Şimdi Ara

Türknet'e Alternatif Tarifeler Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 aydır gerekse hız,gerçi hız olayını 1 ayda çözdüler!! çok sağolsunlar ve son 1 aydır da çözülemeyen ping probleminden dolayı aboneliğimi bu ayın sonuna doğru sonlandıracağım.Türknette tek çekici gelen nokta benim için tahhüt olmamasıydı ama canıma tak etti artık,böyle hizmetten sonra tahhüt olmasa kaç yazar,500 mbit olsa kaç yazar,AKN olmasa kaç yazar.
    Lafın kısası Özgür iletişim tarifesinin fiyatında-60 TL-diğer ISPlerden tahhütsüz alabileceğim bir hizmet varmıdır ? AKN konusunu sıkıntı yapmıyorum yeterki ping problemi olmasın.



  • masa bası ekıplerden almak cok sacma gelıyoır bana artık bende turknetın hjız kopma problemı nedenıyle ıptal ettırıyorum 13günmu ne surdu zaten maceramız altyapı sahıbı dısında almam dahada tt ye basvurdum cumartesı baglanıcak
  • nerde oturuyorsunuz? belki oturdugunuz bölgede hizmet veren farklı firmalar vardır yoksa eğer zaten tek çareniz türk telekom
  • Bendede aynı şekilde. Hız sorunu ortadan kalktı fakat ping tavan yaptı. Online oyunlarda 100den aşağı düşmez oldu ping.
  • Diğer ISPlerin tahhütsüz fiyatları inanılmaz seviyelerde,tahhütle 54 TLye verilen paket tahhütsüz 109 TL+192 TL !! bağlantı ücreti var.Btk iyi çalışmış maşallah beterin beterini getirmiş tek başına.Yakın zamanda askerliğim var aslında o yüzden bakmıştım tahhütsüz diğer ISPlere fakat Türkneti de pingden kullanamıyoruz,3-4 ay internetsiz durucaz artık napalım :) :)
  • Zirgoth kullanıcısına yanıt
    Askere gidene kadar Türk Telekom un yazlık İnternetini kullanabilirsin 2 aylık ve 3 aylık paketleri var.



    Ama yazlık paket bittiğinde varsayıyorum Ağustos Eylül ve Ekim ayında kullandıktan sonra onümüzdeki sene Ağustos ayında otomatik olarak tekrar açılıyor üç aylığına. Dilekçe verip aboneliğini sonlandırman lazım.



    Adsl alırsan yani düşük hız tercih edersen daha iyi ping değerlerine ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.