Şimdi Ara

Turkne Saata Göre Hızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

http://beta.speedtest.net/result/6401531697

gayet iyi
    akşam saatlerinde nasıl durum ?

@e_capkan ve @ULTILIX sizler yapadasınız sanırım siz bu sayede 99Mbiti gordunuz ben göremicem gibi santralden sebep ama bende ping 5ms filan hızımda değişkenlik yok böyle daha iyi galiba ama 88mMbit değerlerim.

• yenibirisi77 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gayet bilinçli kullanıcıym ne sebeple iptal ettiğim de ortada forumda konum da var. Türknette sorunları çözme şekli bir kere yanlış. Hatayı sistemde kullanıcıda arıyorlar. Adama kota gitti gece indirmesinde diyorum sistem gündüz gösteriyor diyor. E birader işsiz miyim gündüz indirip seni arayıp gece yaptım diyeyim. Video çekip bakın bu saatte indiriyorum diye kayıt mu tutayım. Diyorlar ki Türk Telekom sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Türk telekom abonelerinde böyle bir sorun yok. Türknet bunu beceremiyor apaçık bir şekilde. E bilinçli kullanıcı dediğiniz Türkneti niye kullansın bu durumda. Her ay kotadan 15-30-60-90 gidiyor gidecek bir çözüm de bulunuyorlar şikayet se umurlarında değil. E yani bilinçli kitle kullansın o zaman ne diyelim. Adam akıllı hizmet aldıktan sonra 2 yıl taahhüt 10 lira fazla verip kafanın rahat etmesi fikri gibisi yok bu firmadan sonra yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkne Saata Göre Hızlar

Yurt dışı patates hat 75 mbps alınan hız bu

Turkne Saata Göre Hızlar

Buda yurt içi bir biz uçamıyoruz of of modemde crc hataları taryıcıda dns hataları uçacazda hep almanya yapıyor bunları...

• YAVAŞ UÇ BABAOĞLU YERE ÇAKILIRSIN NE OLDUĞUNU ANLAMADAN
  • evet 75mb destekleyen hatla 5mb alarak bizlerde uçuyoruz. türknette, üçkağıtçı monster notebook gibi hikayeden şeyleri bırakmalı, sorun yaşayan müşterilerinin üzerine çalışanlarını forum üzerinden normal bir üye gibi göndermeyi bırakmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilee -- 25 Haziran 2017; 12:25:8 >
  • mamilee kullanıcısına yanıt
    Monster ? probleminiz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

YAVAŞ UÇ BABAOĞLU YERE ÇAKILIRSIN NE OLDUĞUNU ANLAMADAN

Babuk 98den beri prof olarak gece gündüz bayram seyran demeden pc ve net kullanıyorum 56k lar ile başladık en son 8mbps/1mbps hatta 7Mbps/0.7Mbps kullanıyordum yani şaşkınlığımızı sen düşün keşke videoyu izleseydin diğer arkadaşlarada nasip olur inşallah dedim videoyu zaten bilgilendirme amaçlı paylaştım video zaten müzikten dolayı telif yemiş durumda 2001 yıllarında cpu overclocklarla uğraşıyorduk şimdi bu zamanlar az bişey bunlarla uğraşıyoruz diğer arkadaşta monster filan banamı laf etmeye çalıştı bilmiyorum ama hepsi bu başka bişey aramayın.
  • yeni değerler eklendi konu girişine bakabilrisiniz.
    Turkne Saata Göre Hızlar

Türk.net hız testi

Turkne Saata Göre Hızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 29 Haziran 2017; 7:55:11 >

• vdsl ile hız testinde 5 ping almanız şaşırtıcı.
  • Google Drive jdwonload ile 11.41MB/s

Turkne Saata Göre Hızlar

Google Drive chrome ile 11.04MB/s

Turkne Saata Göre Hızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 29 Haziran 2017; 7:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

vdsl ile hız testinde 5 ping almanız şaşırtıcı.

