TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (50. sayfa)
-
-
Merhaba, şimdiden keyifli kullanımlar dilerim
_____________________________ -
Merhaba hocam hangi sokaktasınız öğrenebilir miyim? Çayırlı evler sokakta geçen hafta binalara kablo çekildi ama henüz kutu koyulmadı.
Kadıköy/CaferAğa Mah. Halen 100Mbit üzeri yok maalesef. Bu mahallede Gigabit verdiğiniz yer var mı?
Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor. _____________________________ -
Hayırlı olsun. kutu koyuldukdan ne kadar zaman sonra aktif oldu
Hocam hayırlı olsun bende Gaziosmanpaşa Merkez mahallesindeyim, Yaver sokak için çalışma başlamadı.
Sokakları gruplara ayırdıklarını düşünüyorum bir kısmı tamamlanıp aktif edildi, kablo çekilip bekleyen var, bulunduğum sokak gibi hiç işlem olmayan yerlerde var.
Sokak / apartmanlara kablo çekildiyse gerisi mutlaka gelir bence..
-
İşte niye alınmıyor :)
Zeytinburnu Telsiz Mahallesi aktif hale geldi bugun itibari ile ev içi kurulumlara başladılar.
_____________________________ Ateşe Ne Kadar Dayanıklıysan O kadar Günah İşle -
Beylikdüzü - Adnan kahveci mahallesi için rüya bittii o zaman.
Superonline fiber 100 mbps 20 uploada devam
_____________________________ [img src=http://www.hizliresim.com/2008/7/4/3318.gif] -
30-35 gün sonra aktif oldu. Bugün rastgele dışarı bakarken, birisinin kutuların fotoğrafını çektiğini ve telefonda bir şeyler yaptığını gördüm. Ne için geldiğini sormadım ama 1-2 saat sonra içime bir şüphe düştü kontrol edeyim, baktım gelmiş. Türk Telekom taahhüdüm var(cayma bedeli de cabası) biraz daha Türknet'in verdiği cayma bedeline yaklaşınca iptal ettireceğim.
Bağlar Caddesindeyim. Forumda başka bir konuda şu an kazı ve tesisat işleri yasak diyordu Türknet yetkilisi arkadaş ondan kaynaklı olabilir. Bizim kablo çekilmesiyle, kutu konulması arasında 1 hafta vardı. Bu söylediği 15 Ocak Civarıydı.
halkalıda bir çok yere geldi peki atakent mah. için planlama var mıdır? farklı bir iss'den taahhüdü bozup geçmek üzere bekliyorum uzun süredir. @TurkNetDestek
GigaFiber geldiği ilk günden beridir bekliyorum, en büyük mahalle olmamıza rağmen çalışma yapılmıyor olması üzücü bir durum.
Demek doğru demişim. Beylikdüzü - Adnankahveci için bitti rüyaa..
Neyse başka firmaları bekleyeceğiz artık.
_____________________________ [img src=http://www.hizliresim.com/2008/7/4/3318.gif] -
Merhaba, ilettiğiniz bölge şu an planlamada yer almıyor. Talep olarak ilgili ekiplere ileteceğim. _____________________________ -
Merhaba, şu an mevcut planlamada yer almıyor bölgeniz ama ben talep olarak proje ekipleri ile paylaşıyorum. _____________________________ -
istanbul Anadolu yakasında çalışmalarınız var mı? Sultanbeyli’ye gelmesini beklemek hayal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt