Şimdi Ara

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
6
Favori
17.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sözde fiber var ama paket kaybından ve yüksek pingden oyun oynanmıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFX26 -- 27 Mayıs 2025; 16:5:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff26

Ankara'da aynı süreci yaşayanlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ilk çalışmaların başlayıp sonrasında aktif olması 7-8 ayı bulmuştu. Net yorum yapmak şu an zor tabii hangi bölgede ne kadar binaya hizmet verilecek belli değil.

Ankara'nın %80'inde hala yok bir gigafiber. Keçiören çaldiran Mahallesi'nde oturuyorum adı bile yok hicbir yerde. Superonline pazarı ele geçirmiş durumda burada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turco8181 T kullanıcısına yanıt

Can sıkıcı bir durum ama TurkNet'in mali gücünü düşününce normal karşılıyorum Eskişehir'de de yaygınlaşması çok uzun yıllar alacak bu kesin.

• davidoff26 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok küçük yeni ortaya çıkan firmalar bile altyapı yatırımını hızla yapıyor. Turknet'in problemi yatırım yapacağız deyip planlamaya aldığı yerleri umursamaması. Hazırda potansiyel müşteri olan onlarca yer ve yüz binlerce kişilik nüfus var. Bir zahmet getirseler zaten para kazanacaklar

90 milyonluk bir ülkede altyapı döşemek ne kadar zor biliyor musun ? Herkes GigaFiber bekliyor, Türknetin de arkasında devlet yok, kendi yağında kavrulan bir firma.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Turknet'in avukatı gelse bu kadar savunmazdı :)

Adres ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden iletebilir misiniz? Altyapı talebinizi ekibimiz ile paylaşabiliriz. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden "GigaFiber İstiyorum" talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz.
  • AFX26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet' ten hizmet alıyorsanız
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://www.turk.net/online-islemler
    adresinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederiz. En kısa sürede Net Uzman ekibimiz yardımcı olacaktır. Dilerseniz gerekli kontrolleri sağlamak adına abone numaranızı PM yoluyla da iletmenizi rica ederiz.
  • Şirintepe Mahallesi'nde çalışmalar çok hızlı ilerliyor, şimdiden Maraş sokak ve çevresinde havai hatlar çekildi bile.

Güncelleme: şuanda bulunduğum apartmana da altyapıyı çekiyorlar konunun ilk speedtesti nasip olur umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKonFire -- 14 Haziran 2025; 16:2:2 >
  • AKonFire A kullanıcısına yanıt

batıkent 1. çağdaş market civarında hiç çalışma gördünüz mü acaba?

• nofearman kullanıcısına yanıt

Bilgim yok maalesef.

• AKonFire A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• 1.5 ay sonra taahhütüm bitiyor. Ancak Batıkent’e herhangi bir girişimleri olmadı herhalde. Geçmek isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? Talebinizi ekibimize ileteceğiz.
  • site yöneticimizin mesajıyla gigafiberin açıldığını öğrendim. başvuruyu yaptım, yarın kurulacak inşallah

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdinc

site yöneticimizin mesajıyla gigafiberin açıldığını öğrendim. başvuruyu yaptım, yarın kurulacak inşallah

TÜRKNET ESKİŞEHİR GİGAFİBER [ANA KONU]
    Konum neresi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt

Sümer Mahallesi Yörükoğlu Sokak (Kızılyer)

• Sümer mahallesinde kazı çalışmaları sürüyor muhtarlık civarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.