|
-
-
Bir kaç hafta kopmalar olacak sanırım altyapı yeni oturuyor malum.
_____________________________ -
-
-
Biraz fazla hızlı oldu bu imalat süreci. Çok iyi. Heyecanla bizim bölgeye bekliyoruz (esenler)
Daha birçok sokak vardır diye düşünüyorum ya. Umarım bize sıra gelir bu yıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çoğu sokak bitmişti altkaynarcada. Eylül gibi bizim imalat başlar inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kaynarca Mahallesinde aydınlı yolu Caddesi üzerindeki 5.. 6 Sokağı gezdim hepsinde çalışmalar tamamlanmış.. Ama aydınlı yolu caddesi altindaki yani sahil tarafındaki sokaklarda daha çalışma başlamadı bakalım ne zamana başlarlar...
Bir anda yukarıyı yaptılar bir anda da altı yaparlar.
Sorununuz cabucak çözüldü ne guzel biz bazi dAyilarin yuzunden beklemedeyi ikinci yilda.Durdurulan sokaklarda da kablolar bina onlerinde sarilmis hala bekliyor.
Bugun Güzelyalı bolgesinden geviyordum tesadufen , sıcak sokak calisanlar sokakta ekipler çalışıyordu.Binalara turknet kablolari cekmis sargi seklinde toplamislardi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Hadi bakalım inşallah.. Bekliyoruz..
Velibaba mahallesi için bir çalışma varmı?
O bolgede sitelere hizmet getiriyorlar diye biliyorum.
-
Darısı başımıza
pankartı astıkları yerle aramızda 2km var :) şaka gibi iş yapıyorlar ya adam akıllı çekseler ya şu altyapıyı
Tüm sorun belediye ve bolgedeki oturanlarla ilgili.Kimi kutsal binskarina elektrik telefon vdsl kablosu cekilmis fiber gecerken dokunmayin diye şikayet ediyor.Sikayet gelince belediye de komple calismayi durduruyor.Fakat pendikteki birkac mahallede hic sikayetler dikkate alinmamis gibi hizli ilerledi oyle kablolar gordumki havada asili hatta telekoma da ait olan var cok kotu goruntu kirliligi var belediye gak guk etmemis ama simdide sanirim daha duzgun yapin diyormus hayirdir yani o mahallelere gelince ses cikarmadi fen isleri şimdi mi akillandi ?
Belediyeye pendik bolgesinde fiber calismalara destek olmalari konusunda sikayet mesaji atin engellemeyin diyin engellediginizinbiliyoruz diger mahallelere niye engellemediniz bizleri pendige ait olarka gormuyormusunuz gibi gibi artik size kalmis gerisi sikayet mesaji atin.
-
Son bir senedir Pendik'te çalışmalar yasaklanmıştı. Turknet çalışamıyordu. Velibaba haritada sitede var şeklinde görünüyor. Abone potansiyeli varsa 2030'a kadar gelebilir. Bu işler hemen şimdi istiyorum ile olmuyor maalesef. 5 senedir sabırla bekliyoruz :)
Ne zaman Sülüntepe Mahallesi'ne geleceksiniz :') . Siteler yükselmeye devam ediyor.
Sitelerde oturmuyorsaniz size bir faydası yok.Sitelere zaten yerlesim yerlerinden 10 km uzakta olsa bile harici fiber yapiyorlar.
-
başvurular alınmaya başladığından beri bekliyorum bende hemen şimdi olsun derdinde değilim. sitelere yapıp bıraktılar ki o da tüm siteler de değil. çalışmalar yasaklanmadan önce de yoğunluk verilmemiş ti mahalleye zaten. kentsel dönüşüm girince mahalleye hiç altyapısı olmayan vodafone bile altyapı çekti ama türknetten tık yok.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt