Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
58
Favori
172.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, mevcut servis sağlayıcınızdan geçiş işlemi yapılabilir. Aktivasyon işlemleri ortalama 2 ila 6 iş günü içerisinde tamamlanıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, Adresimi pm olarak attım. Gigafiber calismasi Feriköy mahallesi kuyulubağ sokak ve çobanoğlu sokakda yapılmıştı 1ay kadar önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 29 Ekim 2023; 14:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufem U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden mesajınıza dönüş yaptım
  • Merhaba, @TurkNetDestek Üsküdar Valide-i Atik mah. için önceki altyapı sorgulamalarda 6-8 hafta içerisinde gigafiber geleceği bildirimi geliyordu fakat şuan böyle bir bilgilendirme yok, yakın zamanda belirttiğim bölgeye gigafiber gelecek mi yoksa çalışmalar durduruldu mu?

• jamesoff J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede çalışma başladığı zaman ve proje devam ederken sorgu sayfasında ara ara bilgiler kalkabiliyor. Tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşmanızı rica ederim. Mevcut aboneliğiniz varsa numarasını da yazar mısınız?
  • Merhaba, TurkNet CEO'su sayın Cem Çelebiler dün paylaşılan Mesut Çeviğin videosunda şu an Atınşehirde gigafiber altyapısında çalışıldığını söyledi. Acaba ne durumda?

• Herosper H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar iletilmediği için bu konuda size bilgi veremiyorum ama ekipler iş planlarına çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyor.
  • Bağcılar Yavuz Selim mahallesinin tamamında gigafiber aktif oldu

• İzmir haritasına baktım da öncelil Buca ve Bornova'ya verilmiş diğer ilçeler yok. Konak, Üçkuyular, Balçova, Narlıdere böyle yerlerde gigafiber olmaması için baya kötü bir planma yapmış olmak gerekir.

• Üstadım merhabalar

Beyoğlu'daki konutum sizin haritada çalışma bölgesinde gözüküyor ki öyle, bu süreç ne kadar sürüyor.

Bir de kardeşim evi Haliç kongre merkezinin orada, haritada hiç yok ama evlerine Türknet 1000mps kutu takılmış.

Başka altyapıları da mı kullanıyor turknet

Saygılar

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haritaları kullanıcılarımız paylaşıyor. Planlama ya da çalışma bölgesi bizimle paylaşılmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum. Ama kutular takıldıktan sonra son aşama olarak aktivasyon işlemleri yapılıyor. Aktivasyon tamamlandıktan sonra başvuru yapılabilir.
  • Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili mahalle ilçeyi belirtirseniz haritaya ekleyelim. Harita tamamiyle kullanıcı verileri ile oluşturuluyor yani firma ile bir bağlantısı bulunmamakta. Bu nedenle eksik veya hatalı bilgi içerebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar

Hoca İshak Efendi imam-hatip ortaokulu ve çevresindeki mahalleler.

Turşucu Hüseyin Sokak'ta evlerin içine Türknet kutu konmuştur hatta 2 güne kuruluma geliyorlar.

• bağcılar merkez mahallesi sokaklara siyah kutulardan koydular bazı binalarda fiber kutuları mevcut ama şuan aktif değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali66666 -- 17 Kasım 2023; 17:21:45 >
  • ali66666 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra altyapı sorgulama gigafiber paket bilgisi geliyor.
  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    zor gelir bizim buraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi harikata gigafiber olarak görünüyor. Ancak Gigafiber yok.

• fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haritalar kullanıcılarımız tarafından yapıldı. Şu an için net proje alanlarını gösteren bir harita bulunmuyor. Sitemiz üzerinden talepte bulanbilir ve sorgu sayfasından takibini sağlayabilirsiniz.
  • Elbet birgün 15 Temmuz mahallesinede fiber gelecek

• Aykutt_16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen her talebi değerlendirip çalışmaları sürdürmekteyiz. Biz de her bölgeye GigaFiber hizmetimizi taşımak istiyoruz ancak iletilen taleplerde aynı anda çalışmalara başlamak mümkün olmuyor maalesef. Değerlendirmeye alınan ve projeye dahil edilen her bölge sıralamaya alınıyor ve günü geldiğinde çalışma başlatılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.