Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır %25 indirimli şekilde TürkNet kullanıyorum. Şuan 33mb download, 3mb upload için 48,77 TL veriyorum ayrıca millet 50GB kota ile boğuşurken ben Türknet'e abone olduğumdan beri gerçek sınır ve her ay 300-400GB ları görüyorum.

    Açıkçası inanılmaz memnunum hatta kız arkadaşımı ve iş yerinde ki abiyi de TürkNet'e geçirdim onlarda memnum. Tek kötü yanı aradığın an ulaşamıyorsunç

    Sorun yaşayanlar da gitsin başka ISS'na geçsin bu kadar basit sonuçta taahhüt falan yok.
  • %25 indirimi nasıl alıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hattımı önce hattımı dondurup sonra başka bir yere porttan tesisat çekerek taşıttım. 2 gün içinde hem port kontrolü için tt ekipleri geldi hemde internetim açıldı. Sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer687

    Açıkçası ben de bu internet servis sağlayıcıların rezilliğine tanık olduktan sonra Türk Telekom ile devam ediyorum. Çok memnun olduğum söylenemez ama en azından kötünün iyisi Türk Telekom.
    bu sözü en son ben söylemiştim ve aradan bir ay geçmeden hattı bozdular ve bir aydan fazla şikayet üstüne şikayet sonrası ,hattınız kaldırmıyor size 12 mbps. verdik dediler ama o bile ara sıra kopuyor :)

    inşallah sizde böyle bir durumla karşılaşmazsınız

    tek iyi yanı (iyi denirse tabi) şikayet sonrası 2 gün içinde arayıp soruyorlar ama karşınızda sanki telesekreter varmış gibi hep aynı sözleri tekrarlayıp duruyorlar

    9. aya kadar taahhüt var ,o zamana kadar buna da razı ettiler ,bittikten sonra ben başka yollar arayacağım ,misal wifi internet durumuna bakacağım




  • 5 senedir kullamiyorum. 5 senede abartmadan söylüyorum nazar degmesin 2 defa netim kesilmistir. Biri altyapi calismasi icindi digeride gecen hafta vdsl gecmek istedigim icindi. Faturam 1 kere soylenenden fazla gelmedi. 16 megabit dediler , 16 megabit hatta daha fazlasini aliyorum download yaparken bunda tabi binanin ve tesisatin ek olarak da santral mesafesinin saniyorum ki yakin olmasiyla alakasi var.

    Gecen hafta vdsl icin destek kaydi actim gün sonu döndüler netim kesildi,2 gün net yoktu ama iste oldugumdan pek koymadi sonrasinda direkt arayarak bilgi verdiler bos port olmadigi icin gecis yapamiyoruz diye. Telekom altyapisi kullandiklari icin bi sey diyemedim haliyle ve eski 16 mgbt adsl hizmet kullanmaya devam ediyorum.

    Ne Türknet calisaniyim ne de baska bi seyi,düz vatandasim. Türknete kizacaginiza koskoca ülkeyi reklamlarda yok fiberle donattik yok uzay cagina gecirdik vb diyen telekoma kizin. Saglayicilarin yuzde 90 i telekom altyapisiyla hizmet veriyor, kaldi ki bu adamlar 65 tl ye hem net hem 1000 dk ev telefonuyla konusma veriyor. Vdsl e gecis icin arastirma yaptigimda bu paketi baska servis saglayicilarda bu fiyati almaniz mümkün degil.

    Kac oldu konusunu görüyorum artik yazma ihtiyaci duydum,begenmiosaniz iptal edin taahhüt yok,baglayici bsey yok yok lesmis yok bataklikmis sanki adamlar zorla abone yapiyo sizi. Ver o zman telekoma,superonline a min 100 lira al hizmetini. He altyapin varsa uydunet-teledünyaya gecin hem hizli hem hesapli benim kablolu altyapim olmadigi icin gecemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknet cidden bataklık, dsmarttan ilk geçtiğim de 1 ay kadar kopma vs yaşamıştım ama şu an hiç bir sorunum sıkıntım yok fayda maliyet açısından o kadar iyi ki çıkmayı hiç düşünmüyorum
  • Aslında sorun TurkNet kullanıp sorun yaşamayanların yazmaması. Sorun yazanlar haklı olarak çözüm sağlamak için sert cümleler kullanıyor. 2 yıl oldu. Bugüne kadar 2 kez bıraktığım arıza kayıtı ile ilgili uygulama üzerinden ve canlı olarak irtibata geçtiler. Evde alarm var ve aynı zamanda eşim çoğu zaman 1000 dk ücretsiz olan sabit hattı da kullanıyor. Uzun zamandır kotasız olması da cabası. TV sürekli internet üzerinden Netflix açık. İyi ki TurkNet gibi firmalar var. Daha iyisi için mutlaka çalışmaları lazım. En az 5 kişi turknet kullanıyor etrafımda sorun yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ben bu durumu SüperOnline da tecrübe ettim ve maalesef diyorlar.

    3. bir durum olarak bir şekilde iş yaptıklarını sorumluluk almayacakların tahhüte işliyorlar.

