinde yer alıyor.

Hocam Ayvalı mahallesine sınır olan pamuklar mahallesi de projeye dahil mi? Pamuklar mah. Temsil caddesinde oturuyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, etlik ve aşağı eğlence için çalışmalar ne zaman başlayacak bunun bilgisi netleşti mi peki ?

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    Merhaba, maalesef bu konuda süre bilgisi bulunmuyor. Ancak 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam 450 daireden oluşan bir sitedeyim, imza toplayıp site yönetimi aracılığıyla altyapı talep etmem durumunda 2021 planına dahil edilebilir mi? Ayvalı mahallesi 100 metre ilerimizde çünkü.
    Temsil caddesindeki diğer siteleri de dahil edersem yaklaşık 1200 daire bulunuyor.

Proje ekipleriniz Pamuklar mahallesini gözden geçirebilirse sevinirim buradaki konutların %80'i yüksek katlı site ve bina başına ortalama 50-80 daire var. Yüzölçümü bakımından küçük ancak nüfusu yoğun bir mahalle. Bu sene itibariyle 20.000'i aşkın nüfusu var. Yani altyapı getirmeniz durumunda hizmetinizi kullanmak için bekleyen ciddi bir müşteri kitlesi bulunmakta.
    Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]

Bu talebimi değerlendirip ekiplere iletebilirseniz çok memnun olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber burayı inceleyip site yöneticinizle iletişime geçin bence

Merhaba, gigafiber proje bölgelerimiz proje ekipleri tarafından belirlendiği için net bir bilgi veremiyorum. Bu konuda site yöneticileri
    turknet
    Site Yöneticilerine Özel GigaFiber — TurkNet
    https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber
    sayfamızdan formu doldurması durumunda değerlendirmeye alınacaktır. Olumlu olması durumunda dönüş yapılacaktır.

• weritaserumok kullanıcısına yanıt

İl-ilçe adında sadece İstanbul ve İzmir yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

İl-ilçe adında sadece İstanbul ve İzmir yazıyor?

il ilçe adında öyle yazdığına bakma Ankara'ya yeni yeni giriyorlar daha konuyu baştan sona okuduysan Keçiören Yayla,etlik,aşağı eğlence gibi yerler proje kapsamına alındı ve Ankara'da ki sitelerde başvuru yapabilir ki bu başlıkda Ankara'ya özel bir başlık ve yukardanda öyle bir anlam çıkıyor.

Edit:yinede turknetdestek'e sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 30 Mayıs 2021; 19:6:2 >
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt

Tamam hocam. Dediğiniz gibi o kısmı güncellememişler olabilirler

Adsl mi vardı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Hocam 450 daireden oluşan bir sitedeyim, imza toplayıp site yönetimi aracılığıyla altyapı talep etmem durumunda 2021 planına dahil edilebilir mi? Ayvalı mahallesi 100 metre ilerimizde çünkü.
    Temsil caddesindeki diğer siteleri de dahil edersem yaklaşık 1200 daire bulunuyor.

Proje ekipleriniz Pamuklar mahallesini gözden geçirebilirse sevinirim buradaki konutların %80'i yüksek katlı site ve bina başına ortalama 50-80 daire var. Yüzölçümü bakımından küçük ancak nüfusu yoğun bir mahalle. Bu sene itibariyle 20.000'i aşkın nüfusu var. Yani altyapı getirmeniz durumunda hizmetinizi kullanmak için bekleyen ciddi bir müşteri kitlesi bulunmakta.

Bu talebimi değerlendirip ekiplere iletebilirseniz çok memnun olurum.

Bende pamuklar mahallesindeyim ve turknet fiberin gelmesini istiyorum. Arkadaşın dediği gibi bu mahalle hep sitelerden oluşmakta ve nüfus yoğunluğu çok fazla. daha önce talebimi iletmiştim, bu ikinci olsun bakalım etkili olacak mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kanunadamı- -- 30 Mayıs 2021; 23:37:33 >

• -kanunadamı- - kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Çoğu binada Kablonet, superonline ve Türk Telekom FTTC vardı hocam. Bu yıl Telekom ftth dönüşüm yapıyor. Aynı zamanda türknet kendi altyapısını getirecekmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türk Telekom her bölgede eşit oranda adil davransa Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

Her yere Türknet gelince ancak o zaman her yeri TürkTelekom da fiberleyecek gibi, öyle gözüküyor. Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Çoğu binada Kablonet, superonline ve Türk Telekom FTTC vardı hocam. Bu yıl Telekom ftth dönüşüm yapıyor. Aynı zamanda türknet kendi altyapısını getirecekmiş.

Keçiörenin fttcleri söküp bize takacaklar galiba Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

bütün adsl kutularına fiber çektiler kazma işlemini de yaptılar makinelerle sokak aralarına girdiler

biz FTTH diye sevindik adamlar seçmece FTTC betonu getirmişler öğrenemedim gerçi bana sizin orda proje gözükmüyor diyorlar ama belli resimlerden her çeşit var seç beğen al Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.