Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 temmuzda hattımı taşırsam 1 aylık fatura mı öderim yoksa kısmi 2 günlük mü fatura çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, altyapınız 35 Mbps'in üstünü desteklemesi durumunda otomatik olarak güncelleme yapılacaktır. Güncelleme yapılmadıysa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Altyapınız destekliyorsa çözüm uzmanlarımız geçişi yapacaktır.
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet iptali durumunda kullanmış olduğunuz güne kadar faturalandırma yapılmaktadır.
  • fatura hemen 99 oldu ama hızda bir hareket yok. kendimiz yapacağız herhalde

• Destek kaydı oluşturdum. 83 mbit altyapı görünmesine rağmen gece-gündüz 58mbit alabiliyorum. İnceleniyormuş. Torrentlerde sanki kısıtlama var ratio çok yüksek torrentler bile 35mbit ile indirdiğim hızı geçmiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huncacare -- 2 Temmuz 2021; 13:21:35 >
  • onea54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınız 100 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyorsa ve güncelleme yapılmadıysa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • huncacare kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Özgür iletişim 35 85 tl yaziyor bende hala, 3. Ayımın faturası gelecek 6 sinda. 100 tl mi oldu, olduysa neden hala 30 mb hız alıyorum.

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz 35 Mbps'e kadar VDSL paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye kullanabilecektir. Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa 99.90 TL'ye www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden geçiş yapabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, mevcut abonelerimiz 35 Mbps'e kadar VDSL paketimizi 1 temmuz itibariyle 95 TL'ye kullanabilecektir. Altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa 99.90 TL'ye www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden geçiş yapabileceksiniz.

75mb hız 99.90 tl seçeneği vardı ancak şuan göremiyorum, paket gözükmüyor. Gece 23.21 olduğundan mı?

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size özel paket online işlem merkezimizde gözükmüyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? Çözüm uzmanlarımız destek kaydına istinaden güncelleme yapacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sözde 1 temmuz itibarıyla hattın destekledigi maximum hızi alacaktik,

Benim hat bildigim kadariyla 65 destekliyor neden ben 50 aliyorum ?

OİM'de paket degisikliginde sadece 50 ve 16 mbps cıkıyor (1553705)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 9 Temmuz 2021; 0:54:27 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paketinizi 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz?

Benim hattı da 100 e güncellemeniz mümkün mü acaba snr değerimi düşürüp daha yüksek hız almak istiyorum.

2080028

• Merhaba, sizin paketinizi de 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz?

Güncellenmiş teşekkür ederim

• Keyifli kullanımlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, paketinizi 100 Mbps' te kadar güncelledim. Kontrol eder misiniz?

Paketi 100 yapmissiniz ama indirme hızı değişmemis ?

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım hız profilinizi kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.

Ne saçma iş yapiyorsunuz ,

Her aboneye 1 temmuzda hattın alabilecegi en yuksek hızı taahhüt edip, bunu yerine getirmeyip herkese destek kaydı açtırıyorsunuz !

Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlama veremedim ?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.