Sp den Turknet'e geçiş yapamazsınız. Türknet 100 e kadar olan, Tt altyapıdan. Gigafiber kendi altyapısından 1000 e kadar. İster Tt, ister Gigafiber altyapıdan hizmet almak isterseniz yeni abonelik yani kur+akt. ücreti çıkar. Farklı altyapılar arası geçiş yapamazsınız. Geçişte sizin adınıza işlemleri yeni firmanız yürütüyor. Siz yeni abonelik yapacağınızdan, eski firmanızda ki iptal işlemi size ait. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Destek Burada (2010. sayfa)
-
-
Yeni abone oldum arkadaşımı getir kampanyasıyla girdim ama 12 aylık fatura ve 850 TL kurulum ücreti gözüküyor hala ve müşteri hizmetlerine niye bağlanamiyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni abonelik; kur +akt=850
Peşin ödeme yaptıysanız, arkadaşını getir kampanyasından faydalanamazsınız. Kampanya birleştirilmiyır
Bu açıkça yazmıyordu ki, başvuru yaparken bunu şu anda öğrendim.
O zaman şu anda mevcut internetimin iptal talebini istemem gerekiyor, aksi durumda 2 tane internetim olmuş olacak.
Cayma bedeli desteği oluyor mu peki?
-
Merhaba, özel mesaj üzerinden dönüş yaptık. -
Merhaba, özel mesaj üzerinden talebinize dönüş yaptık. -
Anladım. Öyle ise önce 2 ay ücretsiz sonra arkadaşını getirden 1 ay toplam 3 ay ücretsiz kullanacağım.
@TurkNetDestek Rica etsem artık dm ye bakabilir misiniz 5 gündür internetim yok
2 hizmet numarası var biri iptal edilecek biri aktif edilecek 5 yaşındaki çocuğa anlatsam yapar ama sizin arkadaşlar hiç bir şey yapmıyor.
-
Şükür sorun çözüldü 5 gündür internetsizim turknet pişmanlıktır.
-
Arkadaşlar bir sorum var. Konu hakkında pek bilgili değilim.
Fiber 100 paketini kullanıyorum 120 download/48 upload değerlerini alıyorum ping de düşük genelde testlerde. Ama internet son 2 aydır sürekli kopuyor. Önceden vdsl kullanırdım hiç kopma sorunu yaşamıyordum. Evde kullandığım 2 telefon bir de android box. Sürekli düşüyor ve bağlantıda sorun yaşıyorum. Sizce sorun nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Router kaynaklı olma olasılığı yüksek. Kopuyor dediniz koptuğunda modemdeki ışıklar aynıysa, wifi kaynaklı kopma sorunu olabilir.
Android cihazlarda; ağ sıfırlama yapıp; DHCP yi statik seçip; elle dns girip deneyin.
-
3 gündür internet yok rezillik.
Destek kaydı oluşturacağım oluşturamıyorum, acaba haftasonları bu hizmet çalışımıyor mu?
Bir gelişme var mı bu konuyla alakalı? Ben de comnet’ten geçmeme ve tarifelerimde comnet 2 ay ücretsiz kampanyası gözükmesine rağmen fatura kesmişler 499 lira. Aradıklarında başka konuşuyorlar, destek talebine başka yazıyorlar. Hangisine inanacağımı şaşırdım.
Merhaba, özel mesaj üzerinden dönüş yaptık. -
Merhaba, pm üzerinden müşteri numaranızı iletmeniz halinde yardımcı olmak isteriz. -
Merhaba, oim üzerinden 7/24 destek alabilirsiniz. Teknik bir sorun yaşıyorsanız pm üzerinden bilgi iletmeniz halinde yardımcı olmak isteriz. -
Merhaba, konuyla ilgili inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı pm üzerinden paylaşmanızı rica ederiz. -
Arkadaşlar comnet'ten turknet gigafiber'e geçiş yaptım, turknet kendi modem ve ont cihazını taktı. Comnet ile kullandığım modem ve ont cihazı boşa çıktı. Bunları comnet'e yollamalı mıyım? İnternette araştırdğımda bazı yerlerde Ont cihazı dairenin malıdır deniyor ama comnet'e göre modem ve ont cihazı gönderilmesi gerekiyor. Bu arada comnet'ten modem ve ont cihazı iadesi için bana herhangi bir mesaj iade gelmedi. İçerde 556 günüm kaldı, tabii ki paramı da iade etmiş değiller. Benim gibi Turknet gigafiber'e geçiş yapan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X