Şimdi Ara

Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
30.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
421 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de uydu nete geçmeyi düşünüyorum. Cidden saçma sapan bir firma haline gelmeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X Files

    Forumda yasal olmayan bir içerik yayınlandığında ve siz bunu sildiğiniz zaman, sizlere "siz kolluk kuvveti misiniz ne karışıyorsunuz" dese ne cevap verirsiniz?

    Bir yöneticiye yakışan bir cevap değil.
    Yayınlamak ayrı bir şey. Torrent seed ettiğiniz anlaşıldığında internete iss mudahale edebiliyor.

    Ama torrent indirmeye mudahale edemez. Suç olan izinsiz yaymaktır.
  • 2 aydır akşam 10:30 gibi başlayıp sabaha kadar internetim kopuyor destek istediğimde eleman yolluyorlar eleman 12ye kadar çalışmıyor Akşama kadar internette sıkıntı yok o süreçte gelip baksa ne yazar kabloda modem de sorun olsa Akşam belirli saatlerde değil hep sorun olurdu sorun bunların yapa hizmeti saçmalığından kaynaklanıyor ama kabul etmiyorlar 300 metre ötede insanlar 24/30 MB internet hızı alıyorlar ama ben 8 alabiliyorum sadece tek güzel yanı kotasız olması diğer firmalar hala kotalı devam ediyor hani kota tamamen kalkacaktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lautreamont

    Ben de 15 gün boyunca aynı şeyleri tekrar ettim kendilerine. Akşam saat 20:00 de tam olarak hızım 100mpbs'ten 9mpbs e düşüyordu. Malum ilk attıkları mesaj hep aynı, tracert testi yapıp ekran görüntülerini yolladım. Daha sonra muthiş teknik ekipleri modem kurulumunun yanlış olduğunu farkına varmış Neyse dedim modemi resetledim. Sonra kablolu bağlantı kurun, otomatik dns yapın gibi şeyleri tekrar geviş getirdiler. Benim cevabımdan sonra tekrardan tracert istediler. En sonunda dayanamayıp "akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı yaşadığınız bu hız düşmesi OLAĞAN bir durumdur" dediler. Oh ne güzel, reklama gelince bunlardan bahsedilmiyor, aksine uzaya bile gidebilirsiniz havası yaratıyorlar. Üstelik ben bu OLAĞAN durum için her ay benden istedikleri parayı vermek zorundayım. O zaman ben de kendime göre bir OLAĞAN durum belirteyim ? Mesela belgeler ile aylık ve giderlerimi kendilerine göstereyim, Türkiye'nin maddi manevi olan durumundan bahsedeyim ve bir daha ki aylarda 10 TL vermeye başlayayım ? Malum OLAĞAN durum sonuçta değil mi ? Netice de bu olağan durum burada tanıdığım TTnet abonelerine sorun yaşadığım saatlerde işlemiyordu, gayet sorunsuz kullanıyorları. 15 gün sonra düzeldi internetim. Bilgide vermediler bana sorun nedir diye. Bir de arada sıkıştırma yaptı birisi bana, artık ne alakaysa durduk yere bana bu diyaloğun ortasında "beyfendi paket kayıpları sağlayıcıyı ilgilendirmez, direkt olarak kullanıcının iç tesisatını ilgilendirir" diye bir şey yazdılar
    27.02.2020'de benzer bir şikayet oluşturdum. Önce testi kablolu yaptığımı belirttiğim halde klasik olan kablo ile tekrar test yapıp gönderin dediler. Yaptım, tesisatı kontrol ettirin dediler. Sonra hattınızda sıkıntı yok, akşamları olan yoğunluktan ya santrale olan uzaklıktandır demeye , yapacak bir şey olmadığını yazmaya başladılar.

    Akşam 20.00-00:30 arası hız yarı yarıya düşüyor pingler yükseliyor. Geçen yıl santralde kapasite arttırımı yaparak sorunu çözmüşlerdi ancak şimdilerde kulağının üstüne yatarak yapacak bir şey yok diyorlar pişkin pişkin.

