@TurkNetDestek TT altyapılı fiberde yeni abonelik için başvurunca belgeleri eve kurulum için gelen ekip mi getiriyor? Süreç tam olarak nasıl işliyor? Ankara ilinde eve gelen görevliler Türk Telekom çalışanı mı yoksa Türknet çalışanı mı oluyor? |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (26. sayfa)
-
-
Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden bizden abonelik başlatmanız durumunda evrakları MNG kargo ile göndermeniz gerekiyor. Yerleşik operatör saha ekipleri bağlantıyı yapmaktadır. Ardından kurulum ekiplerimiz randevu alarak adrese gelmektedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkinayBu sizinki "Aha bah amariga'da da büle" sürekli dışarıyı örnek gösteren malum kesime benzemiş.
-
Ben 35mbit 85TL paket kullanıyorum. Zam geldi 95 oldu diyor. 99 TL ye 80 mbit geçişi henüz yapmadım ama yapacağım. 1 temmuz faturası 85 TL , 1 ağustos 95 TL mi gelecek? Yoksa ön ödemelimiydi sizde ? Yani 1 temmuz öncesi geçiş yapıp mı hız arttırayım?
-
Merhaba, altyapınız 100 Mbps'e kadar destekliyorsa şu an geçiş yapmanız durumunda 95 TL olacaktır. 1 Temmuz itibariyle 99.90 TL olacaktır. Ön ödemeli olarak hizmet verdiğimiz için paket değişikliği yapmanız durumunda 1 temmuz faturanız 99.90 TL olacaktır. -
Kafam karıştı. Benim 1 Haziran tarihli faturam 85 TL idi ve zaten Haziran ayı için ödemiş oldum. Bugün paket değişikliği yaparsam Haziran ayınını son 3-4 günü için fark mı almış olacak? Bugün yaparsam 95 TL , Temmuz 1 den sonra 100 TL demişsiniz. Temmuz 1 de kesilecek fatura Temmuz ayı içinse ve zamlı olacaksa zaten 100 lira gelecek. Bugün paket değiştirsem daha mı avantajlı olacak anlamadım. Birde paket değiştir deyince hemen yükseliyor mu yoksa bir sonraki ay mı başlıyor ?
-
Merhaba, bugün 95 TL'lik ekstra paketimize geçiş yapmanız durumunda günlük olarak kısmi ücret hesaplaması yapılarak farkı temmuz faturanıza eklenecektir. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar paketimiz 1 temmuz itibariyle 99.90 TL olacaktır.
Paket değişikliği yapmanız durumunda değişiklik 30 dakika içerisinde gerçekleşmiş olacaktır. -
Türk Telekom altyapılı 200mbps lik paket gelecek mi?
-
Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden şu an için 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. 200 Mbps'e kadar paketimiz bulunmuyor. -
Umarım ilerde Türk Telekom Fiber altyapısı üzerinden de 150mbps 200mbps gibi paketlerde getirirsiniz.
-
Merhaba, eğer ilerleyen dönemlerde paketlerde bir değişiklik olursa web sayfamız üzerinden sizlere bilgi veririz. -
Hız değişikliği yaptım. Altyapı desteklenen 82mbit yazıyordu ama upload 8 download 59-60 ı geçmiyor maalesef. Neyse daha uygun pakete geçene kadar kullanayım biraz..
-
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanı arkadaşlarım hattınızı kontrol ederek size dönüş sağlayacaklardır. -
Şu an 50 Mbps olarak kullanıyoruz. Bu yeni dönemde altyapımızın desteklediği en yüksek hıza (75 Mbps görünüyor) ne zaman geçilecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 1 Temmuz 2021; 12:27:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
online işlemlerden geçiş yapabilirsin.
-
Merhaba, geçişiniz gün içerisinde otomatik olarak yapılmazsa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden paketinizi güncelleyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, geçişiniz gün içerisinde otomatik olarak yapılmazsa www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri sekmesinden paketinizi güncelleyebilirsiniz.Özgür iletişim 75 kullanıyorum ve paket değişiminde 16-35mb dışında hiç bir şey gözükmüyor.
-
Merhaba, çözüm uzmanlarımızın güncelleme yapabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı açarak talebinizi iletebilir misiniz? -
şuan 35 mbps kullanıyorum 95 tl olmuş. 16 mbps dışında paket gözükmüyor desteklenen hıza ne zaman geçilecek? @TurkNetDestek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X