Şimdi Ara

Türknet Bataklıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha öncede bu forumda bununla ilgili görüş paylaşmıştım, adsl ve vdsl olarak bir hizmet alıyorsanız bunu hangi firmadan alıyosanız alın ucu illaki Türktelekoma dokunuyodur, fiber olarak süperonline kendi altyapısını kullanıyor hatta vodafone gibi firmalara kira veriliyor.BTK nın koymus oldugu bir kanun ile lider firma diğer firmalardan ucuz olamıyor malasef.

    radyolink ile kontorlü sistem ile internet dağıtan kuruluşlarda mevcut.

    1.ADSL VE VDSL mantığı şu mahallenize A firmasından 40 mbps internet geliyor mahallede 3 kişi A firmasından internet alıyor dolayısı ile 40 mbps bu 3 kişi ile paylaştığında herkese yetecek kadar hız geliyor tabi saha dolabına olan uzaklık saha dolabından evinize gelen kablonun kalitesi kullandıgınız modemin kaliteside buna etki ediyor. yani Türk telekom senin mahallene 1000 mbps interneti getiriyor bunun 500 mbps ini Türk net e kiralıyor Türk net in o mahallede abone sayısı 2 ise yüksek hız diyebiliyor ama mahalledeki kullanıcı sayısı arttıkça aynı hız problemleri Türknet de de yaşanmaya başlıycaktır ki Türknet kiraladığı ISP deki geliştirmeleri yapmadığı sürece.

    ben süperonline da çalışırken dsmart kurulumu yapıyoduk biz interneti açtıktan sonra onlarında onaylaması gerekiyordu bizim interneti kiraladıkları halde ve arızasına ben gidiyordum ben sorunu hallettim internet çıkışı ver demek için dsmart ı aradığımda kurumsallığı 0 olan bi yetkili ile görüşüyordum sanki kahveden toplamışlar adamları

    velhasıl kelam ilaç alcağınız zaman eczaneden daha uygun diye kasap'a gitmenize gerek yok internet lazımsa altyapınız adsl ise Türktelekom Fiber ise Süperonline

    internetin her evde olmadıgı zamanlar Ttnet in para ile format atıp xp ye çevirdiği zamanlardan beri TT kullanıcısıyım en son 2011 de bi arıza yaşamıştım oda mahalleden geçen kamyonun kabloyu kopartması idi gelip çözdüler Allah razı olsun 8 senedir sorunsuz kullanıyorum.

    maceraya gerek yok.




  • Arkadaş taahhüt yok beğenmiyorsan iptal edersin neyin tantanasi yapıyorsunuz

    Ben cidden anlamıyorum beğenmedin ni bir dilekçe faxla iptal olsun ttneti bağla buraya konu açıp neyi elde etmeyi amaçlıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet savunan görünce acıyorum. Batıp gitmediler bi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu işler şans gibi biraz türknet kullanıp çok memnun olanda var çok sövende aynısı ttnet içinde geçerli oturduğun yerle altyapıyla ilgili ben 10 senedir ttnet müşterisiyim bir kere bağlantı hatası hız düşüşü yaşamadım ama anlaşma yıl sonu bitince fiyat artışı yaparsa bende alternatif bakarım gereğinde fazla para ödüyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkneti 3 yıl civarı kullandık ilk zamanlar dışında berbat bir hizmet vermeye başladı, müşteri hizmetlerinin de olmaması zaten cabası oldu hiçbir şekilde sorun çözülmüyordu ve vaktinde dönüş de yapılmıyordu. Bu yüzden iptal ettirdim sadece iptal ederken bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmartın internetinden ve kapatırken uğraştırmasından sonra her yerden ya da herkesten hizmet almıyorum.pahalıysa pahalı,ucuz etin yahnisi epey yavan oluyor

    bi sorun oluyor hemen alt yapı sahibi biz değiliz türk telekom ile görüşün vs vs vs. sadece çözümsüzlük üretiyor bazı firmalar.ee biz de paramızı sokaktan toplamıyoruz sonuçta
  • Türknet'i 20 aydır kullanıyorum bir kez sorun yaşadım o da 2 günde çözüldü.evet canlı destek yok ama bu fiyata bu hizmeti alabilmemiz için bir şeylerden kısmak zorunda olduklarını unutmayalım. 2 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı otelde kalmak istiyoruz ama mantıklı düşününce bu mümkün değil.