    Böyle hizmet anlayışı mı olur!


    Bir de 24 saatte dönüş yapıldığını iddia ediyorlar ya, kopyala yapıştır yaparak!

    Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli-




  • X Files kullanıcısına yanıt
    Her mesaj Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve forum kurallarına göre değerlendirilir ve uygun olmayan varsa işlem yapılır. Bu forumun kuralıdır. Forum herkese açık amme bir yerdir. ISP üzerinden giden trafiğiniz ise size özel gizli bilgileri içerir. Aynı şey mi?
  • Bunun neresi farklı? Siz aldığınız hizmet üzerinden açık şekilde yayın yapıyor ve bu yayını başka kişilerle paylaşıyor olabilirsiniz.

    Bu konu aleni hırsızlıktır. Şirketlerin hak etmedikleri paraları kazanmaları ayrı bu durum ayrıdır. Aleni şekilde hırsızlığı savunmak buna ortak olmaktır. Bu iş bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Dostum doğru söylüyorsun. Düşün yani, Türknet destek kaydına abartısız 10 gün boyunca istedikleri şeyleri yaptım. Ve her seferinde akşam saat 20:00 de hızım 9mbps a düşüp gece saat 03:00 de düzeliyor diye belirttim. Kalkıp bana modem kurulumunda yanlışlık yaptığımı söylediler :)) Nasıl bir yanlış kurulum ki bu akşam tam olarak 8 de hızım düşüp gece 3 te düzeliyor. Bir de yoğunluğu her fırsatta bahane ediyorlar. Yaşadığım yerde ev interneti kullanan kullanıcı sayısı çok az. Saha dolabımda mesela eminim en fazla 10 tane internet kullanan ev vardır. İşin komik tarafı bana olağan durumdur yoğunluktan dolayı hızınız düşüyor diyen insanlara dönüp demiştim ki, madem yoğunluk var o zaman santrale daha uzak ve yoğun bölge de oturan arkadaşım neden bundan etkilenmiyor, ya da bana 1 sokak uzakta oturan başka arkadaşım neden etkilenmiyor...Kimse etkilenmiyor yani bir bana olağan durum oluyor bu yoğunluk. Her şeyleri ezber. 20 yıl önce başlattılar yoğunluk yoğunluk dediler o zaman çaresine baksınlar. Biz bunu kabul etmek zorunda mıyız ? O zaman biz de bu ay çok harcama yaptık sizin aylık faturanızı yetiştiremedik, olur mu ? :D




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bu konuları BTK düzenliyor. İndirme ve seed etme ile ilgili konularda hata yapıyorsunuz. Yıllar önce mp3 konusu vardı. Mp3 bir dosya formatıdır. Eğer ben kendi sesimi veya ücretsiz lisansla paylaşılan bir içeriği mp3 formatında paylaşırsam bu yasaldır. Hiç kimse sen neden mp3 paylaşıyorsun diyemez. Torrent de bir dosya paylaşım biçimidir. Ben diyelim elimde yine ücretsiz dağıtılabilen bir içeriğim var ve bunu torrent ile dağıtıyorsam buna müdahale edilemez. Fakat lisanslanmış ve ücretli dağıtılan bir içerik sadece torrent değil başka aracı dosya paylaşım protokolleriyle de paylaşılamaz.
    Yasaklanması gereken dosya formatları, iletişim protokolleri değildir. İçerikler veya yasal olmayan içerikleri paylaşan siteler, sitelerin tamamı veya belirli sayfaları veya bulunduğu sunuyu veya daha da ileriye giderek veri merkezine erişim engellenebilir.
    Lütfen sapla samanı karıştırmayalım.
    IPTV bir protokolün genel adıdır. Örneğin karasal yayın yapan (anten/uydu üzerinden açık şekilde izlenebilen) tvlerin yayınları IPTV üzerinden ücretli şekilde servis edilmesi de yasal değildir. Ancak ücretsiz şekilde veya kanalların belirttiği genel hükümler çerçevesinde paylaşabilirsiniz. Veya yayınladığınız kanallarla anlaşma yoluna gider bu kanalların yayınlarını dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.
    Durum zannettiğiniz kadar basit değil. Normalde bir abonenin sahip olduğu internetten hattını birden çok hane ile de paylaşması yasaktır. Buna uyuluyor mu? Hayır… Yasal mı yine hayır. O kadar kanıtsamışız ki, günlük hayatta yaptığımız birçok şey bize yasal gibi geliyor…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, internet yayın lisansı olan kuruluşlarda sorun yaşıyorsanız bu durumu network ekibimiz ile görüşmek isterim. Bize IPTV hizmeti aldığınız kuruluşun ismini paylaşabilir misiniz?
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Bu teknik açıklamayı neden yapma gereği duydun? Ne nedir diye açıklama yap diyen mi oldu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Vizyon filmlerini torrent olarak paylaşın birdr bunu göstere göstere yapında bakalım neler oluyor.