Niyeki 4ms aldığımda oluyor ah bide şu apartmanda dükkan girişine altı üstü 7metre toplamda 5tane ek +splitter var ufak bi yerden kabloyu geçirme sıkıntısı var onu düşünmesem modeme tek kabloyu bağlayabilsem direkt fiberdeyim ama birde millet deli gibi hızlara takmış durumda ping çok önemli youtubeden video izlerken ileri aldıkça normal playerden izlermiş gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 29 Haziran 2017; 7:42:17 >
  • Dostum banada yardımcı olur musun ? Ben de vdsl kullanıyorum. Hat dolabı oldukça yakın, santral desen 300 metre uzaklıktadır. Ama ona rağmen max alabildiğim download hızı 26.5 ve hız testinde aldığım ping minimum 35. Modem arayüzünde trafik türü PTM modunda. Ama fastpath midir yoksa interleaved mi bilemiyorum. Modem'in neresinde var bu değer ? Modemim TP-link TD-W9970
    Ki, bina kutusundan çekilen kablo yeni çekildi, ayrıca uzunluğu 10 metre var yok, ve ucundan direkt ethernet kablosu ile interneti çektim. Spliter bile kullanmıyorum. Neden bu kadar kötü ping alıyorum acaba ?
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    İlk özgür iletişim çıktığında Taahhüt yok sloganı ile milleti ayıktıran bir reklam vardı. Şak diye rekabet kurulundan yazı geldi. "Biz taahhütü müşterinin yararına veriyoruz sabit fiyat garantisi sunuyoruz böylelikle bla bla bla diye reklamın kaldırılması istendi.

Gerisini varın siz düşünün :) maalesef tüketicinin de bir noktada bilinçlenmesi reklamlarda gözüne gözüne sokmadan anlamalı bazı şeyleri...
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    36 ay bağlayacaklar utanmasalar. Yakında seçenekler çıkar herhalde. 1/2/3/4/5 yıllık taahhütler. Sloganı hazırladım. Ölene kadar bizimsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum banada yardımcı olur musun ? Ben de vdsl kullanıyorum. Hat dolabı oldukça yakın, santral desen 300 metre uzaklıktadır. Ama ona rağmen max alabildiğim download hızı 26.5 ve hız testinde aldığım ping minimum 35. Modem arayüzünde trafik türü PTM modunda. Ama fastpath midir yoksa interleaved mi bilemiyorum. Modem'in neresinde var bu değer ? Modemim TP-link TD-W9970
    Ki, bina kutusundan çekilen kablo yeni çekildi, ayrıca uzunluğu 10 metre var yok, ve ucundan direkt ethernet kablosu ile interneti çektim. Spliter bile kullanmıyorum. Neden bu kadar kötü ping alıyorum acaba ?

modem arayüzünü atarmısın Line atention gibi değerlere bakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

İlk özgür iletişim çıktığında Taahhüt yok sloganı ile milleti ayıktıran bir reklam vardı. Şak diye rekabet kurulundan yazı geldi. "Biz taahhütü müşterinin yararına veriyoruz sabit fiyat garantisi sunuyoruz böylelikle bla bla bla diye reklamın kaldırılması istendi.

Gerisini varın siz düşünün :) maalesef tüketicinin de bir noktada bilinçlenmesi reklamlarda gözüne gözüne sokmadan anlamalı bazı şeyleri...

müşteriye istediği zaman aboneliği kapatabilme olanağı versinler o zaman :)
  • Turkne Saata Göre Hızlar

bu da Turknet VDSL.
    lokasyon Bartın, modeme tanımlı hız 76/4

kaç defa arıza kaydı bıraktım, en başta 22 mbit lere çıkıyor, sonra yine adsl tipine dönüyor.
    Turk telekom dayken roketi açtığımda 100mbit tam geliyordu.
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet kontrollerinizi sağlamak ve size yardımcı olabilmek adına GSM numaranızı PM üzerinden rica edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmet kontrollerinizi sağlamak ve size yardımcı olabilmek adına GSM numaranızı PM üzerinden rica edebilir miyim?

gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

quote:

Dostum banada yardımcı olur musun ? Ben de vdsl kullanıyorum. Hat dolabı oldukça yakın, santral desen 300 metre uzaklıktadır. Ama ona rağmen max alabildiğim download hızı 26.5 ve hız testinde aldığım ping minimum 35. Modem arayüzünde trafik türü PTM modunda. Ama fastpath midir yoksa interleaved mi bilemiyorum. Modem'in neresinde var bu değer ? Modemim TP-link TD-W9970

modem arayüzünü atarmısın Line atention gibi değerlere bakim.

Dostum dediğim gibi, fastpath mi yoksa interleaved bağlantı mı var bilemiyorum. Bunu öğrenmem gerek. Bu da istediğin hat değerlerini ilgilendiren SS...
    Turkne Saata Göre Hızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 29 Haziran 2017; 15:35:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.