    Sorun biraz bölgesel de olabiliyor.19 ay 50 mbit hızla kullandıktan sonra geçen ay müşteri temsilcisine 15 lira fazla vererek özgür iletişim ekstra paketine geçerek 75 mbit kullanmak istediğimi söyledim.hemen 75 mbit paketine geçirdiler.wifi ile hız testinde 73 mbit gördüm.

    Çok yakın arkadaşlarıma da referans oldum onlar da hiç sorun yaşamadan kullanıyor.Türknet'in yapması gereken tek şey destek kayıtlarına daha hızlı dönmek.bunun dışında her şey güzel.

    TÜRKNET'İ BEĞENMEYENLER SUPERONLINE,VODAFONE VE TÜRK TELEKOMDA DOYASIYA KAZIKLANABILIR.BEN DE 2 YIL SUPERONLINE'IN REZİL HIZDA İNTERNETİYLE KAZIKLANMIŞ BİRİYİM. HİÇBİR DENGESİZ BANA BU KAN EMİCİLERİ ÖVMESİN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknet çalışanı değilim. Ama burada işi halledilmeyen kişi gelip türknet'e giydiriyiyor. adam zaten tahhütsüz diyor beğenmez isen paran da iade diyor daha ne yapsın.

    Müşteri hizmetleri diyip duruyorsunuz ama müşteri hizmetleri yok işte. Müşteri hizmetleri olan isp arıyorsanız muadilleri (netspeed,millenicom) var. Türknet diyorki çağrı merkezindeki eleman kayıt alıp teknik servis birimine aktarmaktan başka bir iş yapmıyor biz bunu ortadan kaldırdık. bunun için de bu kadar ucuz hizmet verebiliyoruz diyor.

    Sizin sorununuzu türknet türk telekoma iletir. Bundan sonrası sizin bulunduğunuz şehirdeki türk telekom ekiplerinin insafına kalmıştır.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • Türknetliyim memnunum.

    İlk girişte sorun yaşadığım doğrudur. Türk Telekom sağolsun Kabloları rastgele bağlar, bakım yapmaz, kopuk bağlantıları onarmaz. Neyse ki Türknet, kopuk telefon kablosunun yerini kendi tespit edip onardı. Ayrıca normalde elektrikçi çağırarak yapmam gereken işi bedavaya halleti. Hayran kaldım Geriye modem ayarı kaldı. Onu kendim yapmak zorundaydım, hallettim.

    Sonra hattımı naklettirmek istedim. 10 TL nakil ücreti ve 7 gün nakil süreci var dedi bana Türknet. Sonra 2 günde nakil işlemim tamamlandı ancak modemde adsl ışığım yanmıyordu. Bir daha Türknet'e başvurdum. Meğer port sorunu varmış ama port olmadığından değil, beceriksiz Türk Telekom'un portları birbirine karıştırmasından. Onu da Türknet halletti. Nakil başvurusundan 3 gün sonra internetim yeni adresimde aktifleşti ve kullanabildim. Ayrıca fatura sadece 2 TL fazla geldi. Sebebi 8 liralık nakil indirimiymiş meğer, sürpriz oldu, teşekkürler Türknet

    Evet sorun yaşıyorum ve evet çözüyorlar. Öyle çözümsüz değiller.

    Türknet bataklıktır değil,
    Türknet bağımlılık yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 7 Mart 2019; 19:59:20 >




  • bu konular baydı artık.her ay bir turknet-zede konusu.bir de favori oluyor. ttnet çalışanları mı favori yapıyor anlamadım. kaç arkadaşım turknetli oldu dua ediyorlar. hiç sıkıntı yok. taahhütsüz bir şeyi iptal ettirememek diye bir şey de yok. herşeyin yolu yöntemi belli. karşısında insan bulamasa ne oluyor ki. fiyat teklifi için soru sordum bana mail ile döndüler 2 3 saatte. bir kere arıza oldu 1 günde çözüldü. derdimi anlatınca cevap veren yok sanki. sorunum da ttnet'ten yine.. sağolsun santralinden kaynaklı. ttnet reklam yapsa bu konular kadar tutmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altyazar

