|
|

|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ltf19 -- 1 Mart 2022; 13:33:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba. İstanbul Çekmeköy Mehmet Akif Mh.'de bir Fiber altyapı çalışmanız var mı? Geçtiğimiz yıl sonu Superonline fiber altyapısı ile ilgili bina önünden kablo geçişi yapıldı ama binaya çekim yapılmadı form doldurmamız istendi hizmet almak istiyorsak binaya çekilecek dendi. Sizin Superonline fiber altyapısını paylaşma izniniz yok sanırım farklı firmalar kullanabiliyor ama. O yüzden sizin kendi çalışmanız var mı bu bölgede merak ediyorum. |
|
Intel i5 11400 - Asus ROG B560i ITX - Asus ROG Strix RTX 3080 - Corsair Dominator Platinum RGB 16GB 3200MHz - Samsung 990 Pro 1TB SSD / Cooler Master NR200P - Corsair SF650 80+ Platinum - MSI MAG401QR - Logitech Z407 - Logitech MX Keys - Logitech G Pro X Superlight
|
|
|
|
hayırlı olsun darısı başımıza. Hemen yan tarafı eyüpsultan - rami yeni mahallesi direkt komşu yani. Niye gelmiyor anlamıyorum planda bile yer almıyor. Heryere uzak olan eyüpsultan mahalleleri var ama hem bayrampaşa hem gaziosmanpaşa ortak sınır olan mahalle yok. Bir gelse başta ben olmak üzere bütün müşterileri kazanırda bekleyelim bakalım. |
|
|
Sağolun Hocam. Bu iş mahalleye bakmıyor anladığım kadarıyla, mesela Merkez Mahallesinde var ama Bağlarbaşı Mahallesinde yok. Benim anladığım sokağa kadar fiber olan olan fakat binaya kadar Fiber Altyapısı olmayan eski muhitlere yapıyorlar. Rakipleri gelmek isterse binaya kadar fiber çekmek zorunda kalacak. Fiber internet isteyen müşterilerin tek seçeneği Türknet oluyor. Aslında mantıklı bir strateji. Etrafımda 2 santral var birine 90 mt, diğerine 50 mt yakınlıktayım, Türk Telekomdan 5 Senedir fiber bekliyorum kısmet Türknet'eymiş. İnşaallah en kısa sürede size de ulaşır. |
|
Hocam eğer öyleyse bende telekom fiber var. Zamanında sorduğumda binanızda fiber de olsa getiriyoruz demişti. En azından bana gelmese bile inş çoğu yere erişirde rekabet olurda telekom hatları yükseltir ki temennim binama gelmesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|