< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:8:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:8:39 > |
Devlet böyle yaptı zaten devletin isteği ülkenin araplaşması. Halk zaten arap sevici. Yapacak bir şey yok tek çare gitmek artık
|
Nereye gitsem kurt goruyorum suriyeli goruyorum zenci goruyorum. Sanki ulkeyi ele gecirmisler gibi.
|
Her taraf Arapça tabelalarla doldu. Çok sinirim bozuluyor bir dinsiz olarak.
|
Kimseyi etnik kökenden ötürü ötekileştirmek ve bir etnik kökeni kutsallaştırmak doğru olmaz. Ama kültür başka bir şey. Köken ne olursa olsun kültür korunabilir. Tabi kültürün ne olduğu ve iyi olup olmadığı da önemli.
|
Yapacak bir şey yok huzur Avrupa'da. Yakında gidecez sabrediyoruz...
|
yallah avrupaya len mq
|
Abi cidden sinirimi bozuyor bu durum.
Bir de utanmadan arapça tabela falan koyuyorlar, tabii olsun bir kesimin arap yalakası tabakası mutlu olsun bu onlara yeter. Yeminle şuanki durumu Atatürk görse kemikleri sızlardı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 9:44:56 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:32:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2017; 10:40:58 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|