    taahhüt süresi bitince yeni taahhüt yapıyorlar öyle zamlı teklif falan da yok? yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıyorum hem de 3 ayrı yerde aynı anda. adamlar ya aynı gün yada ertesi gün geliyorlar en ufak bir sorun da. ayrıca TTNet çok iyi yaw telefonla arayınca hemen çıkıyorlar
    Tahahhut sureniz bitince yeni tekliflerini de bizimle paylaşirsaniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    Paket olarak ne kullanıyorsunuz şu anda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızım 30 mbitlere düştü diye turknete bildiri gönderdim sitelerinden 24 saatte cevap veriyorlarmış 😂 6.günün sonunda speedtest yapın yoğun saatlerde bize gönderin diyor.

    Modemi resetledim sıfırdan kurulum yaptım kablo ile bağlı diyorum yazarken bunu gördüğü halde ezbere kablo ile bağlayın hız testinyapıp 2-3 kere sonuçlarını bize gönderin yazabilmişler 6. Günün sonunda. Büyük konuşmayım ama herhangi bi kesintinin sonunda bana 3. Günde interneti vermesinler (ki inancım yok vereceklerine) direk kapattırırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhut vermeden kullanmak bile bence onemli. Su ana kadar hic sorun yasamadim. 1 senedir kullaniyorum. Kopma da yasamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı paketi TTelekom 100₺ ye veriyor ve 12ay taahüt ile. Turknete başvurursun interneti alamazsan geçersin, alırsan devam eder , 35₺ eksik ödeyip istediğin zaman da cezasız çıkarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 7 Mart 2019; 22:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de sorun yok hatta nakil yaptım sorun yok. 70 mbit hız 65 lira. Hatta taahutsüz olmamasından aralık ayında çok çekindim. Keşke 2 yıl hatta 4 yıl fiyat garantili abonelik olsa dedim. Yasa değişiyo zam gelir diye çekindim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Eğer Türk.nette TC numaranı ve cep numaranı ön başvuru formunu doldurarak yazmış ve sözleşme aşamasına geçmiş birisi isen artık e-posta ve sesli mesaj dışında adamlara ulaşamazsın santral sistemi sizi adeta engellenmiş birey olarak görürür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi internet servis sağlayıcısı iyi ki? Her biri aynı bokun laciverti.
  • 3 senedir kullanıyorum bi kere arıza oldu. Ertesi gün geldiler yaptılar. Hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar. Bölgesel olsa gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    TurkNet Çağrı Merkezi : 0212 703 43 71

    Arayın ve tuşlama yapmayın. Sonra mh için kaç olduğunu söyleyecek. Btk MH yi zorunlu tutuyor ve müşteriyi en geç bir menü altından bağlanmayı zorunlu tutuyordu (Teknik e bakmaz)

    Not : Mesai saatlerine tabi olabilir bayadır aramadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 7 Mart 2019; 22:48:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem ankarada hem tekirdağdan bağlatdırdım sebebi yüksek internet ücretleri ve 2 yıldan az olmayan taahhüt süreleri 2 sindede türknet ekipleri kanser etdi çok acemi teknik ekipleri var ufak bi bağlantı kısmı zor olsun beceremiyolar hatta tekirdağda gelenler doğru dürüst tornavida kullanmasını bile bilmiyolardı sinirimden gülüyodum.3 ay oldu bi sorun yaşamadım ilk bağlantırıncaki sorunu saymazsan lakin 65 tlyede bu hıza taahhütsüz başka internet yok fiyat performans oranlaması yaparsak değiyor fazlasıyla beğenmeyen kapatdırcak sözleşme yok sonuçda.

    Ayrıca türknet ilk bağlantısı için bi taktik vereyim biraz zor bağlantı yapılacak bi eviniz varsa muhtemelen beceremiyeceklerdir sonra arıza kaydı oluşturtun onlar genelde beceremeyince oluşdurur zaten kendileri sonra o arıza kaydına 1 gün sonra en geç türk telekomun ekipleri geliyo ve profosyonel şekilde bağlantıyı sağlıyolar ve parasınıda türknetden alıyolar sizden almıyolar ben 2 şehirdede evime bu şekilde yaptırdım beceremedi kendi ekipleri.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.