    Site kurup film izletmek ile torrent olarak telif hakli içerik paylaşmak suç.

    Çok boş yapıyorsunuz hemde bomboş. Bizim bahsettiğimiz Tivibu gibi IPTV ler.

    Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen yanlış anlamış bir de gösteriş yapıyor aklı sıra cahiliz biz sanki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bıraktım Turknet'i çok şükür geri de kalanlara sabır diliyorum.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    uydu nette verdikleri modemin wifi performansı çok kötüdür. Mutlaka wifi router ile kullanın.
  • Bu ve buna benzer sorunlar yüzünden 2 üyeliğimi iptal ettim. Yemişim ucuz olmasını 130 TL veriyorum TTNET'e kırallar gibi ping 6ms hız 50mbps. 1 Yıldan fazla kullandım Turk.net'i lakin pingin 40-100ms arası olması insanı çileden çıkarıyor. Heleki konuyu bildiğiniz halde size arka planda çalışan uygulamalar yüzünden denmesi yokmu beni benden alıyordu. Diyorum iPad kullanıyorum diyor o zaman modemden, diyroum iMac kablo ile bağlı diyor pc nizde virüs programı var ondan (yok ve ne alaka), kendim bilgisayar mühendisiyim ve müşteri hizmetlerinden iyi bilmiyorum. (Kibir değil) Onları aradığımda aptal olmam gerekiyor IQ seviyemin düşük olması gerekiyor.
  • abi bangır bangır türknet pişmanlıktır diyoruz forumlarda

    fiyatları ucuz mu? hayır

    hizmet desteği var mı? hayır

    tercih edenleri anlamakta güçlük çekiyorum.


    vodafone net hizmet alanındaysanız yapıştırın

    değilseniz ttnet kucağı..
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Boş falan yaptığım yok. Ne mesajları okuyorsunuz nede hangi mesaj için ne yazdığımdan haberdarsınız. Konu sahibinin Iss kere ne sen hizmet vereceksin ister yasal ister yasal olmayan içeriğe erişim sağlarım demesine karşılık verilmiş bir mesaj. Asıl siz boş yapıyorsunuz. İşimize gelmeyen şeylere kulp bulup sana ne demek çok kolay olmuş. O yüzden IP TV diye bilinen genel yayın yapan sunucular sürekli kapatılıp muz cumhuriyetlerinde servis veriyorlar. Çok matah birşey olsa TR de barındırsın sunucuyu bakalım kaç saat açık kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende çekiyorum. IPTV ve Twitchde 360P kalitede yayınlar izleyebiliyorum. Tracert yolluyorum sesleri çıkmıyor. Diğer ISS ler 16Mbps verirken Turknet 45Mbps veriyor diye direniyoruz ve düzelmesini umuyoruz...
  • X Files kullanıcısına yanıt
    adam bein connect tivibu v.s.e diyor sen saçmalıyorsun...https://www.kablowebtv.com/webtv yayını dene gör... ne sıkıntı var...
  • nbc sports ve espn de dahil bunlara. amerikan futbolu maçları var.cbs sport nba veriyor.
    fox sports go var, zaten mükemmel.

    ama her nasılsa haftaiçi ve gündüz sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.