Şimdi Ara

TurkNet geçiş macerası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntı çıkması çok önemli değilde kaç gün oldu hala çözülmedi

• oxFord46 O kullanıcısına yanıt
    Kaydınızla ilgilenen net uzmanı arkadaşımıza tekrardan bilgi veriyorum. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • Hala geçemedim ayın 4 ünde başvurdum sürekli red cevabı veriyor millenicom.TC kimlik numarası eşleşmiyormuş.Ben millenicomda online işlemlere TC no ile giriyorum yanlış olmasının imkanı yok Millenicom ile görüştüm bir yanlışlık yok diyorlar. İki tarafta karşıya suç atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamet533 -- 15 Aralık 2021; 19:27:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sametsamet533 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz için önceliğinizi tekrardan ilgili ekibimize ilettim ve kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Konuya tik atayım :) bende geçiş sürecini başlattım evrakları mng verdim, süreç hakkında bilgi alabilirsem güzel olur dm üzerinden bilgi verdim sayın @TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklarınız ulaştığı zaman ilgili ekibimiz kontrol ederek sisteme yüklüyor ve sisteme yüklendikten sonra başvuru işlemlerinizi yapıyoruz.
  • Iyi günler 6 şubatta benim Türktelekom ile olan taahütüm bitiyor ve ben de Türknet e geçmek istiyorum ama ne zaman başvurmam gerektiğini tam anlayamadım bazı kişiler şimdi başvur türk telekoma herhangi bir cayma bedeli ya da indirim bedeli ödemezsin diyor bazıları 1 hafta kala başvur diyor kimiside taahhütün bitsin o zaman başvur diyor yani ayın 7 sinde bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi? Bu arada Türktelekom ile görüştüm o da ayın 5 inde iptal ederseniz herhangi bir ücret yansımaz dedi şuan yaparsanız 118tl gibi bir ücret ödersiniz dedi. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaz06 -- 26 Ocak 2022; 12:0:41 >
  • ardaz06 A kullanıcısına yanıt
    İyi günler,https://www.taahhutsayar.org/ üzerinden formu doldurmanız durumunda ilgili birimimiz taahhütünüzün bitmesine yakın size arama yaparak işlemlerinizi başlatıyor.
  • Teşekkür ederim onlar arayana kadar başvuruda bulunmama gerek yok yani

• ardaz06 A kullanıcısına yanıt
    Evet, formu doldurduğunuzda ilgili birimimiz size arama yapıyor

Geçiş onayı için bugün aradılar, 48 saate kadar tamamlanacak. Umarım memnun kalırız :)

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet teyit aramasından sonra servis sağlayıcınıza geçiş başvurusu yapıyoruz ve ortalama 48 saat içerisinde onay veriyorlar.
  • pazar günü 23 ocakta başvurdum, kurye 27 ocak bugun 14.00 de geldi, 18.30 da belge ulaştı maili geldi, arama teyit onayı için arayacağız dediler, aramadılar ben aradım 21.00 da, online işlemlere girdim bu kez de halen belgeleri inceliyoruz diyor. ikinci adımdayız, üçüncü adım arayacağız adımı ama onlar aramadı ben aradım. bu geçiş baya zor galiba 5 gündür geçemedik.

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evraklarınız bize 27.1.2022 18:26' da ulaşmış. İlgili ekibimiz kontrol ettikten sonra size dönüş sağlayarak bilgi verecekler.
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt

Geçiş tamamlandı mı sizin? 48 saatin dolmasını bekliyorum bende tık yok

• tamamlandı hocam kurye perşembe 14.00 de imzamı aldı akşam 18.36 da sisteme yükledi uyarısı geldi, ertesi gün cuma akşamı 18.00 de bilgi smsi geldi dün akşamdan beri bağlantım mevcut ve stabil.

Salı günü turknet başvurdum, bugün hat açıldı 75mbit alıyorum. Hayırlı olsun geçmek isteyenlere süreç hakkında bilgi.

• 26 Ocak Çarşamba günü taşımak için başvurdum.Kurye 28 ocakta imzalattı,aynı gün sisteme yükledi.Bugün 29 u aramadılar,ben arasam süreci hızlandırabilir miyiz acaba?

Edit: Ben aradım onayı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 29 Ocak 2022; 19:49:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.