Şimdi Ara

Türklerin soyu tükeniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede etrafımda fazla türk kalmadığı farkediyorum günden güne ve bu durumdan rahatsızım.

kendimi azınlık hissetmeye başladım bu durumu çok kafaya takıyorum sanırım bir plan var ve bu uygulanıyor

elden birşey gelmiyor dilimiz bağlı kolumuz bağlı sadece seyrediyoruz

devletimiz neden ilgilenmiyor nüfus kontrolü neden yapılmıyor anlamıyorum.

çoğu kişi hiçbirşeyin farkında değil ama durum kritik ve artık göstere göstere geliyor bazı şeyler

geri dönüş olduğunuda düşünmüyorum bu saatten sonra halk uyutulmuş gibi

daha anlatacak söylenecek çok şey varda işte neyse zaman geçecek ve biz bazı şeyleri devlet ve millet olarak kavrayana kadar çok geç olacak

orta asyadaki durumda pek iç açıcı değil.

konuşacak insan sayısı giderek azaldığı için yavaş yavaş ölen bir sürü türk lehçesi var./+rus asimilasyonu faktörü.

halkının yavaş yavaş eridiğini görmek benim için üzücü. bu durumdan azap duyuyorum.

ben kimseye hiç bir halka veya etnik gruba karşı değilim sadece bazı şeyler biraz dengeli olmalı işgal eder gibi değil. (beni ve hissiyatımı mazur görün.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:8:39 >

• Sen antropolog olçan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Sen antropolog olçan

aynen
  • Kimseyi etnik kökenden ötürü ötekileştirmek ve bir etnik kökeni kutsallaştırmak doğru olmaz. Ama kültür başka bir şey. Köken ne olursa olsun kültür korunabilir. Tabi kültürün ne olduğu ve iyi olup olmadığı da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Kimseyi etnik kökenden ötürü ötekileştirmek ve bir etnik kökeni kutsallaştırmak doğru olmaz. Ama kültür başka bir şey. Köken ne olursa olsun kültür korunabilir. Tabi kültürün ne olduğu ve iyi olup olmadığı da önemli.

fransa gibi olacağız sanırım yapacak bir şey yok. maalesef haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 9:44:56 >
  • Devlet böyle yaptı zaten devletin isteği ülkenin araplaşması. Halk zaten arap sevici. Yapacak bir şey yok tek çare gitmek artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Devlet böyle yaptı zaten devletin isteği ülkenin araplaşması. Halk zaten arap sevici. Yapacak bir şey yok tek çare gitmek artık

acı içindeyim, kahroluyorum. seyretmekten başka birşey gelmiyor elden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereye gitsem kurt goruyorum suriyeli goruyorum zenci goruyorum. Sanki ulkeyi ele gecirmisler gibi.

• Türkiyeden Arabiye olma yolunda ilerliyoruz. İran gibi bir yılda yapılmadığı için göze batmıyor. Benim vatanım değil artık bu vatan çok değişti yabancılaştı

• Ya orta asya demeyin hala. Kazaklar özbekler türk mi sanıyorsunuz? Sorun birine bakın nasıl tersliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Ya orta asya demeyin hala. Kazaklar özbekler türk mi sanıyorsunuz? Sorun birine bakın nasıl tersliyorlar.

maalesef onlarda asimile oldu. gidişat iyi değil. tarih sahnesinden çekileceğimizi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:32:41 >
  • Zaten işgalle milli zenginlik kazandı Türkler şimdi sosyolojik işgalle kaybediyor

"Gökler verdi gökler aldı"

• quote:

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Zaten işgalle milli zenginlik kazandı Türkler şimdi sosyolojik işgalle kaybediyor

"Gökler verdi gökler aldı"

zorundaydılar çünkü bir tarafta orta asyanın kurak bozkırları, çine gitsen asimile olacaksın kalsan olmuyor mecbur buralara geldik.

kaderimiz böyle çizildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:40:58 >
  • Her taraf Arapça tabelalarla doldu. Çok sinirim bozuluyor bir dinsiz olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizde kalan tek şey Türkiye Cumhuriyeti. Hiçbirimiz belki tam anlamıyla Türk olmasak da bize Atatürk'ün bıraktığı bu fikir mirasını tam olarak sahiplenmemiz gerek.

Ne mutlu Türk'üm diyene felsefesi de bunu öngörmüyor muydu zaten? Türk ırkının ırk olarak asimile olacağını öngörmek zaten yüzyıllar öncesinden mümkündü. Şu an da büyük oranda asimileyiz. Yapmamız gereken şey bize dedelerimizden miras kalan kültürü korumak. Ha, ben milletimi sevmek zorunda değilim diyen kişiler de asimilasyondan dolayı mı ortaya çıktı bilemiyorum.

• Yapacak bir şey yok huzur Avrupa'da. Yakında gidecez sabrediyoruz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yallah avrupaya len mq

• Abi cidden sinirimi bozuyor bu durum.
    Bir de utanmadan arapça tabela falan koyuyorlar, tabii olsun bir kesimin arap yalakası tabakası mutlu olsun bu onlara yeter.
    Yeminle şuanki durumu Atatürk görse kemikleri sızlardı.
  • turkiyede azınlıklar hakim zaten bop projesi işliyor
    tum musluman ulkerlede savaş var sıra turkiyede
    birşekilde turkiyede savaşa sokulup bölünecek
    şu anda proje gayet iyi işliyor
  • Gücünüz araplara yetiyor demi gidin zencilere de dayılanın yiyorsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.