|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (45. sayfa)

-
-
bursa'da yaptıkları bütün çalışmayı en alakasız yerlere yapmayı nasıl başarılar acaba. suriyelilere bi gigafiber sunmadığımız kalmıştı, sağ olsunlar bursa'da onu da çözmüşler.
-
Merhaba, GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. -
etrafımda türknete gigafiber için bir çok kişi başvuru yaptı. aylardır tık yok. gebze gibi merkezi bir lokasyonda 3 mahallenin kıytırık yerlerine hat döşediniz. haritada da sürekli takip ediyorum, istanbulda 5 tane ekibiniz var hiç 6 olmuyor. bulunduğum lokasyonda türktelekom bana 200 mbit internet verebiliyor. ekipler gelip ölçüm yaptılar. 15 aylık kontrat ve fiyatı 660 lira. siz bana aynı lokasyonda 500 tl'ye 30 mbiti zar zor veriyorsunuz. bir de adı 100 mbite kadar internet bunun ama etrafımda kime sorsam 30 mbit üstü alamıyoruz diyorlar. türknete olan inancım kalmadı. sizin "çalışmalarımız devam ediyor" isimli otomatik mesajlarınızdan da gına geldi artık. şu saatten sonra türknette durmak için hiçbir sebep yok. 60 lira fazla verip 100 mbit net hız alırım daha iyi.
-
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim. -
Boş port olmadığı için altyapı sorgulaması yapılamıyor. Ne kadar salakça bir sistem. 10 yıldır şu sorunu çözemediler.
-
Merhaba, Bağcılar Yıldıztepe Mah. ayın 8 inde binaya kutu takıldı 14 ü gibi bağlantıları yapıldı. Aktivasyon ne zaman sağlanacak acaba ? Ekiplerden bilgi alma şansınız var mıdır? Veya sürecin hızlandırılması için bilgi iletebilir misiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim. -
İstanbul, Şişli, Yayla mahallesi, haritada üzerinde, gigafiber olarak işaretlenebilir artık bence. Bildiğim kadarıyla bütün mahallede kablo çekilme ve kutuların takılıp kabloların bağlanma işi bitti. Çalışanlar telefonda iş takipçilerine, mahallenin en sonundaki sokağın da bittiğini söylüyordu.
Mahallede çalışılmaya başladığını 2 ay önce fark ettim. Mahallenin başlarındaki bazı binalarda 45 gün filan sonra altyapı kontrolunde 1000Mb aktif görünmeye başladı. Bir kısmı hala(60 gün filandır) yakında 1000Mb görünüyor. Sanki 1-2 hafta içinde mahallenin tamamı bitip aktifleşir gibi geliyor bana.
Ben zaten turknet abonesiyim, binanın içindeki kutuya optik bağlantıyı yapan eleman, “abi bitince seni arayıp randevu isticekler ve gelip, evde istediğin yere kabloyu çekip modemi bağlıyacaklar. Sen bir başvuru yapmıcaksın” dedi sorduğumda.
Hadi bakalım
Güncelleme: Foruma yukarıdaki mesajı yazdıktan 12 saat filan sonra telefonuma “Türknet GigaFiber artık binanızda” diye bir SMS aldım. Mesajın altındaki link, beni “gigafibere geçmek istiyorum” sayfasına yönlendirdi. Tabiki bastım sayfadaki onay butonuna, hatırlamıyorum galiba “sizi arıcaz” filan gibibi şey yazdı. 1 saat sonra arandım ve “yarın uygunsanız ekipler gelip gigafiber bağlantınızı yapıcaklar” diyerek randevu aldılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygunsahi -- 1 Ağustos 2024; 2:10:59 >
-
TurkNetDestek Merhaba İstanbul Kağıthane ilçesi mehmet akif ersoy mahallesi için bir çalışma planlanıyormudur acaba?
-
Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Olması durumunda mutlaka bilginiz olacaktır. -
Merhabalar Güngören- Güneştepe Mahallesi için planlamanız bulunuyor mu ?
-
Selamlar, aktif altyapıyıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Sorguladığınız adreslerde GigaFiber görünmüyor isehttps://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. -
-
Merhabalar, binanızda TurkNet GigaFiber kutusu bulunuyor mu? -
Hayır. Türk Telekom Fiber kablosu bulunuyor.
-
türknet kutusu gelmeden giga alamazsın altyapı gelmesi gerekiyor
-
Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden yalnızca 100 mbps'e kadar hizmet sunuyoruz. 1000 mbps imkanı yalnızca TurkNet GigaFiber altyapıları için geçerlidir. -
TTNET altyapısıyla 1000 sadece youtuberlara sunuluyor (bkz. Recep Baltaş)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X