Şimdi Ara

Turknet Aboneliği: 9 gündür gelen giden yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta pazartesi günü başvurmuştum. Belgeleri kurye ile gönderecektiler. (29 TL ödedim bunun için) Halen gelen giden yok. Borç sorgulama kısmında 29 TL alacağım var görünüyor. Şimdi belgeleri benim mi göndermem lazım?

Bu arada müşteri temsilcisi olayınız cidden vasat altı.

@TurkNetDestek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Talep patlaması yüzünden yeni aboneliklere yetişemiyorlar. 29 lira ödediyseniz biraz daha bekleyin. Keşke kendiniz çıktı alıp gönderseydiniz. 10-12 lira civarına halletmiş olurdunuz, hem de bu kadar beklemezdiniz.

Yeni uygulama nedeniyle başvuru yaptıktan sonra çağrı merkezinde canlı biri karşınıza çıkmıyormuş, oim veya sosyal medya hesaplarından ulaşmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Talep patlaması yüzünden yeni aboneliklere yetişemiyorlar. 29 lira ödediyseniz biraz daha bekleyin. Keşke kendiniz çıktı alıp gönderseydiniz. 10-12 lira civarına halletmiş olurdunuz, hem de bu kadar beklemezdiniz.

Yeni uygulama nedeniyle başvuru yaptıktan sonra çağrı merkezinde canlı biri karşınıza çıkmıyormuş, oim veya sosyal medya hesaplarından ulaşmanız lazım.

Türk Telekom tahattütüm 9 ekimde bitiyordu. İptal cezası gelmesin diye fazla üstelemedim. Kimlik fotokopisini belgeler ile göndersem sorun olmaz değil mi?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hayır olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Hayır olmaz.

Hocam oimden abonelik evraklarını indirmeye çalışınca evrak bulunamadı hatası veriyor neden acaba?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Sistemde sıkıntı vardır. Mesai saatlerinde forumdaki elemana yazın ilgilenecektir.
  • Telefona canlı biri çıkmıyor ne demek ya ahahhahs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayni sikinti bendede var.10 gun oldu ne ses var seda var yarin tekrar ariyip iptal ettiricem.reklamlari guzel ama icraat sıfır.musteri hizmetlerindeki elemanlar ayni seyleri soyleyip duruyor.bilgi yok ne zaman acilacak bilmiyoruz.tam anlamiyla rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetin 1 gününü beş gün sayın iki iş günü diyor ya onu on gün sayın 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.