Şimdi Ara

Türknet e ZAM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt M kullanıcısına yanıt
    Millenicom nedspeed neden zam yapmadi hocam adamlarin daha musteri hizmetleri denen olayi yok sorun olduğunda mobil uygulamadan ticket yazican beklicen artik ne zaman donus yaparlarsa oda bir cok kullanan arkadas kopyala yapistir mesajlari aliyolar muttap bulamiyolar internet bozulunca. Madem bu fiyatlara çiktilar adam gibi hizmet vericekler musteri hizmetleri olucak + kaliteli olucak yok öyle beleşten geçinmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİLLENİCOM TURK NET COK DAHA İYİ HER YONDEN
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    hocam netgalaksi sözde 35. gerçek indirme testinde torrentte max.1.8 mbayt/s 1.9u hiç bir şekilde göremedim. başka sunuculardan ortalama 1.7-2.5 mb indirme alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 4 Haziran 2020; 19:57:42 >
  • Sabit telefonu ve verdiği her yöne dakikaları kullandığım için mecburen Türk.netten devam. Millenicom a baktım 70 TL internet + 28 TL her yöne 200 dk için 98 TL istiyor. Turknette kalırsam 88 TL. Netspeed zaten telefonlu satmıyor yalın internet satıyor başka alternatif yok gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Millenicom nedspeed neden zam yapmadi hocam adamlarin daha musteri hizmetleri denen olayi yok sorun olduğunda mobil uygulamadan ticket yazican beklicen artik ne zaman donus yaparlarsa oda bir cok kullanan arkadas kopyala yapistir mesajlari aliyolar muttap bulamiyolar internet bozulunca. Madem bu fiyatlara çiktilar adam gibi hizmet vericekler musteri hizmetleri olucak + kaliteli olucak yok öyle beleşten geçinmek.
    haklısınız, ablamlarda adsl bağlamış bu türknet, VDSL desteklediğini anlatmam 10 gün sürdü, sürekli speedtest sonucu istiyolar, napacaklarsa... tarifeyi değiştirmeleri de 11 gün sürdü...

• metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    MİLLENİCOM DERSE AYNİ FİYAT NETSPEED KUCUK ŞİRKET HİZMETİ İYİ DEGİL KÜCÜK SİRKETLERE DEVLET DESTEK VERİYO TURK NETİ BENDE SEVMEM AMA İYİ VERDİGİ HİZ BOLGELERİNDE KULLANAN VARSA TURKNETTEN CİKMASİN TURK NET NETSPEED ORİS NET KULLANDİM MİLLENİCOM GECMEK İSTERSEN SANA HEDİYE BİR AY UCRETSİZ KOD VEREYİM KULLAN 3D6FAD75 BEN MİLLENİCOM LUYUM DİCEN SEN BEN 6 YULDİR KULLANİYORUM
  • Hızı arttırsa eyvallah diyecem ama 13 mayısta vdsl'e geçiş başlattılar, işlem tamamlandı yazıyor şu an ama geçiş var mı yoook 30.05 te yine bildirim geldi 35mb için işleminiz başladı diye ama olacak mı hayıııır. Neden biliyomusunuz? Diğer iss lerden adresimi check ettim 16mbps destekliyor 35'i değil ama Turk.Net hızı arttırcaz diye reklam kampanyasına başlatıp talep aldı şimdide hızı arttırcaz zam yapcaz diyecek. Yeme beni Turk.Net
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Hocam 88 mi 98 mi?

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    istediğim firmayı, istediğim başka bir firmayla kıyaslarım. ben kıyaslarken hızını kıyaslıyorum, sizler gibi üç kuruş ödeyip, SLA'lı hizmet beklemiyorum. sizlerden de izin almama gerek görmüyorum.

türk.net'in reklamlarında, sözleşme ve formlarında, latency/packet-loss taahhüdü bulunmuyor. Burada ki yazışmalarda firmayı sıkıştırmaz, hiçbir şeyede zorlamaz. Adamlar megabit ve gigabayt satıyorlar, buna odaklanmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 19:16:6 >
  • sanırım 18 yaş sınırı var seneye kadar idare ederim şu 17 yaşında.
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    siz galiba türknet alt yapısındasınız. Ben VAE de bu hızlara 86 TL veriyorum yanlış anlamadıysam şimdi bu fiyat 95+telefon olacak.
  • Valla aylık 13 TL zam senede 156 TL yapıyor 2 fatura fazladan ödemek zorunda kalacağız gibi duruyor hizmet olarak internette kesintiler yaşamasam da bazen internet de gidebiliyor ve online işlemlerden yazışmak telefonla konuşmak kadar kolay bir çözüm sunmuyor umarız zam makul seviyelere çekilir.

