Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler emin olun olurda gelirse reklamınızı çok güzel şekilde yapacağız burada iyi çalışmalar
  • Merhaba türknet ekibi bizim bulunduğumuz yerde fiber altaypısı hiç yok hatta küçükçekmece de hiç yok mavi sokak olarak altyapınızı bizede ulaştırabilirseniz çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda Cindoruk -- 4 Şubat 2021; 15:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba türknet ekibi bizim bulunduğumuz yerde hiç fiber altyapısı yok hatta söğütlüçeşme de bile hiç bir fiber altyapı yok eğer bizim bulunduğumuz yere de getirirseniz çok sevinirim. Adres= İstanbul Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi Mavi Sokak.

• Sultangazi'de de planlıyor musunuz bari ?

@TurkNetDestek

• ktmhmt K kullanıcısına yanıt
    Esenlerin neresinde kaliyorsunuz hocam ?
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Fatih mahallesi
  • istanbul/ümraniye/istiklal mahallesi/aslıhan sokak var mı bu seneki planlar içinde

• cemozdemirr1 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Arda Cindoruk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İstanbul - küçükçekmece'nin bazı mahallelerinde gigafiber altyapımız bulunuyor ve çalışma yapılıyor. Ancak Söğütlü Çeşme mahallesinde 2021 yılı için planlama bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma eklemek isterim. Mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
  • İstanbul / Gaziosmanpaşa / Merkez mahallesi için gigafiber çalışması olacak mı ?

Talep ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 4 Şubat 2021; 21:2:56 >
  • quarlack Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallede 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhabalar size yazmıştım yaklaşık 3 ay önce kablolar çekildi kutu konulmamıştı 1.5 hafta önce konuldu. Fakat aktif değil diye yazmıştım kutu koyulduğundan birkaç gün sonra. Drop kablonuz ve ucunda kutu mevcut binamda. İnstagram üzerinden yazdım fakat cevap gelmedi. Yapabileceğim herhangi bir talep var mıdır aktifleşmesi için ? @TurkNetDestek

bu ülkede ciddi manada fiber altyapı ve kullanım hızları hakkında bir hareket oluşturmak istiyorsanız GigaFiber altyapınızı Turkcell ve TürkTelekom'un kalesi denebilecek bölgelere ulaştırıp onlardan müşteri almanıza bakıyor, bu sayede servis sağlayıcılar daha fazla müşteri kaybetmemek için hızları arttırma durumunda kalacaklar.

Sultançiftliği mahallesi hocam, ilçede kurtarılmış bölge gibi 10 mbit ADSL sürünüyoruz.

Teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 4 Şubat 2021; 17:20:57 >
    Kaymakamlığın orası mı oluyor hocam
  • JustNaggy kullanıcısına yanıt
    Evet o civarlar. Ben kapalı cadde nin ordayım
    Hocam ben de sizin yukarınızda atışalanı caddesinin üzerinde oturuyorum. Umarım bize de getirirler ya. Ağlarım valla mutluluktan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.