|
|
Gerçekten rezillik. 61 gün oldu daha bina dışı kutu yok |
|
70. gün... |
|
Ahahaha :D |
|
Sabah internet gitti Saatlerdir gelmedi genel arıza var dediler hala düzeltmediler işlerim yarım kaldı bunlar yüzünden bu sorun çözülmezse Turkcell superonline'a geçiş yapacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Aralık 2022; 16:46:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
internet sorunsuz çalışıyor arada genel arıza veriyor genelde iyi gidiyor |
|
fevzi çakmak mah. 765/1 sokakta oturuyorum. mahallaye altyapı geleli yaklaşık 10 ay oldu. bizim sokakta hiçbir şey yok. yılbaşından önce mart-nisan ayları gibi olur denmişti. mayıs a girdik tık yok. alt yapı olan sokaklarda bina dışındaki kutuların bazıları sabitlenmeden gelişigüzel bırakılmış. (klima dış ünitesinin üzerinde duruyor.) sokakların bir kısmında var bir kısmında yok. bi ara baya takip etmiştim. 6 aydır konuya hiç bakmadım. hiçbir gelişme olmamış. |
|
yanlış anlamayın, kusura bakmayın ama bana verdiğiniz cevap inandırıcı gelmiyor. mahallede bazı sokaklarda tam hizmet verilirken tüm binalardan izin almışmıydınız? bir sokağın sol tarafında var iken sağ tarafında olmaması bence bu sebeple değil. benim 50 metre ötemde diğer sokakta altyapınız var. evime kadar olan 5-6 bina bulunuyor. hiçbiri böyle bir altyapının gelmesine karşı değil. zaten türk telekomdan yıllardır düşük hız da internet alıyoruz. doğru dürüst bir sağlayıcı gelse herkes ona geçecek. benim düşüncem mahalledeki altyapı çalışmanızı bir taşeron ya da başka bir alt firmaya yaptırdınız ve yarım yamalak bırakıp gitti. |
|