Şimdi Ara

Turknet 12 Gündür IP Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hat modum ADSL2+ olarak açıldı.
    Şu an hat modum VDSL2 olarak gözüküyor ama ip alamıyorum.
    Hız değerleri artmış ama bağlantı sağlanmıyor.
    Eski bir ADSL modem taktım bağlantı (12mbs) sağlandı. Ama modem VDSL desteklemiyor diye bağlantı sağladı muhtemelen
    Sizce çözüm nedir?
    Turknet 12 Gündür IP Alamıyorum

• Hat vdsl ise adsl ip almiyor tersi ise vdsl ip almiyor.

Yeni gectiyseniz adsl olarak bekleyin onlar yükseltiyor.
  • Telekom görevlileri portun yönlendirmesini yapmamış gibi :D
    En son böyle bir problemle karşılaştığımda diğer görevliler bilmediği için müdür bey bölge müdürlüğüne iletmişti yanlış hatırlamıyorsam. :D
    Türneti ara ve portunun yanlış bağlanmış olabileceğini söyle
  • dostum modemde sifirdan kurulum yaparken kullanıcı adı ve şifre girdigin yerde birde vlan id diye bir kısım olmalı. bu vlan id kısmı senin arayüzde farklı bir yerde de olabilir her neyse onu bulup 35 yaz ve tekrar dene bakalım.@KIFO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 23 Nisan 2017; 13:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    unutmadan Türknetin verdiği kullanıcı adı ile şifreyi modeme girdimi acaba ?
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    girmiştir muhtemelen bir ay olmus turknete geçeli. 12 gundur vdsle gectiginden beri ip alamıyor. muhtemelen de vlan id nin eksik olmasından. arkadaş gelsin bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLAN ile bir alakası yok, tüm konfigurasyon doğru, 13.gün düzelttiler. Tekrar ADSL2+ ya çevirdiler sinyali. Yalnız bu hafta mahallede fiber kablo çekme işlemi yaptılar. Kablo çekildikten sonra acaba ne zamana fibere geçiş tamamlanıyor . Birde fiber çekildkten sonra sinyal yine ADSL2+ mı gelecek yoksa bizmi değiştirtdireceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIFO

VLAN ile bir alakası yok, tüm konfigurasyon doğru, 13.gün düzelttiler. Tekrar ADSL2+ ya çevirdiler sinyali. Yalnız bu hafta mahallede fiber kablo çekme işlemi yaptılar. Kablo çekildikten sonra acaba ne zamana fibere geçiş tamamlanıyor . Birde fiber çekildkten sonra sinyal yine ADSL2+ mı gelecek yoksa bizmi değiştirtdireceğiz.

altyapı yapa mı?
  • Evet yapa altyapısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.