Şimdi Ara

TURKNET ASUS DSL-D16 VDSL KURULUMU YAPAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba yaklaşık 1.5 hafta önce turknet e geçiş yaptım vdsl için 35mbps şeklinde internetim bağlandı fakat bana gönderilen kullanıcı adı ......adsl@turk.net şeklinde orada adsl yazıyor ve bu kullanıcı adı ile modeme giriş yaptığım zaman adsl hızı alıyorum her şeyi denedim fakat bir türlü almam gereken vdsl hızını alamadım turknet ile görüşme sağladım onların bana vdsl hızı gönderdiğini fakat modemimi vdsl formatında kurmam gerektiğini söylediler internette bir çok yerde turk telekom vlan id 35 seç şeklindde yorumlar yapmış fakat bende o çıkmıyor otomatik kurulum yaptığım zaman zaten direk adsl hızı alıyorum diğer türlü yaptığım zamanda çıkan bütün isp seçeneklerini denedim fakat hiç biri bana gönderilen vdsl hızını almamı sağlamıyor hızım 8mbps olarak geliyor adsl ama 16 değil 8 olarak alıyorum görselde yaptığım kurulum aşamasını koydum turknetden bir çare bulunamadı siz yardımcı olursunuz diye düşünüyorum saolun şimdidenTURKNET ASUS DSL-D16 VDSL KURULUMU YAPAMIYORUMTURKNET ASUS DSL-D16 VDSL KURULUMU YAPAMIYORUMTURKNET ASUS DSL-D16 VDSL KURULUMU YAPAMIYORUMTURKNET ASUS DSL-D16 VDSL KURULUMU YAPAMIYORUM







  • Kullanıcı adı ile gram alakası yok. Sinyaliniz adsl geliyor ki ekran da da yazıyor. Siz kurulumu yapıp kullanın, oim den vdsl e geçiş talebi açın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şeyi ben yaşıyorum. az önce internetim aktifleşti. modemi vdsl moduna aldığım zaman internet gidiyor. otomatik algılamada zaten adsl olarak algılıyor. daha ilk günden problem. çözerseniz mutlaka haberleşelim hocam.
  • Aynısı başıma geldi. Bizim önceki bağlantıımız ADSL idi. Taşıma işlemi ADSL olarak yapıldı. Taşıma tamamlandıktan 5 gün sonra VDSL geçişi tamamlandı. Sahanızda VDSL portu varsa geçiş 3-5 güne tamamlanır.
  • varolan sinyal ne ise önce o taşınıyor sonra dönüşümler yapılıyor (önceki adsl ise firma ne yapsın önceki firmanız vdsl olmasına rağmen vermiyormuş, türknet de adsl i devir alıp sonradan mümkün ise vdsl e çeviriyor)
  • Hat değerlerini paylaşır mısın

    Sağ yukarıdaki yeşil dünya sembolüne tıklayınca çıkan yazıya tıkla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.