|
Türknet altyapısının bulunduğu bölgeler (2. sayfa)
-
-
Sitede oturuyorsanız ve izmir veya istanbulda ise bu link üzerinden talebinizi oluşturabilirsiniz.
Site yöneticisiyseniz : https://turk.net/yoneticilere-ozel-gigafiber
Site sakiniyseniz : https://turk.net/site-sakinlerine-ozel-gigafiber
-
Merhaba Bayrampaşa'da nerede gigafiber var acaba bu hizmeti kullanan varsa hangi noktalara yakın alt yapı var söyleyebilirse çok sevinirim.
-
Merhaba, PM üzerinden ilçe ve mahalle bilginizi paylaşabilirseniz adresinizin proje kapsamında olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Müstakil evde oturanlara yoktur kesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde ise mahallenin tamamına işlem yapılıyor. -
Gültepe'ye gelip Kağıthane Merkez'e gelmemekle hata yapmışsınız. Arada 1km var sadece.
Kağıthane Merkez Mahallesi için çalışma mevcut mu?
Kocaeli/Gölcük te fiber çalışması var mı?
Merhaba, Merkez mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. PM üzerinden il, ilçe ve mahalle bilginizi paylaşabilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
İyi akşamlar kolay gelsin. Bağlarbaşı mahallesi Maltepe/İstanbula ne zaman giga fiber gelir ? @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Şişli, Yaymeydanı Caddesi, Çeşme sokak ta oturuyorum, bu civarda da telefon kutularının değişmesi çalışmaları başladı sonunda. Buralara da kendi fiberinizi çekmek yakın zamanlı planlamalarınızda varmıdır
-
Merhaba, mahalle bilginizi paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, mahalle bilginizi paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.Zafer mahallesi bahçelievler istanbul için 2021 planlama da var demiştiniz henüz bir çalışma yapılmamış yıl sonuna kadar çalışma tamamlanır mı?
-
Merhaba, Zafer Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. Ekipler iş planlarına göre çalışmalara başlayacaklardır. -
quote:
Merhaba, Zafer Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. Ekipler iş planlarına göre çalışmalara başlayacaklardır.Hızlı yanıtınız için teşekkürler
-
quote:
Merhaba, mahalle bilginizi paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.istanbul, şişli, yayla mah,
-
İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X