    "Yalın" Adsl aldığım interneti kendilerine danışıp , evde bulunan sabit hattı kapattırmamın üzerine 6 ay firmadan internet almadığı halde parasını ödedim, bağlantı kurmak için 24 ay tahhütname imzalamamızı istediler

    Tahhüt süresi bitince. aman beyfendi 6 ay tahhüt yapalım şöyle bööyle olsun madur olmayın a döndüler.

    Be şerefsizler sözün bittiği noktalardayım olan parama oldu tabiki.
  • 11 sene Türk Telekom kullandım, dile kolay 11 sene

    11 sene sonra ilk defa Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş yaptım.

    19.02.2019'da başvurup evrakları yolladım, 23.02.2019'da aktivasyonum tamamlandı.

    Bu zamana kadar sadece 03.03.2019 tarihinde, 23:26-00:00 saatleri arasında anlık ping oldu ve kendiliğinden düzeldi.

    Şu ana kadar başka problemle karşılaşmadım, umarım karşılaşmamda


    Türknet BataklıktırTürknet Bataklıktır




  • Türknet=tırtnet bağlantıdan itibaren bir çok sorunla karşılaştım, hat 50mbps dediler 35mbps verdiler, 2 gün geçmedi ki 8 mbps ye düşürdüler, 14 günlük cayma hakkımı kullandım bu kezde süreyi geçirmek için bin takla attılar ve 110tl kitlediler. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk.net harikasin. 35mbps hiz alirken hizim 75 lere cikti ve bir kere kopma donma olmuyor. Iyi ki superonlineden gecmisim.
    Tesekkurler 65tlye verdigin hizmet icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapıya geçilmediği sürece maceraya atılcağımı düşünmüyorum, illa bi maceraya atılcaksanız biraz kablo biraz router masrafına atılıp 3-4 komşu birleşip internet alırsanız Türknet den daha ucuza gelicektir ve hatta yeni site gibi yerlerde oturuyosanız bunu binanın elektrik odasından bütün katlara birer tane ap ve her eve router koyarsanız tüm sitenin internet ihtiyacını karşılarsınız :)))
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    24Mbit fiber var. Dün aradılar 80TL veriyordum 105 TL oldu. 25TL zam yaptılar sadece. Ama Tivibu full paket de var içinde.
    Yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum. Bulunduğum bölge itibariyle hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ne internet kesintisi ne de diğer firmaların yaptığı gibi belli saatler arası hız düşürülmesi. Millet Apex Legends oyununda lagdan oynayamazken ben de çok nadiren lag oluyor örneğin...

    İnternet alacaklar kendi bulunduğu bölgedeki insanlara ulaşırlarsa daha mantıklı olur bence. Nerede ttnet nerede turknet iyiyse ona göre kullanırlar.
  • Sitelerinde hala yanıltıcı bilgiler var maalesef. 1 sene boyunca sorunsuz kullandım ama sonra malesef bağlı bulunduğum 2km ötedeki santrali YAPA'ya geçirdiler. Hızım 100 mbit'ten 4mbit'e düştü. Mecbur bırakmak zorunda kaldım. Şuan telefon ve adres bilgilerimi girdiğim zaman sanki YAPA değilmiş gibi gösteriyor. Yeni kullanıcı olup ona göre başvurumu yapsam ne olacak? Sonra haftalarca uğraş dur.
  • Bende bir yıldır türknet kullanıyorum şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım gayet iyi bir hizmet sunuyorlar, ancak sorunla karşılaşırsam bazı türknet üyeleri gibi sorun yaşamam umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 13 yıldır tt net kullanıyorum 1 kere olsun kesinti yaşamadım internetim gitmedi
    şimdi 20 gün sonra sözleşmem bitecek acaba netspeed e geçsem mi diye düşünüyorum
    evet pahalı evet yavaş evet kota lı ama hizmet hızı aynı standart pişman değilim
    aynı aplle gibi
    millet diyor yok samsung böyle yok şöyle aplle yavaş yan yana koyuyorlar samsung bi zaman sonra kasılmaya başlıyor yavaşlıyor ama aplle çatır çatır ilk çalıştırmada olan hızı ile çalışmaya devam ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 8 Mart 2019; 8:51:33 >
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Gazi ve engelli vatandaşlarımız ile sehit/ gazi esleri, sehidin/gazinin/ engelli vatandaşın birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) kampanyadan yararlanabilir.
    https://turk.net/engelsiz-tarife/
  • 2 yıllık turknet kullanıcısıyım, son 1 haftada yaşadığım kopmalar, ilgisizlik , baydı beni. İlk aldığım zaman alternatifi yoktu ama şimdi var, taahhütsüz olmasından dolayı en büyük avantajını yaşatıyor. İptal dilekçesini verdim.

    Arkasından kötü kötü yazmaya gerek yok, müşteri hizmetleri ve teknik servis kalitesini arttırdığı bir vakit geri dönebilirim. Hayat felsefem basittir, ilgi gösterene ilgi göstereceksin, sallamayanı sallamazsın.
  • Bende hicbir sorun olmadi kesintisiz kullaniyorum 3 aydır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komşulardan birisi fetöcü ise bylock vs hat sahibini veya herkesi içeri alırlar

    Komşulardan birisi Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etse hat sahibini içeri alırlar

    Bu devirde ortak internet kullanılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.