• Geçen sene 5-6 ay önceden haber vermiştiniz. Şuanki değişik önümüzdeki ayı kapsıyor.
    Bu zamlar böyle devam ederse hiç bir avantajınız kalmıyor 2-3 sene içinde.Müsteri hizmetleri desteğinizde yok.
    2 yıllık taahhüt yapma seçeneği getirin en azından eski müsterileriniz için.
    Çok iptaller gelir.Turk telekom fiyatına yaklaştı nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 4 Haziran 2020; 20:7:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında fiyat aynı kalsa yada 5 TL filan zam yapsa güzel, kendileri arada bozuluyor ama o da senede 1 başıma geliyor.
    CS ping değeri (TIKLA)
    cs de geçen gün 33 ping gördüm mesela normalde de 50 civarında steamde ise indirme olarak normalde 9 MB peak olarak ise 9.3 MB gördüm

Speedtest sonucum ise bu şekilde
    Speedtest sonucu (TIKLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak20007878 -- 4 Haziran 2020; 20:4:41 >

• 4 yıllık abone olarak muhtemelen ben de ayrılacağım. Hattım 100 mbit destekliyor ancak sürekli dengesiz hız alıyorum. Bazen 35, bazen 50 bazen 65 vs. Çok nadiren arıza kaydı açıyorum. Onda da bin dereden su getiriyorlar. Neredeyse 2 gün olacak son arıza kaydıyla alakalı en ufak bir güncelleme dâhi yok.

Mecburen telekomla 12 aylık sözleşme yapacağım. En azından daha düzgün hizmet alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

4 yıllık abone olarak muhtemelen ben de ayrılacağım. Hattım 100 mbit destekliyor ancak sürekli dengesiz hız alıyorum. Bazen 35, bazen 50 bazen 65 vs. Çok nadiren arıza kaydı açıyorum. Onda da bin dereden su getiriyorlar. Neredeyse 2 gün olacak son arıza kaydıyla alakalı en ufak bir güncelleme dâhi yok.

Mecburen telekomla 12 aylık sözleşme yapacağım. En azından daha düzgün hizmet alırım.
    Ben her arıza kaydı açtığımda 1 gün sonradan cevap veriyorlar.O zaman kadar net geliyor verdikleri cevap internetinizde hiç bir sorun yoktur.
    Geçen bir arıza kaydı oluşturayım dedim oluşturmama izin vermedi. Alt yapı çalışması varmış .Oluşturamazmışım.Arıza tam 1 hafta sürdü.
    Bir daha arıza kaydı oluşturmam.Sorun falan çözdükleri yok. Anında sorunumu çözemeyeceksen o robot sistemi çöpe at en azından müsterini sinir etmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 4 Haziran 2020; 20:15:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    Yapma ya? Sen ne biliyorsun? Birazda sen salla o zaman, biz de okuyalım?

Basit insanlar kişileri tartışır, sizin gibi.. Biz fikirleri ve olayları tartıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 19:19:40 >
  • Türknet e ZAM

• Türknet'lilere müstehaktır.
  • Daha geçenler Türknetli millet Cod warzone oynuna bağlanamıyordu. Bakın ping veya hız demiyorum insanlar oyuna bağlanamıyordu. Siz gelmiş Superonline ile kıyaslıyorsunuz. Ben cgnli netspeedle bile bu Türknetten daha düşük ping ve çok daha iyi hız alıyordum. Yani birde türknette ip havuzunda bile değilim. Çok isterseniz sözde değilde kanıtlı olarak karşılaştırabiliriz. Netspeed vs Türknet.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.